Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetDondurulmus mu
Cevap yazarken yorumla seçeneğine basarsanız daha kısa sürede cevap verebilirim böyle göremiyorumDaha önce tup bebek tedavisi olmuşmuydunuz bende transfer oldum da salı günü belirti gibi birsey var mi diye merak ettim
Belirti yok ama ilaçlardan sanırım çok çabuk yoruluyorum bir de kasıklarım bazen ağrıyorDaha önce tup bebek tedavisi olmuşmuydunuz bende transfer oldum da salı günü belirti gibi birsey var mi diye merak ettim
İnşallahCevap yazarken yorumla seçeneğine basarsanız daha kısa sürede cevap verebilirim böyle göremiyorumevet ikinci transferim ilki tutmadı. İnşallah bu tutar sizin de benim de transfer olan herkesin de
yıpratıcı bir süreç
Bende de aynı seyler oluyorBelirti yok ama ilaçlardan sanırım çok çabuk yoruluyorum bir de kasıklarım bazen ağrıyor
Benimde ikinci transferimCevap yazarken yorumla seçeneğine basarsanız daha kısa sürede cevap verebilirim böyle göremiyorumevet ikinci transferim ilki tutmadı. İnşallah bu tutar sizin de benim de transfer olan herkesin de
yıpratıcı bir süreç
Olur neden olmasın18temmuz var olmaz mıbenim de üçüncü gün embriyosu
Benim 5. Tüp bebeğim hiç olumlu sonuç alamadım. İnşallah bunda alırızDaha önce tup bebek tedavisi olmuşmuydunuz bende transfer oldum da salı günü belirti gibi birsey var mi diye merak ettim
Hemde çok yıpratıcı rabbim yardimcimiz olsun günlerde gecmiyorBenimde ikinci transferim
Çok fazla belirtiye takılmamak lazım aslında benim bı önceki transferimde postlarda okudugum nerdeyse bütün belirtiler vardı ama olumsuz olduDaha önce tup bebek tedavisi olmuşmuydunuz bende transfer oldum da salı günü belirti gibi birsey var mi diye merak ettim
İnşallah benimde ikinci tup bebek ama süreç yıpratıcı Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıklı hayirli evlatlaraBenim 5. Tüp bebeğim hiç olumlu sonuç alamadım. İnşallah bunda alırız
Biliyorum aslında ama zaman geçmiyor insan bi umut arıyorÇok fazla belirtiye takılmamak lazım aslında benim bı önceki transferimde postlarda okudugum nerdeyse bütün belirtiler vardı ama olumsuz oldu
Evet bende aynıyım bide çok fazla kalp çarpıntısı oluyorBende de aynı seyler oluyor
Evet o kadar haklısınız kiBiliyorum aslında ama zaman geçmiyor insan bi umut arıyor
Benimde 2.denemem. test gününüz ne zamanİnşallah benimde ikinci tup bebek ama süreç yıpratıcı Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıklı hayirli evlatlara
Perşembe sizinBenimde 2.denemem. test gününüz ne zaman