nasil bir baslik yazacagimi kestiremedim. eski konularimdan bilenler sen hala bosanmadin mi diye yerebilir. evliligimde siddet hakaret ve aldatmaya kadar herseyi yasadim. bosanma karari aldim ama kocam olacak sahis cocugu vermemekle verirse de hayatimizi zindan etmekle tehtit etti durdu. sonra yaptigi seylerden pismanlik duydugunu hata oldugunu kendini duzeltecegini cocuk icin bir sans istedi. ben de pek samimi bulmasam da cicugum icin bir sans daha dedim. simdi yine sorunlar yasiyorum. bu gune kadar gidememe sebebim hep kizimdi. onu babasiz birakmayayim( cunku cok duskunler) veya onu terketsek bana veya kizima bisey yapmasin ( cunku terkedilince gozu donuyor) yine kizima zarar gelmesin diye cektim. ilginctir ki yani oyle psikolojim darmadagin ki o kizi icin kendini feda eden ben bugunlerde artik kendi kendime madem kizi istiyor ona birakip cekip gideyim mi diye dusunmeye basladim. sizce hangisini yapmaliyim. ben bide soyle dusunuyorum kiz bende kalacak diyor hep ben de dusundum ona birakayim ama zaten bakamayacagi icin bana getirir. ya getirmezse halim nice olur? bana bir fikir ozellikle anneler kendinizi yerime koyun