- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizima hep sahip çkıyorum zaten ama eşime ne desem boş
Konuya hiç mi hiç inanmadım. Kız hamile ve kayıp, anne de KK'ya konu açayım demişAnneler cevap versin, bu durumda bırak KK'yı, internet aklınıza gelir mi?
![]()
Babasına ben değil kendisi söyledi zaten anlayamıyorum zaten kızımla konuştum parada yollarım ve sahip çıkarım ve tekrar söylüyorum bana nerde olduğunuda ne yapacağınıda söylemiyor kızına sahip çık demesi kolay telefonlarıma dahi çıkmıyor bende olaylar yatışsın diye bekliyordum ama bilmeden konuşmak kolay tabii..
Teşekkür ederim gerçekten şu yorumların içinde tek pozitif olan sizinkisi.
Hem ben ne olursa olsun zaten kızımın arlasındayım oda bunu biliyo zaten telefonlarıma çıksa doğru düzgün olayı anlatsa ben elbet yanında olurum beni korkutan hep kocamın tepkisi oldu öldürürüm döverim diyen bir adama illada kızım bu eve gelicek diyemem gizli saklî yardım etmeye çalışıyorum
Bu durumda yapılacak belli zaten, kızı ne yapıp edip bulmak. Ama sen millete laf yetiştiriyorsun. Enteresan.Konu fake tamamda ozaman niye yorum yapıyorsun? Ben neyapacağımı bilemediğim için sizden akil ve moral danışmak için buraya yazdım ama inanmıyorsanîz ben neyapayım?
Bir anne olduğunuzu varsayarak yazıyorum kendinizi benim yerime koyun böyle bisey sizin basınıza gelse yerini öğrenmeye çalışîp daha sonra yanına giderdiniz dimi bende aynısınî yapmaya çalışıyorum tūm bu genişliğim kîzımın yerini söylememesindenNeden otobüse atlayıp yanına gitmiyorsunuz? Hem ne şartlarda yaşadığını görmüş olursunuz hem de destek olduğunuzu belli etmiş olursunuz. Bana da biraz geniş geldiniz kusura bakmayın. Facebook profiline falan bakıp sevgilisinin kim olduğunu bulup konuşabilirdiniz şimdiye kadar. Bu kadar zamanda baya yol katedilirdi.
Eşinizden bu kadar korkmayın. Size sert çıkarsa anne olduğunuzu hatırlatın biraz da sizin sesiniz çıksın. Bütün cefasını siz çekin bir hatada babalar esip gürlesin ne güzel iş.
Burada herkes gencecik bir kızın ve bebeğin geleceğinden endişe ettiği için sizi bir şeyler yapmanız için itekliyor. Yoksa sizi linç etme meraklısı değil kimse.
Bu durumda yapılacak belli zaten, kızı ne yapıp edip bulmak. Ama sen millete laf yetiştiriyorsun. Enteresan.![]()
bence yaşadığı şehri basmaya kalkmayın. kızın üstüne gitme şu an psikolojik olarak iyi olduğunu sanmıyorum onun da. sesini duydun iyi olduğunu öğrendin tamam. ne zaman isterse kendi gelecektir sana. sen ona destek olduğunu bildir ve bekle. üstüne gitmek kovalamak zorla onu bulup yakasına yapışmak hiç bir şey kazandırmayacak.
ne zaman görüşmek istese görüşebileceğinizi söyleyin bir de. hazır olduğu anda size gelecektir tekrar.
Teşekkür ederim banada en doğrusu böyle gibi geliyor.
Bir anne olduğunuzu varsayarak yazıyorum kendinizi benim yerime koyun böyle bisey sizin basınıza gelse yerini öğrenmeye çalışîp daha sonra yanına giderdiniz dimi bende aynısınî yapmaya çalışıyorum tūm bu genişliğim kîzımın yerini söylememesinden