- 2 Ocak 2016
- 113
- 54
- 13
- 32
- Konu Sahibi Aysepolat123
Kızlar 93 doğumluyum bu sene hamile kalırsam bnm için erkek donemiymis tabi Rabbim en iyisini bilir 93 doğumlu olup bu sene hamile kalan kız bebişi olacak olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende 93lüyüm hamile kalmayı ve erkek bebek çoookk istiyorum kim sana rkek senesi dedi inşalla olur tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarıKızlar 93 doğumluyum bu sene hamile kalırsam bnm için erkek donemiymis tabi Rabbim en iyisini bilir 93 doğumlu olup bu sene hamile kalan kız bebişi olacak olan var mı
bende yazarım inşallah kalırız.senin bat ne zamanamin inşallah kalırız kalırsam yazarım![]()
bende 1 şubat adet oldum.5mart beklenen adet tarihim inşallah olmam.seninle aramız az önce benim haber sonra sen haber verirsin inşallahben şubat 6da adet oldum
rabbim inşallah nasip eder canım sanada.tedavindede herşey yolunda geçer canım.rabbim kolaylık versinbende 93luyum.tup bebek tedavisine basladim.
kizim olmasini cooookk isterim.insallah isteyen herkese rabbim nasip etsin.
konu sahibi arkadasim bizlerede dua et cnm.hamilelerin duasi kabul olur derler.
mutlaka konuşuruz canım yumurtaların çatlamasını takip etmemz gerekiyobende 1 şubat adet oldum.5mart beklenen adet tarihim inşallah olmam.seninle aramız az önce benim haber sonra sen haber verirsin inşallah
ben bide 2 ay önce kurtaj oldum hamile kalırmıyım bilemiyormrabbim inşallah nasip eder canım sanada.tedavindede herşey yolunda geçer canım.rabbim kolaylık versin
kızını Allah sana bağışlasın.oğlun için üzüldüm rabbim sabır versin.bende 31aralıkta kürtaj oldum.1şubatta ilk adetimi oldum.kürtajdan sonra daha kolay olur diyorlar.inşallah öyle olurbi kızım var bi oğlum vefat etti hastaydı bi kurtaj oldum allah kızıma can sağlığı versn ama işte rabbimden istiyorum daha ikl adet oldum kurtajdan sonra
sninle neredeyse aynıyız inşallah allah kalplerimize göre verirkızını Allah sana bağışlasın.oğlun için üzüldüm rabbim sabır versin.bende 31aralıkta kürtaj oldum.1şubatta ilk adetimi oldum.kürtajdan sonra daha kolay olur diyorlar.inşallah öyle olur
amin canım inşallah.en azından senin evde bir yavrun var şükret canım.ben kürtajdan sonra eve geldim ve bomboş kendimi çok yalnız hisettim.eşim çok şükür yanımda oldu sürekli bebek muhabbetlerimi ağlamaları dinledi ama zor oldu ama şimdi ikinci yavrum için daha güçlü olmaya çalışıyorum.rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsünsninle neredeyse aynıyız inşallah allah kalplerimize göre verir
inşallah rabbim tez zamanda nasip ederde mart hamile olduğumuzu öğrenirizallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin daha yolun başındayız bakalım allah ilkini veriyosa inşallah diğerlerinide nasip eder