19 yaş burun estetiği için erken midir?

secll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
22
0
36
Afyon
19 yaşımı dolduralı 4 ay oluyor üni.de okuyorum hazır yaz tatilindeyden burun estetiği yaptırmayı istiyorum Antalyada.
Sizin görüşleriniz nelerdir acele mi ediyorum size??:77::97:

Teşekkür ederim oldum zaten bi sorun da çıkmadı olayım bitsin istedim cünkü sağlık problemi de vardı burnumda .. :49:
Bi sorun çıkmadı Allaha şükür çok ellettirmedim sadece yakın çevrem anladı haberleri olduğu için memnunum :)
18den sonra yaptırılabilir eğer çok rahatsız ediyorsa zaten doktorum da öyle söylemişti kemik gelişimi duruyor nasılsa..
Kendinizi hazır hissediyorsanız yaptırın kurtulun ben 1 ay içinde karar verdim araştırdım oldum ve bitti :54::87:
Çok uzatırsanız işler hep karışır cesaret ettiğinizde karar verdiğinizde yaptırın derim şahsen :):):70:

18 yaş ve sonrası idealdir kaldı ki 16 yaşında burun estetiği olanları biliyorum bir sıkıntı yaşamadılar ama doktorların tavsiyesi 18+

19 yaşımı dolduralı 4 ay oluyor üni.de okuyorum hazır yaz tatilindeyden burun estetiği yaptırmayı istiyorum Antalyada.
Sizin görüşleriniz nelerdir acele mi ediyorum size??:77::97:

kesinlikle erken canım. bence 2-3 sene beklemelisin. çünkü yüz kemikleri ve dolayısıyla burun şekli zaman içinde değişime uğruyor. mesela ben şu an 34 yaşındayım. 6 ay önce burnumdan estetik ameliyat oldum. 20 yaşındayken burnumda deviasyon (kemik eğriliği) yoktu ama ameliyat olmadan önce vardı. yani bu ameliyatı ne kadar erken olursan ilerde sorun yaşama ihtimalin o kadar fazla olur.

Bende ameliyat olmayı düşünüyorum hem eğrilik var onu düzelttirmek istiyorum hemde etlerimi yaktırcam. Benimde yaşım 18 doktorlar ameliyat olabilceğimi sölüyorlar ama ben korkuyorum. Ameliyattan sonra neler yaşadın çok fazla ağrıların oldumu?

Doktorların hepsi de yaşımın uygun olduğunu ve artık kemiğimin gelişmeyeceğini söyledi ben de tereddüt yaşamadan oldum zaten sağlık problemi de vardı nefes almam güçleşmişti giderek :49:
Ameliyat sonrasına gelirsem tamponlar varken biraz sıkıntı çektim ağzımdan nefes almam beni biraz zorladı pek birsey yiyemedim ama 3 gün kaldı tamponlar 4. gün hiç ameliyat olmamış gibiydim tamponlar çıkınca çok rahatladım :)
Ve sadece ameliyatın ilk günü ağrı kesici içtim o da doktor iç dedi diye 2. gün baktım ağrı sızı yok hiç kullanmadım ağrı kesici fln çünkü bende hiç ağrı olmadı tek sıkıntım 3 gün kalan tamponlar oldu. Alçı 10 gün kaldı ama o sıkıntı vermiyor dolaştım dısarda fln alçıyla sorunum olmadı :49:

doktorların hepsi de yaşımın uygun olduğunu ve artık kemiğimin gelişmeyeceğini söyledi ben de tereddüt yaşamadan oldum zaten sağlık problemi de vardı nefes almam güçleşmişti giderek :49:
Ameliyat sonrasına gelirsem tamponlar varken biraz sıkıntı çektim ağzımdan nefes almam beni biraz zorladı pek birsey yiyemedim ama 3 gün kaldı tamponlar 4. Gün hiç ameliyat olmamış gibiydim tamponlar çıkınca çok rahatladım :)
ve sadece ameliyatın ilk günü ağrı kesici içtim o da doktor iç dedi diye 2. Gün baktım ağrı sızı yok hiç kullanmadım ağrı kesici fln çünkü bende hiç ağrı olmadı tek sıkıntım 3 gün kalan tamponlar oldu. Alçı 10 gün kaldı ama o sıkıntı vermiyor dolaştım dısarda fln alçıyla sorunum olmadı :49:

antalya'da kime oldun ?

Back
X