1993 doğumlu olup 2016 da hamile kalıp bebisinin cinsiyeti kız olanlar

Aysepolat123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
113
54
13
32
Kızlar 93 doğumluyum bu sene hamile kalırsam bnm için erkek donemiymis tabi Rabbim en iyisini bilir 93 doğumlu olup bu sene hamile kalan kız bebişi olacak olan var mı

Kızlar 93 doğumluyum bu sene hamile kalırsam bnm için erkek donemiymis tabi Rabbim en iyisini bilir 93 doğumlu olup bu sene hamile kalan kız bebişi olacak olan var mı
canım bende 93lüyüm hamile kalmayı ve erkek bebek çoookk istiyorum kim sana rkek senesi dedi inşalla olur tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları

bende 93luyum.tup bebek tedavisine basladim.
kizim olmasini cooookk isterim.insallah isteyen herkese rabbim nasip etsin.
konu sahibi arkadasim bizlerede dua et cnm.hamilelerin duasi kabul olur derler.

bende 93luyum.tup bebek tedavisine basladim.
kizim olmasini cooookk isterim.insallah isteyen herkese rabbim nasip etsin.
konu sahibi arkadasim bizlerede dua et cnm.hamilelerin duasi kabul olur derler.
rabbim inşallah nasip eder canım sanada.tedavindede herşey yolunda geçer canım.rabbim kolaylık versin

benim telefonumda program var onu takip ediyorum bu hafta yumurtlama dönemindeyim,bu günleri değerlendiriyoruz rabbim inşallah nasip eder.senin daha gelmemiştir yumurtlama zamanın adetlerinin arası kaç gün canım.birde ilk bebeğin mi olacak

bi kızım var bi oğlum vefat etti hastaydı bi kurtaj oldum allah kızıma can sağlığı versn ama işte rabbimden istiyorum daha ikl adet oldum kurtajdan sonra

bi kızım var bi oğlum vefat etti hastaydı bi kurtaj oldum allah kızıma can sağlığı versn ama işte rabbimden istiyorum daha ikl adet oldum kurtajdan sonra
kızını Allah sana bağışlasın.oğlun için üzüldüm rabbim sabır versin.bende 31aralıkta kürtaj oldum.1şubatta ilk adetimi oldum.kürtajdan sonra daha kolay olur diyorlar.inşallah öyle olur

kızını Allah sana bağışlasın.oğlun için üzüldüm rabbim sabır versin.bende 31aralıkta kürtaj oldum.1şubatta ilk adetimi oldum.kürtajdan sonra daha kolay olur diyorlar.inşallah öyle olur
sninle neredeyse aynıyız inşallah allah kalplerimize göre verir

sninle neredeyse aynıyız inşallah allah kalplerimize göre verir
amin canım inşallah.en azından senin evde bir yavrun var şükret canım.ben kürtajdan sonra eve geldim ve bomboş kendimi çok yalnız hisettim.eşim çok şükür yanımda oldu sürekli bebek muhabbetlerimi ağlamaları dinledi ama zor oldu ama şimdi ikinci yavrum için daha güçlü olmaya çalışıyorum.rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün

allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin daha yolun başındayız bakalım allah ilkini veriyosa inşallah diğerlerinide nasip eder

Back
X