• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yasındaki kızım hamile ne yapıcami bilmiyorum

Vallahi agzim acik okudum. Aldirin da ne demek ya o yavrucagin gunahi nedir? Biz istiyoruz olmuyor olanlar da aldiriyor hey yaa..
Ama kiziniz bu kadar rahatsa ne yapacagina da karar vermistir. Bir anne olarak cok sakinsiniz yani cok ilginc geldi. Ve cok zor. Allahim kimsenin basina vermesin...

Yasal süreyi geçmiş sanırım kürtaj için.
Keşke daha kısa bir sürede farkına varsaydı.

Her insan hata yapabilir. Allah yardımcınız olsun

Konu gercek mi degil mi bilmiyorum ama kesinlikle bebegi aldirmayin!
İnancinizi bilmiyorum ama zaten zina yaparak cok buyuk bi gunah islemis, bide o kucucuk cana kiymayin..
Allah yardimciniz olsun.
İnsallah kiziniz dedigi gibi gercekten de iyidir..

Kizini hatta tüm ailesini allak bullak edecek boyle bi konuda kk da takilacak bi insan tanımıyorum ! Normal bi annenin kizinin nerde olduğunu dahi bilmiyorken burda isi ne. Ya gercekten anormalsiniz ya da cok yuksek ihtimal (ki oyle umuyorum) fake konu.

öyle bi çağdayız ki ; çocuk yetiştirmek çook zorr :19:

Babası kimse evlensinler yapacak başka bir şey yok :/

Ya pardonda aldirin aldirin denis baxi arkadaslar nasil kiyilir ya bi insan olduruyosunuz sinek oldurmuyosunuz anne karninda kicuk die o yasamiyomu yani onunda kalbi atiyo ne kadar gunah hadi gunah deil diyelim onun vebaline nasil gireceksiniz ne kadar kolay sizin icin oldurmek yazikk buna bebek aldirmak deil cinayet katillik diyilir ..

" aşk-ı sehadet "

Konu fake mi değilmi bilmiyorum ama :44::44::44::44:

kızınıza sahip çıkıp bu olayın iç yüzünü araştırın kimden hamile babası kim bunları bir an önce öğreninnn

Ne yani kızınız hamile kalıyor ve babasının karşısına geçip pişkin pişkin ben hamileyim mi diyor? :53: Hani tamam halt yenir, hata yapılır da bunu da aileye söylemenin bi yolu yordamı vardır önce anneyle paylaşılır pat diye adama söylenmez adamın yüreğine iner. Valla eşinizin tepkisi gayette yerinde ve normal bi babanın verebileceği tepkiler. Kızınız bu haltı yerken bunları göze almış olması gerekirdi. Hem o gideceği yeri bulmuştur merak etmeyin şuan çocuğunun müstakbel babasının yanındadır :ssz:

Bu konu fake :52: eğer değilsede çocuğu aldırma gibi bir düşünceniz olmasın bana kalırsa insanlar çocuğu olsun diye neler yapıyor bu kadar kolay mı bir cana kıymak :20: :41:

Konuştum ama yine laf geveledi aldırmaya niyeti yok galiba ben aldıralım yanına gelirimyerini söyle maddiyati dert etme deyince anne bilmiyorum dedi sonrada anne sonra konusalim dedi ben zaten öncede söyledim doğurmak isterse evlensinler babasıyla ben bebege bakarım maddi yardımda yaparım

ablacım benim de kızım var.empati kurmaya çalışıyorum ama tabi yaşadığınızı tam anlayamam.bence kızınızı sakın bırakmayın.babalık kolaydır annelik zor.üniversitesini dondursun o minik meleği dünyaya getirsin.arkadaşlarıyla 1 sene hiç görüşmesin sonra devam etsin arkadaşları bebeği bilmesin.siz bakın,kızınız olgunlaşana kadar bebeğin annesi olun.hani siz bi yazınızda demişsiniz ya kızımın hayatı mahvolacak ya o bebek küçük kalbi şuan atıyor ve doğar doğmaz annesinin kokusundan ayrılamayacak cennet kokulu bebek.onun yaşama tut7unmak için ana rahmine tutunuşu ne olacak.eğer istemiyorsanız doğunca cocuk esirgemeye verin ama öldürmeyin.siz şuan bi canlıyı öldürmekten bahsediyosunuz.babasına gelince nufusuna almazsa sizin nufusunuzda olur.eger kızınız isterse babalık davası,tanıma davası açın ama ne olur o günahsız meleği öldürmeyin.bence kızınız söylemesi daha iyi olmuş söylemeyip aile korkusundan gecen bayramda çocugunu 2,5 ay aç bırakıp 9 gün tatile giden biri gibi mi olmak iyi.

10 HAFTALIK BEBEK Bebek 10. haftadan itibaren içerisinde bulunduğu sıvıda hareket etmeye başlar. Daha önceki haftalarda belirginliği tam şekillenmeyen el ve ayak eklemleri, parmaklar bu hafta itibari ile oldukça şekillendi. Anne henüz hareketlerini hissedemez, ultrason ile hareketler görülebilir. Bu haftada gerçekleşen en ilgi çekici olaylardan birisi bebeğin kuyruk kısmının düzleşerek görünmez hale gelmesidir. Bebek nefes alıp verme hareketleri yapar, bunu hava ile değil amniyon suyu yutarak yapar ve ilk defa idrar yapmaya başlar. Bebeğiniz organ gelişimi bu hafta ile birlikte neredeyse tamamlanmak üzeredir. En ilginç olanı da bebeğinizin dudak ve damak yapısı artık bu hafta gelişimini tamamlıyor. Bu tamamlanma 3 haftalık bir sürecin sonucudur. En zor oluşan yapılardan bir tanesi bu yapıdır. Bu hafta sonunda ultrasona giren anneler, bebeğin ağzını açıp kapattığını ve hareket ettiğini rahatlıkla görmeye başlarlar. Artık bebeğinizin uzuvları kıvrılabiliyor. Elleri bileklerine doğru esniyor ve ayakları da vücudunun önünde birleşebiliyor. Omurgasının taslağı da yarı saydam cildin de görülüyor. Belkemiği sinirleri omuriliklerinden esnemektedir. Alnında da beyninin gelişmesinden dolayı geçici bir şişkinlik var. 10. hafta itibari ile bebeğin organları bir bir işlev kazanmaya ve görevlerini yerine getirmeye başlıyor. Böbrekleri ve midesi hızla harekete geçiyor, sindirilebilen sıvılar ve urine üretmeye başlıyor ve eğer erkekse testisleri testosteron yapmaya başlıyor.

Kesinlikle karşıyım ama aldırmaktan başka bir seçeneğiniz yok gibi görünüyor. İnsan kız evladını kapıya atar mı? Zaten yanlış yollara sapmış durumda, başı boşa çıkarsa neler olur kim bilir.

Kızınıza ulaşın ve bu meseleyi çözün. Bence ya bir süre okulunu dondurun yada siz kızınızın başında durup okulunu bitirmesini sağlayın. Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durum.

Yetişkin bir kız annesi olarak şunu söyleyebilirim..

Böyle bir durumda evladınız ilk önce size değilde,neden direk babasına gidip anlattı durumunu..
Kolaycana babaya gidip te anlatılacak mevzu değil bu..
Kızınız yurtta kalıyorsa,bir an önce gidin bulun zorda olsa konuşturun,bebeğin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışın..
Elinzden gelen desteği de gösterin lütfen,sevgiyle dostça yaklaşın evladınıza.
Hamilelik kısmına girmiyorum bile..

Önceki yorumlarî okumadınmı kadın kızım söylemiyor diyo bide düşene sen vur kadın zaten üzgün ne diye bu nefret:/
Kardeşim ne nefreti ya. :1: Biri sazan avına çıkmış, millet de ciddi ciddi cevap veriyor, olan bu.

Son düzenleme:
Bana fakeymiş gibi gelmiyor.. kızlar allah korusun benimde böyle bir şey başıma gelse ill buraya yazarım. . Çünkü kimse birbirini tanımıyor. . Etraftakilere söylesem direk yargısız infaz yaparlar ve hayat kızım için berbat olur.. o yüzden burda milyonlarca insandan fikir alırdım. . Yazık anneye suan nasıl bir şok yaşıyordur. . Rabbim güç versin çok zor bir durum.. Allah kimsenin başına vermesin.. olan zaten hep annelere oluyor çok yazık. .

Back
X