- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
?İlk geceden korkuyordum korktuğum gibi de çıktı. Yani eşim anlayışsız olsa vay halime. Hala canım yanıyo alışamadım. Eşimi itekliyorum yana kayıyorum ama istem dışı oluyo bu. Tamam kasıyorum kendimi biliyorum ama kasmıyım salıyım dediğim anda acı duyunca tekrar kasıyorum istemeden. Zevk alıyosun diyenleri anlayamıyorum neden zevk alamıyorum ki benevlenmeden önce istek geliyodu eşime karşı sevismek gibi evlilikte daha çok olması gerekirken istek hiç gelmiyo. Kendimi zevke getirmek için uğraşıyorum ama zar zor geliyosa da sürtünerek bitiriyorum sonra kaçıyo zevkim. İlginç yani eşim de genelde ön sevişmeyi pek uzun tutmuyo bide pek sevisemiyo sanki.Idrar enfeksiyonum vardı biraz ara vermiştik ilactan sonra 1 kere daha yaptık yine zevk alamadım. Geciktirici spreyi var onu sıkıyo kendine.Sprey biraz benimkinide uyusturuyo sanirim ozaman biraz daha az acı oluyo.Zevk almak istiyorum bende yoksa hep böyle geçermi : ( eşimi seviyorum buarada isteyerek evlendik. Var mı benim gibi olan çaresini bulan. Tek sorunum bu başka bi sorunumuz yok şükür eşim çok iyi bi insan. Yardım (
Artık bu bir KK klasiği:)Aa yeni üye ve ilk konu
koptumSeks psikologları oluyo ya onlara gidin madem. @superisi96 bak normal cevap yazdım
Kız şu konuya yazdığım tek ciddi cevap ve sen bunda koptunkoptum
:) :) valla gülmekten yarıldım paylaşayım dedim napayimKız şu konuya yazdığım tek ciddi cevap ve sen bunda koptun
İlk geceden korkuyordum korktuğum gibi de çıktı. Yani eşim anlayışsız olsa vay halime. Hala canım yanıyo alışamadım. Eşimi itekliyorum yana kayıyorum ama istem dışı oluyo bu. Tamam kasıyorum kendimi biliyorum ama kasmıyım salıyım dediğim anda acı duyunca tekrar kasıyorum istemeden. Zevk alıyosun diyenleri anlayamıyorum neden zevk alamıyorum ki benevlenmeden önce istek geliyodu eşime karşı sevismek gibi evlilikte daha çok olması gerekirken istek hiç gelmiyo. Kendimi zevke getirmek için uğraşıyorum ama zar zor geliyosa da sürtünerek bitiriyorum sonra kaçıyo zevkim. İlginç yani eşim de genelde ön sevişmeyi pek uzun tutmuyo bide pek sevisemiyo sanki.Idrar enfeksiyonum vardı biraz ara vermiştik ilactan sonra 1 kere daha yaptık yine zevk alamadım. Geciktirici spreyi var onu sıkıyo kendine.Sprey biraz benimkinide uyusturuyo sanirim ozaman biraz daha az acı oluyo.Zevk almak istiyorum bende yoksa hep böyle geçermi : ( eşimi seviyorum buarada isteyerek evlendik. Var mı benim gibi olan çaresini bulan. Tek sorunum bu başka bi sorunumuz yok şükür eşim çok iyi bi insan. Yardım (
İstemsizce çok güldüm haklısın sanırımNeden önyargılı bakıyoruz ki? Grup yapıyoruz dememiş sonuçta,gayet normal bir dert.
Sırf bu derdini açmak için ısınma turu görümce kv falan mı açsın
Seni çok iyi anlıyorum çünkü sende kendimi gördüm tek çaresini söylüyorum zaman.... Bende ilk 7 ay fln bu acıyı çektim sürekli ilişkiden kaçtım zevk almadığım biseyi sırf kocam için yapıyodum sonra herşey rayına oturdu 7ay sonra kasmalarim azaldı acilarimdan eser kalmadı normale dondum bir yılda da tam oturdu az sabret cnmİlk geceden korkuyordum korktuğum gibi de çıktı. Yani eşim anlayışsız olsa vay halime. Hala canım yanıyo alışamadım. Eşimi itekliyorum yana kayıyorum ama istem dışı oluyo bu. Tamam kasıyorum kendimi biliyorum ama kasmıyım salıyım dediğim anda acı duyunca tekrar kasıyorum istemeden. Zevk alıyosun diyenleri anlayamıyorum neden zevk alamıyorum ki benevlenmeden önce istek geliyodu eşime karşı sevismek gibi evlilikte daha çok olması gerekirken istek hiç gelmiyo. Kendimi zevke getirmek için uğraşıyorum ama zar zor geliyosa da sürtünerek bitiriyorum sonra kaçıyo zevkim. İlginç yani eşim de genelde ön sevişmeyi pek uzun tutmuyo bide pek sevisemiyo sanki.Idrar enfeksiyonum vardı biraz ara vermiştik ilactan sonra 1 kere daha yaptık yine zevk alamadım. Geciktirici spreyi var onu sıkıyo kendine.Sprey biraz benimkinide uyusturuyo sanirim ozaman biraz daha az acı oluyo.Zevk almak istiyorum bende yoksa hep böyle geçermi : ( eşimi seviyorum buarada isteyerek evlendik. Var mı benim gibi olan çaresini bulan. Tek sorunum bu başka bi sorunumuz yok şükür eşim çok iyi bi insan. Yardım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?