- 20 Ekim 2009
- 8.901
- 15.866
- 823
- Konu Sahibi Havva memiss
-
Ailen sahip cikiyorsa hic durma kac o evden git ana babanaYa aileme soylesem babam kapiyi çalar ekimi tutar torununu da kucagina alir bizi götürür ama ben eşinden korkuyorum ya birazcik yapamiycagni bilsen simdi gidrim ama off ya yaparsa
Ya bakar ailem arkamda ama Esim devamlı gidersen çocuğu vermem. Dava acil kazanirsan oldurum seni mahfrderim hayatini gideceksen çocuğu birakip git diyo ben bu yüzdencaresizim
sen git ailenin yanına sütün falanda kesilir üzüntüden bebişini hazır gıdalarla beslemek zorunda kalma merak etme bebeğini alamazlar sendenBilmiyorum darp raporu şuan alamam sin zamanlarda koluna vuruyordu tokat atiyodu öyle iz olacak şekilde iki kere dövdü oda baya oldu ben en iyisi ailemle konusayim cnku biktim artik kendimi 40 yasinda hissediyorum gulemiyirum biktim herşeyden köse bucak agliyorum bide kiyamam bebeğine hic dayanamiyorum
Bilmiyorum darp raporu şuan alamam sin zamanlarda koluna vuruyordu tokat atiyodu öyle iz olacak şekilde iki kere dövdü oda baya oldu ben en iyisi ailemle konusayim cnku biktim artik kendimi 40 yasinda hissediyorum gulemiyirum biktim herşeyden köse bucak agliyorum bide kiyamam bebeğine hic dayanamiyorum
gelmeden git ailenin evine ve davayı da açKonuyu uzatmamak için yazmisimdir insanin sonunda tezkere aliyor ya benim derdim napmam gerektiğio askerdeykenmi ggitsem o yok şuan alip gitsem ailesi o sorunu sahada buyutucekler ama gelince karsima alip bosanalim desem kabul etmezse oylemi gitsemoff allahim yardim et
Bencede gitsin ama eşim daha cok zarar verir diye yazmış zor bi durumgelmeden git ailenin evine ve davayı da aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?