- 24 Ağustos 2015
- 270
- 224
- 53
- Konu Sahibi Aysepolat123
rabbim nasip eder inşallah canım.bende düşen bebeğimin rüyamda kız olarak görmüştümBnmde bi tane oğlum var 3 ay önce düşük yaptım kızım olsun istiyorum hsyirlisiysa tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim nasip eder inşallah canım.bende düşen bebeğimin rüyamda kız olarak görmüştümBnmde bi tane oğlum var 3 ay önce düşük yaptım kızım olsun istiyorum hsyirlisiysa tabi
canım ben 92 doğumluyum 2015 de hamile kaldım benim için de bu sene erkek yılıydı yok regl öncesi kalınırsa erkek yok çin yılı takvimi vs vs bütün bunlara göre hep erkek oluyodu laftaKızlar 93 doğumluyum bu sene hamile kalırsam bnm için erkek donemiymis tabi Rabbim en iyisini bilir 93 doğumlu olup bu sene hamile kalan kız bebişi olacak olan var mı
canım ne haber bişeyler varmıbende 1 şubat adet oldum.5mart beklenen adet tarihim inşallah olmam.seninle aramız az önce benim haber sonra sen haber verirsin inşallah
canım mesajını yeni gördüm bugün adet günüm daha olmadım bekliyorum bakalım.Senin nasıl kaç gün var batacanım ne haber bişeyler varmı![]()
Canım galiba bende hamileyim 5 şubatta oldu diye düşünüyorum ikinci adettim de geliyor gerci biz isteyerek yaptik yani beş haftalik 93 doğumluyum bu ikinci çocuğumuz birincisi erkek tabi bu kız olsun isterim herşeyden önce sağlıklı olsunKızlar 93 doğumluyum bu sene hamile kalırsam bnm için erkek donemiymis tabi Rabbim en iyisini bilir 93 doğumlu olup bu sene hamile kalan kız bebişi olacak olan var mı
canım mesajını yeni gördüm bugün adet günüm daha olmadım bekliyorum bakalım.Senin nasıl kaç gün var bata
aa çok sevindim canım.sağsalim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.erken öğrenmişsin canım senbende hamileyim allaha şükür
![]()
evet canım daha 4 haftalık allahım sanada bağışlasın duanda beni unutmaaa çok sevindim canım.sağsalim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.erken öğrenmişsin canım sen