Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde cuma günü. Neler yapıyorsunuz. Benim bugun meme agrilarim bile gitti. Zaten hic belirti yoktu.
Benimde cuma günü. Neler yapıyorsunuz. Benim bugun meme agrilarim bile gitti. Zaten hic belirti yoktu.
Ama çok düşünmemek gerekiyor bunu anladım artikkBenimde cuma günü. Neler yapıyorsunuz. Benim bugun meme agrilarim bile gitti. Zaten hic belirti yoktu.
Cok haklısın. Baska seylerle ilgilenmeye calisiyorum hep neyse ki az kaldi. Insallah guzel sonuclar alirizAma çok düşünmemek gerekiyor bunu anladım artikk
İnşallahCok haklısın. Baska seylerle ilgilenmeye calisiyorum hep neyse ki az kaldi. Insallah guzel sonuclar aliriz
Merhaba, inşallah tutunma belirtisi olur. Ben de 18 temmuzda transfer oldum. Bugün dayanamadım,evde gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Canım sıkıldı bayağıKızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
Erken yapmışsınız bence ben 6. Gun yapayim mi diye sormuştum hemşireye yapma cikmaz moralin bozulur dediler inşallah bebeğiniz sizinledirrMerhaba, inşallah tutunma belirtisi olur. Ben de 18 temmuzda transfer oldum. Bugün dayanamadım,evde gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Canım sıkıldı bayağı![]()
Doktorunuzla iletişime geçtiniz miKızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
İnşallah,hepimizin inşallah öyledir.Erken yapmışsınız bence ben 6. Gun yapayim mi diye sormuştum hemşireye yapma cikmaz moralin bozulur dediler inşallah bebeğiniz sizinledirr