1ayda 9kg vermemi sağlayan beslenme listem alın sizin olsun :)

Blondiesalad

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
57
87
18
34
sabah: 1dilim çavdar veya tam tahıllı ekmek, 3parmak kalındığında b.peynir, domates, salatalık,sivri biber. Gün aşırı katı yumurta.

ara öğün: 1 ad. muz veya elma veya mandalina

öğle: 300gr ızgara balık bol salata eşliğinde (yağsız ve tuzsuz), 4ad ızgara köfte yanında salata yoğurt, tavuk göğüs haşlama veya ızgara yine yanında bol salata ve yoğurt.

ara öğün: eti form suntalardan yarım paket yanında yoğurt veya canın tatlı çekerse carrefourda 86 kalorilik tadelle yiyebilirsin.

akşam: 4-5 kaşık sebze veya herhangi bir baklagil yanında yine yoğurt eşliğinde.

Not: Akşam yemeğini mutlaka saat 7,30a kadar yapmak gerekiyor. yatmadan önce yeşilçay içmenizi öneririm. Uyurkende metobalizmanızı canlı tutuyor. Tadını beğenmezseniz içerisine yasemin koyabilirsiniz.
Gece şayet çok acıkırsanız salatalık domates yiyin bolbol. Veya aynanın karşısına geçip yağlarınıza bakın iştahınız zaten kaçıyor:) Günde enaz yarım saat tempolu yürüyüş yapın. Hatta padometre (adım sayar) alın ve hergün adımlarınızı dahada arttırın.

Az kalorili bol sporlu haftalar dilerim...

Şu akşam 7,30 dan sonra yememe olayını çözsem olacak Daha önce başardım ama şuan o istek yok olmuyor

Akşam 7.30 da yemek yedikten sonra ilerleyen saatlerde acıkma oluyorsa salatalık domates biber azıcık beynir ile geçiştirebilirsiniz. yaseminli yeşilçayı tavsiye ederim iştah kesiyor. :)

Şu akşam 7,30 dan sonra yememe olayını çözsem olacak Daha önce başardım ama şuan o istek yok olmuyor
Akşam 7.30 da yemek yedikten sonra ilerleyen saatlerde acıkma oluyorsa salatalık domates biber azıcık beynir ile geçiştirebilirsiniz. yaseminli yeşilçayı tavsiye ederim iştah kesiyor. :)

Terzi kendi söküğünü dikemez misali normalde Fifoterapistim tüm çayları bililyorum ama yapma meselesi beni zorluyor

canım cok ıyı vermıssın. ekstra olarak yaptıgın bır sey var mıydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…