1993 doğumlu olup 2016 da hamile kalıp bebisinin cinsiyeti kız olanlar

Kızlar 93 doğumluyum bu sene hamile kalırsam bnm için erkek donemiymis tabi Rabbim en iyisini bilir 93 doğumlu olup bu sene hamile kalan kız bebişi olacak olan var mı
canım ben 92 doğumluyum 2015 de hamile kaldım benim için de bu sene erkek yılıydı yok regl öncesi kalınırsa erkek yok çin yılı takvimi vs vs bütün bunlara göre hep erkek oluyodu lafta :D üstelik eşimin ailesinde hep erkek yani bi ilki başardık galiba bizim bebiş kız :D boşvr Rabbim ne verirse o :)))) akışına bırak :)

ya ben ınanmıorm o takvıme erkek kız falan. 92 dogmluyum kızım var 2012 de oldu. kız senesydı ama tesaduf olablır

merhaba kızlar bende 93 doğumluyum ve en son 1 ocak 2016 da adet oldum şuan 8 haftalık gebeyim bakalım cinsiyeti ne olacak :) :?

93'lü olmakla kız bebek arasındaki bağı çözemedim 2015'te hamile kaldım Allah nasip ederse kız bebeğim olacak

Kızlar 93 doğumluyum bu sene hamile kalırsam bnm için erkek donemiymis tabi Rabbim en iyisini bilir 93 doğumlu olup bu sene hamile kalan kız bebişi olacak olan var mı
Canım galiba bende hamileyim 5 şubatta oldu diye düşünüyorum ikinci adettim de geliyor gerci biz isteyerek yaptik yani beş haftalik 93 doğumluyum bu ikinci çocuğumuz birincisi erkek tabi bu kız olsun isterim herşeyden önce sağlıklı olsun

Mart'ın başındayız. Şu anda cinsiyeti belli olan hamişler aslinda 2015'te hamile kalmış olmuyor mu?

selamlar kızlar bende 93 doğumluyum bir yıllık evliyim ve 4 buçuk haftalık hamileyim 3-4 gün oldu öğreneli çookta heycanlıyımm rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinn :anneadayı:

Slm arkadaşlar bende hamisim 5 haftaligim bir kızım var inşallah Rabbim nasip ederse bir oğlum olsun istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı evlat nasip eylesin amin

Back
X