bence tekrar röfle yaptır burda bilgili bir arkadaş var ona sordum sarışın olmak için röflenin daha kolay bir yol olduğunu yoksa yıpranacağını söyledi
Turunculuktan kurtulmak istiyorsan sadece turuncu olan yere bi kaba sacinin cokluguna bagli kullu sari bi kasik kadar sac kremi ve bi kasik su sacina sur beklet ve kullu bi renk olacak iki yikamayada kulluluk gidiyor turuncu kalmaz
konuyu okuyan arkadaşlara duyurulur...! saçlarımı evde tekrardan boyadım küllü kumral ve küllü açık sarıyı karıştırarak.. sonuç felaket.. üstler tamamen gri altlar ise yeşil hemde yansıma şeklinde de değil tamamen belliydi barizçokta bekletmedim 5 dakka max. sonra burada okuduğum domates suyu ve beyaz sabunu yaptım hemde defalarca sonuç eski haline dönmeye başladı ama çok dğl tekrar boya istiyo yada bana batıyo herkez çok beğendi sonucu çünkü yıkaya yıkaya aktı tahmin ettiğiniz gibi neyse lafı uzatmaya gerek yok benim gibi bu hatalara düşenlere ders olsun... cevap atanlara teşekkürler...
merhaba ben yeni üyelerdenim biraz tecrübesizim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çok zor durumdayım.kısaca hikayemi anlatayım 3senedir sarışınım röfle yaptırmaktan gına geldi kendim boyamaya karar verdm 13şubatta palettenin saç açıcısıyla boyadım turuncu oldu çok bekletmedim sanırım aynı gün içinde bide palette deluxe 10-1 ile tekrar boyadım hiçbir değişiklik olmadı 26şubatta tekrar palettenin saç açıcısıyla boyadım sonuç daha felaket oldu çooookk cart açık bisarı oldu ama hala aralar turncuyum diye bağırıyorşimdi sizlere 3 sorum var tekrar sarı boya alıp boyarsam bu turunculuktan kurtulabilirmiyim çünkü sarının tonu hoş ama aralarda turuncular olmasa yoksa biraz beklemelimiyim saçlarım yancak die çok korkuyorum yanar mı sizce? son bişey daha sizce markayla alakalı olabili rmi markayı değiştirsem mi? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
canım yerınde olsam sacımı 1 2 ton koyultrum palettenın yenı serılerınıde cok sevıyorum severek de kullanıyorum
koyultma taraftarı olmadım hiç bizaman ondan geldi ya bunlar başıma :) neyse ki kurtuldum..bende cok memnunum canım paletteden,deluxe serisini kullanıyorum tavsiye ederim herkeze....
neyse kurtulmana sevındım canım gule gule kullan yenı saclarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?