Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evett çok şükür kötü gelmedi inşallah sizin de iyi haberlerinizi alırız çok geçmiş olsunKolposkopi sonucunuz kötü gelmemiş anladığım. Bende çarşamba kolposkopi oldum. 6 yerden örnek alındı ama benim kanama biraz belirgin . Azaldı gibi oldu sonra yeniden arttı. İnşallah sonucum iyi gelir.
umarım hepimiz sağlığımıza tekrar kavuşuruzKolposkopi sonucunuz kötü gelmemiş anladığım. Bende çarşamba kolposkopi oldum. 6 yerden örnek alındı ama benim kanama biraz belirgin . Azaldı gibi oldu sonra yeniden arttı. İnşallah sonucum iyi gelir.
Çam sakurada hangi doktorla devam ediyorsunuz kolposkopiyi kimde yaptıracaksınız acabaÇam Sakura da devam ediyorum orada yaptıracağım kolposkopiyi de bu konuda gerçekten iyiyler
İkbal Temel Yüksel var jinekolojik onkoloji de kolposkopiyi de oradan gün verdiler 27 Ocak içinÇam sakurada hangi doktorla devam ediyorsunuz kolposkopiyi kimde yaptıracaksınız acaba
Kadın doğumdan jinekolojik onkoloji için kayıt açtırmanız gerekiyor açtırmadıysanız kadın doğum kısmında da Berna Arslan Çetin var yada Buket Tuğba Önder varÇam sakurada hangi doktorla devam ediyorsunuz kolposkopiyi kimde yaptıracaksınız acaba
Kadın doğumdan jinekolojik onkoloji için kayıt açtırmanız gerekiyor açtırmadıysanız kadın doğum kısmında da Berna Arslan Çetin var yada Buket Tuğba Önder var
Sedasyon veriyorlar mıKadın doğumdan jinekolojik onkoloji için kayıt açtırmanız gerekiyor açtırmadıysanız kadın doğum kısmında da Berna Arslan Çetin var yada Buket Tuğba Önder var
Hayır vermiyorlar ama kesinlikle gerek yok buna öyle bi ağrı sızı vs olmuyor leep yaptırmama rağmen 4 kez falan yaptırdım ama acıyor diyemem kiSedasyon veriyorlar mı
Tabi iyi ilgili açıklayıcılar aslında kendim de 2020 den beri sürekli git gel araştır soruştur baya bi hakim oldum aklıma takıldıkça sordum cevapsız bırakmadılar açıklayıcı oldular hepİyi dimi bu doktorlar
leep i özelde yaptırmıştım korku şüphe var ise medicana Beylikdüzü’nde Prf. Dr. Petek Balkanlı var işinde çok çok iyi yapısı biraz sert gelebilir ama hem eli hafif hem işinde gerçekten iyi. Mesela o dönem o kadar Dr gezmiştim hiç biri eline kâğıt kalem alıp bana cin 1-2-3 nasıl olur yada ne nasıl ilerler olarak anlatmamıştı leep öncesi sonrası hep açıklayıcıydıSedasyon veriyorlar mı
Ya ben kolposkopide parça için aşırı panikliyorum korkunc geliyo kolposkopi çam sakurada kaç dk sürüypTabi iyi ilgili açıklayıcılar aslında kendim de 2020 den beri sürekli git gel araştır soruştur baya bi hakim oldum aklıma takıldıkça sordum cevapsız bırakmadılar açıklayıcı oldular hep
Bende çok korkuyordum nasıl anestezi vs olmadan kesilecek vs derdim ama bunu defalarca yaşayan biri olarak söylüyorum kesinlikle acı yok çam da en fazla 10 dk sürsün ya bi tek bağcılarda benim uzun sürmüştü farklı bir işlem de yaptılar o anYa ben kolposkopide parça için aşırı panikliyorum korkunc geliyo kolposkopi çam sakurada kaç dk sürüyp
Allah razı olsun dediğiniz doktorlardan randevu almaya çalışıcam sonuçlar ne kadar sürede çıkıyorBende çok korkuyordum nasıl anestezi vs olmadan kesilecek vs derdim ama bunu defalarca yaşayan biri olarak söylüyorum kesinlikle acı yok çam da en fazla 10 dk sürsün ya bi tek bağcılarda benim uzun sürmüştü farklı bir işlem de yaptılar o an
Hpv ve smear 10 gün bile sürmedi çıktı kolposkopi de iki hafta yada 3 diyeyimAllah razı olsun dediğiniz doktorlardan randevu almaya çalışıcam sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor