Kocam kocam demissiniz sanki kocaniz kizinizin babasi degilmis gibi???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kocam kızımın öz babası ūveylik yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam kocam demissiniz sanki kocaniz kizinizin babasi degilmis gibi???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar dünyam basima yıkıldı 19 yaşında üniverste okuyan kızım hamile oldugunu söyledi hemde 2 ,5 aylik neyapacagımı bilmiyorum kocam kızımı dövmeye kaltı zor araya girdim komşular felan yetişti sonrada kovdu bir daha gelirse bu eve öldūrūrum onu diyo, kimden peydahladiysa ona gitsin dedi banada onunla konuşursan senide öldürürüm onuda diyo, allahim ölücem kızlar ne yapicagimı bilmiyorum kizimi öyle beş parasız birakamam onada yardim etmem lazim kocam barut fıçısı gibi çok sinirli. kızımla konuşdum oda anne yaptim bi hata ne olur affet dedi
Kızlar dūnyam altüst oldu kızım nerde bilmiyorum, kocam evde sinir küpü ele güne rezil etti bizi benim öyle bir kızım yok diye ileniyo. Ne olur yardim edin .siz olsanız ne yapardınız?
Biliyorum canim ama olaylar daha çok taze bende çocuğumu dışarda birakmak istemiyorum ama dedigim gibi babasi cok sinirli tutup kızmı eve getirsem elinden alamam diye korkuyorumsiz olsaydınız ne yaoardiniz demissiniz ama annesi sizsiniz, anne olan sizsiniz. Ama elbette hicbir anne yavrusunu dışarda bırakqmaz, her ne suç işlemiş olursa olsun arkasında durmalısınız. Hata yaptı diye ona yüz çevirirseniz daha kotu bir bataklığa saplanabilir.
Kızınız simdi bi arkadaşına sığınmıştır belki, Ya da cocuğun babasının yanina gitmistir. Ona ulaştığımız anda sakin sakin konusacaginizi ssöyleyin. Esiniz su an sirt çevirmiş ama siz kizinizin yaninda olun. O çocuk dünyaya gelecekse artik evlenmelerinden başka yol yok gibi duruyor.. Allah yardımcıniz olsun
Biliyorum canim ama olaylar daha çok taze bende çocuğumu dışarda birakmak istemiyorum ama dedigim gibi babasi cok sinirli tutup kızmı eve getirsem elinden alamam diye korkuyorum
Biliyorum canim ama olaylar daha çok taze bende çocuğumu dışarda birakmak istemiyorum ama dedigim gibi babasi cok sinirli tutup kızmı eve getirsem elinden alamam diye korkuyorum
anlamadığım kimden hamile? bebek 2,5 aylık olmuş aldırmayı düşünmemiş mi? evlenmeyi düşündüğünü mü söyledi ?
bu yaşta doğurmasına izin vermeyeceksin herhalde değil miyasal sürenin dolmasına az kalmış
ben panikledim burda![]()
2.5 aylıkken aldırılıyor mu :44:
8 haftaydı sanki
bu yaşta doğurmasına izin vermeyeceksin herhalde değil miyasal sürenin dolmasına az kalmış
ben panikledim burda![]()
Bence kimse duymadan bu isi hizli bir sekilde cozumlemeniz gerekiyor, bu yasta dogurursa da evlenirse de kizinizin hayati mahvolur.
Yapilacak sey bence acik, yasal sure dolmadan hizlica bu isi halledin ve bu konuyu kapatin derim.
Konu tabi daha önemli eğer gerçekse ama babası evden kovdu falan yazar bir anne. Kocam kovdu, kocam kızdı demek garip geldi bana açıkçası:44:
Bir annenin, kızına kocam sana cok kızdı demesi gibi garip.
Bence bunda takılacak bir şey yok. Kocam demesi gayet normal
Arkadaslar dünyam basima yıkıldı 19 yaşında üniverste okuyan kızım hamile oldugunu söyledi hemde 2 ,5 aylik neyapacagımı bilmiyorum kocam kızımı dövmeye kaltı zor araya girdim komşular felan yetişti sonrada kovdu bir daha gelirse bu eve öldūrūrum onu diyo, kimden peydahladiysa ona gitsin dedi banada onunla konuşursan senide öldürürüm onuda diyo, allahim ölücem kızlar ne yapicagimı bilmiyorum kizimi öyle beş parasız birakamam onada yardim etmem lazim kocam barut fıçısı gibi çok sinirli. kızımla konuşdum oda anne yaptim bi hata ne olur affet dedi
Kızlar dūnyam altüst oldu kızım nerde bilmiyorum, kocam evde sinir küpü ele güne rezil etti bizi benim öyle bir kızım yok diye ileniyo. Ne olur yardim edin .siz olsanız ne yapardınız?