1buçuk aylık evliyim ama üzüldüğüm bir konu var

Yaş kaç
?
Yaş kaç ??

Alışma devresi

Peki Ada'm ön sevişmiyorsa siz sevişin yani yatıp kalıyorsunuz gibi anlatmışsınız

Kendinizi uyarın eşinizi yönlendirin pozisyona hakim olun üstte olun vs vs

5 bucuk yillik evliyim, on sevisme kisa olursa ben de zevk almam.Aci duyman normal,is este ve senin on yargisiz olmanda bitiyor.Bir de sen de odun gibi durmazsan iyi olur:)

Cnm ilk 2-3 ay zaten aci oluyor
Aci oldugundan zevk olmuyor tabiki aciya odaklaniyorsun
Ama kendini kasma gercekten kasarsan orasi duvar olur 3 kat daha aci duyarsın
Bende ilk gun istemedim 2. Gun kendimi rahat biraktim ve daha kolaydi

Eşin söylediğin gibi pek de anlayışlı değilmiş. Geciltirici sprey sıkacağına ön sevişmeyi uzun tutarak seni sekse hazırlasa daha duyduğun acı olmaz. Kayganlaştırıcı jel vr alkole karşı değilsen az biraz alkol gevşemeni sağlayabilir.

İkiniz de sevişmeyi bilmiyorsunuz sanırım. Eşiniz beceremiyorsa siz uzatın ön sevişmeyi, o da alışır zamanla. Birbirinizi hazırlamanız gerek. Siz yatıp beklerseniz ne hazır olabilirsiniz ne de zevk alabilirsiniz. Edilgen konumdan etken konuma geçmeyi deneyin.
Geciktirici sprey yerine kayganlaştırıcı jel kullanın. Erken boşalma sorunu varsa geciktirici içeren kayganlaştırıcılar da var.

Bir de bir jinekoloğa görünün. Yara falan olabilir. Öyle aylarca acı olması normal değil. Ya kuruluktandır ya da bir problem vardır.

Öncelikle bunun gayet normal bir şey olduğunu kafanıza oturtun. Dünya tarihinde milyarlarca kadın sevişti, sevişiyor, sevişecek. Bunda korkacak, can yanacak hiçbir şey yok. Eşiniz daha ne yapabilir siz kendi kendinizi ikna etmelisiniz önce.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü sende kendimi gördüm tek çaresini söylüyorum zaman.... Bende ilk 7 ay fln bu acıyı çektim sürekli ilişkiden kaçtım zevk almadığım biseyi sırf kocam için yapıyodum sonra herşey rayına oturdu 7ay sonra kasmalarim azaldı acilarimdan eser kalmadı normale dondum bir yılda da tam oturdu az sabret cnm

Daha yeni evlisin tatlım kadınlar zevk almayi sonradan öğreniyor .ilişkiden önce bişeyler izle seni zevke getirecek yada oku istekli başla iliskiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…