Saç Rengi ve Saç Boyama 1ayda saçlarımı 2kez açtım 1kez boyadım hala istedğm renk olmadı yardım edermisiniz?

b_e

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
28
1
8
35
Sakarya
merhaba ben yeni üyelerdenim biraz tecrübesizim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çok zor durumdayım.kısaca hikayemi anlatayım 3senedir sarışınım röfle yaptırmaktan gına geldi kendim boyamaya karar verdm 13şubatta palettenin saç açıcısıyla boyadım turuncu oldu çok bekletmedim sanırım aynı gün içinde bide palette deluxe 10-1 ile tekrar boyadım hiçbir değişiklik olmadı 26şubatta tekrar palettenin saç açıcısıyla boyadım sonuç daha felaket oldu çooookk cart açık bisarı oldu ama hala aralar turncuyum diye bağırıyor şimdi sizlere 3 sorum var tekrar sarı boya alıp boyarsam bu turunculuktan kurtulabilirmiyim çünkü sarının tonu hoş ama aralarda turuncular olmasa yoksa biraz beklemelimiyim saçlarım yancak die çok korkuyorum yanar mı sizce? son bişey daha sizce markayla alakalı olabili rmi markayı değiştirsem mi? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

bence tekrar röfle yaptır burda bilgili bir arkadaş var ona sordum sarışın olmak için röflenin daha kolay bir yol olduğunu yoksa yıpranacağını söyledi

bence tekrar röfle yaptır burda bilgili bir arkadaş var ona sordum sarışın olmak için röflenin daha kolay bir yol olduğunu yoksa yıpranacağını söyledi

yeterince yıprandı zaten bu kafaylada kuaföre gitmeye yüzüm yok açıkcası neyse cevap için çok teşekkür ederim yinede :)

röfle kurtarır canım seni aynı yolları ızlemısız su ankı sac rengımden memnunum ama turunculuklar yok olmadan olmaz bunun ıcın de röfle şart aynı gun ıcınde 3 kere boya gordu sacım :26:

kuaförümde aynısını söyledi dün gttm el mahkum çünkü görenlerin ilk tepkisi vah vah tüh tüh oluyordu siz düşünün halimi oda aynısını söyledi ama önce koyu renk boyıcakmış yoksa turunculuklar gitmez dedi snra gene devam röfleye hiç içime sinmedi saçlarım mahvoldu çünkü röfleden 3 senedir full röfleli gezdm kendm yapabilirim sandım tek boyayla kurtarırım sandım ama sonuç felaket şimdi düşünüyorum kendim mi yapsam gene.çünkü kuaför sırrını söyledi küllü kumral atıcam dedi açıcı kullanmadığın sürece saçların yanmaz dedi evde yapmak geçiyo içimden ama korkar oldum artık dahada batırırsam diye...

Siyah boyali saclarim vardi acmaya karar verdim kuaforlere asla guvenmem artik kullu cok acik sari ve ek yarim kutu fazla oksidan ile ilk yaptim bildiginiz bakir gibi bir renk oldu

Bir ay sacimi dinlendirip ikinci ayni boya daha ve iki hafta sonra da saca cila boya su ve sac kremi ile bi ay sonra tekrar kullu sari suan saclarim platin ve sadece dip boyama

Turunculuktan kurtulmak istiyorsan sadece turuncu olan yere bi kaba sacinin cokluguna bagli kullu sari bi kasik kadar sac kremi ve bi kasik su sacina sur beklet ve kullu bi renk olacak iki yikamayada kulluluk gidiyor turuncu kalmaz

Turunculuktan kurtulmak istiyorsan sadece turuncu olan yere bi kaba sacinin cokluguna bagli kullu sari bi kasik kadar sac kremi ve bi kasik su sacina sur beklet ve kullu bi renk olacak iki yikamayada kulluluk gidiyor turuncu kalmaz

bugün boya alıcam tekrardan tavsiyenizi denicem.sonucu bildiririm.

Bence en az 1 ay saçlarına boya sürme.
Açıcıyla saç boyasını ayrı tutuyorsun ama...
Sarı boyaların içinde de açıcı var.
Üst üste açıcı uygulanan saç yanar.

herşey üst üste geldi mümkün değil bu kafayla gezmek.5gün sonra doğum günüm hafta sonu kız görme merasimi bidahaki haftaya annemin günü vs vs.bu ay çok yoğun insanlarla iç içe saçlarınızdan önemli mi diceksiniz belki ama tabiki değilde bu kafaylada insan içine çıkılmaz ki inanın çok kötü elle tutulur bi yanı yok boya aldım ama korkuyoyorum psikolojim alt üst oldu... hala kararsızım evde mi kuaförde mi?????

konuyu okuyan arkadaşlara duyurulur...! saçlarımı evde tekrardan boyadım küllü kumral ve küllü açık sarıyı karıştırarak.. sonuç felaket.. üstler tamamen gri altlar ise yeşil hemde yansıma şeklinde de değil tamamen belliydi bariz çokta bekletmedim 5 dakka max. sonra burada okuduğum domates suyu ve beyaz sabunu yaptım hemde defalarca sonuç eski haline dönmeye başladı ama çok dğl tekrar boya istiyo yada bana batıyo herkez çok beğendi sonucu çünkü yıkaya yıkaya aktı tahmin ettiğiniz gibi neyse lafı uzatmaya gerek yok benim gibi bu hatalara düşenlere ders olsun... cevap atanlara teşekkürler...

bence yeşillenmeyi griliği dert etme,tabanda turunculuk olduğu için çabuk akar ve kendine gelir, boya da sürmemeye çalış bir süre:)

boyamadım zaten zorda olsa sabrettim ve sonuç çok hoş oldu iice oturdu rengi benim istediğim renk olmasada güzel işte görenler çok beğendi ne grilik ne yeşillik kaldı gün geçtikçe dahada güzel olur inş :)

sarışın olarak saçımı kahveye boyadım içime sinmedi açıyım dedm olmadı gttm kuaföre açtırdm rengini 1 hafta da saçım 3 işlem gördü. açıcı da darbe oldu yıprandı saçlarım tarayamıodum saman gibiydi. sonra zamanla dökülmeye başladı. doktora gttm serumlarla topladı kendini. güzelm saçlarımı kendm mahvettm ve 1 senedir boya sürmüyorum baya uzadılar bikaç ay daha uzatıp yarıya kdr kesicem saçlarımı uçlarındaki kötü görünümler gitsin diye. saçı üst üste boyamak mahvediyor bn onu anladm.

canım yerınde olsam sacımı 1 2 ton koyultrum palettenın yenı serılerınıde cok sevıyorum severek de kullanıyorum

canım yerınde olsam sacımı 1 2 ton koyultrum palettenın yenı serılerınıde cok sevıyorum severek de kullanıyorum

koyultma taraftarı olmadım hiç bizaman ondan geldi ya bunlar başıma :) neyse ki kurtuldum..bende cok memnunum canım paletteden,deluxe serisini kullanıyorum tavsiye ederim herkeze....

koyultma taraftarı olmadım hiç bizaman ondan geldi ya bunlar başıma :) neyse ki kurtuldum..bende cok memnunum canım paletteden,deluxe serisini kullanıyorum tavsiye ederim herkeze....

neyse kurtulmana sevındım canım gule gule kullan yenı saclarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…