19 temmuz tüp bebek transferi olanlar hadi post altında buluşalım

Benimde cuma günü. Neler yapıyorsunuz. Benim bugun meme agrilarim bile gitti. Zaten hic belirti yoktu.

Bende de belirti yok bbel ve kasik agrisi oluyor ama o da ilk deneme de de olmuştu iki kere de asılma oldum onda da olmuştu o yüzden belirti gibi de düşünmüyorum artık ama günler geçmiyor inşallah hepimiz hayirlisiyla olumlu sonuçlar alırız sağlıkla kucağımıza alırız çok yıpratıcı bi süreç
Benimde cuma günü. Neler yapıyorsunuz. Benim bugun meme agrilarim bile gitti. Zaten hic belirti yoktu.

Kızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

Kızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

Kızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
Merhaba, inşallah tutunma belirtisi olur. Ben de 18 temmuzda transfer oldum. Bugün dayanamadım,evde gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Canım sıkıldı bayağı :(

Merhaba, inşallah tutunma belirtisi olur. Ben de 18 temmuzda transfer oldum. Bugün dayanamadım,evde gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Canım sıkıldı bayağı :KK43:
Erken yapmışsınız bence ben 6. Gun yapayim mi diye sormuştum hemşireye yapma cikmaz moralin bozulur dediler inşallah bebeğiniz sizinledirr

Kızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
Doktorunuzla iletişime geçtiniz mi

Back
X