• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1bucuk yasindaki yavrumu birakmak??

KK daki sorunlu evlilik yaşayan kadınların %90 ı neden boşanmamak için "babaya düşkün olduğu"nun arkasına sığınıyor?
Sizin mutsuzluğunuz,sorunlarınız çocuğunuzu daha fazla etkiler.Ek olarak mahkemenin bu yaştaki bir çocuğu babaya vereceğini düşünmüyorum

arkadaslar ben kizi tamamiyle ona birakmaktan bahsetmiyorum.zaten kendisi bakamyacagi icin once kendimi kurtarip sonra kizi almak. bi de tahminimce ki yuksek bir ihtimal kiza bakamyip kendisi getirir. eger getirirse en azindan kizi bana vereceksin yoksa soyle yaparim boyle yaparim demesinden vazgecer belki. yoksa ben dw kizimsiz yapamam. dedim ya bunca seyi onun icin yasamama ragmen onu birakip gitme dusuncesi bile bende olduysa artik siz hesaplayin ne halde oldugimu

KK daki sorunlu evlilik yaşayan kadınların %90 ı neden boşanmamak için "babaya düşkün olduğu"nun arkasına sığınıyor?
Sizin mutsuzluğunuz,sorunlarınız çocuğunuzu daha fazla etkiler.Ek olarak mahkemenin bu yaştaki bir çocuğu babaya vereceğini düşünmüyorum
ya babaya duskunlugu gectim siz ayrilacaginiz zaman esiniz size hadi sizi gectim yavrunuza zarar vermeye kalkarsa ne yapardiniz yine cekip gidebilirmiydiniz? yoksa durur muydunuz? emin olun durmak da olumdur ama o zaman en azindan yavrunuzun can guvenliginden emin olabiliyorsunuz

canım ben seni çok iyi anlıyorum..
aynını yaşadım yaşıyorum.. bir kızım varkende durum aynıydı şimdi iki kızım var yine aynı..
çocuklarım için ve tehditlere boyun eğerek kaldım.. ve gün günden kötü geliyor..
insan korkuyor da öfkede akıl olmuyor ya bişey yaparsa diye dimi..
ne diyim ki canım .. aynısından bi tanede bende var..
ayrılsanda peşini bırakmıyacaktır.. sabret düzeltmeye çalış..
ama kendinden de ödün verme ezdirme..
benden nacizane bu kadar..

o bebek her şekilde sana verilicek. "çocuklarım için boşanmadım" geyiklerini de bıraksın hanımlar artık. çocuklar psikopat heriflerin yanında yetişicek. şuan bebek farkedemiyo olabilir, ama büyüyünce o herif çocuklarına da saldırgan davranıcak. bu işler her zaman istisnasız böyle

Sonuna kadar katılıyorum..
Şiddet olan evlilik asıl çocuklar için bitirilmeli..
Evlat da öyle birine bırakılmaz.
Cinnet geçirecek kapasitede birine çocuk mu bırakılırmış?

o bebeğin annesine ihitiyacı var

bırakmak kelimesini duyunca bir an nefesim kesiliyor sandım

iki yavrumu öldüreceğini söyledi ama havlayan köpek ıssırmaz bu kadar korkmayın alın yavrunuzu ve boşanın.

hatta mahkemeye sizi tehdit ettiğinide anlatabilşirsiniz..

Mutsuz bir anne babanin cocugu da mutsuz olur. Bosanin mahkeme size verir velayeti zaten, tehdit ediliyorum diye de bildirirsiniz.

nasil bir baslik yazacagimi kestiremedim. eski konularimdan bilenler sen hala bosanmadin mi diye yerebilir. evliligimde siddet hakaret ve aldatmaya kadar herseyi yasadim. bosanma karari aldim ama kocam olacak sahis cocugu vermemekle verirse de hayatimizi zindan etmekle tehtit etti durdu. sonra yaptigi seylerden pismanlik duydugunu hata oldugunu kendini duzeltecegini cocuk icin bir sans istedi. ben de pek samimi bulmasam da cicugum icin bir sans daha dedim. simdi yine sorunlar yasiyorum. bu gune kadar gidememe sebebim hep kizimdi. onu babasiz birakmayayim( cunku cok duskunler) veya onu terketsek bana veya kizima bisey yapmasin ( cunku terkedilince gozu donuyor) yine kizima zarar gelmesin diye cektim. ilginctir ki yani oyle psikolojim darmadagin ki o kizi icin kendini feda eden ben bugunlerde artik kendi kendime madem kizi istiyor ona birakip cekip gideyim mi diye dusunmeye basladim. sizce hangisini yapmaliyim. ben bide soyle dusunuyorum kiz bende kalacak diyor hep ben de dusundum ona birakayim ama zaten bakamayacagi icin bana getirir. ya getirmezse halim nice olur? bana bir fikir ozellikle anneler kendinizi yerime koyun
Bebeğimi benden alacak adamı sanırım vururum. Sıkıysa hayatı zindan etsin.

Siz bir anne olarak bunu aklınızdan gecirebiliyorsanız gidin zateb.

bir anne olarak kendimi sizin yerinize koydum
ölümden başka hiç bir şey beni oğlumdan ayıramaz
hangi psikolojide olursam olayım
annemde bile bir gece kalmasına izin verdiğimde sabaha kadar uyuyamıyorum
kızınızın babaya değilde sevgi dolu bir anneye daha çok ihtiyacı vardır
asla ve asla çocugunuzu bırakmayı düşünmeyin bile

Kız cocugu babaya bırakılmaz hep anne özlemi çeker
Ayrıca ayrılsanız mahkeme size verecek ki
psikolojinizi bu kadar bozmayın
Çocugunuzu da alın mumkunse.

calisiyorum tabi kndime de kizima da bakabilirim ama adam psikopatlik yapiyor oyle bir durumda beni de kizi da oldurur o derece. zaten durmamin sebebi de o. bnim aslinda kizi birakma sebebim hani ilk ben gideyim o da cocuk bakmak nasilmis anlasin anyayi konyayi cunku banq hep cocuk bakmak bilmiyorsun der asagilar. hem de zaten kendi bakamayacagi icon belki kendisi getirir. en azindan o zaman tehtit edemez diye dusundum. dava acildiginda elbette alcam kizimi ama o zamana kadar birqkmam mantikli mi? bi de ben nasil dayanacam ya
Bakamaz getirir mantığiyla birakmayın,bebeginiz zarar görse dahi sırf size işkence etmek adına vermeyecektir anlattığınız kadar psikopat bir insansa eşiniz. Bırakmayın bebeğinizi lütfen ,evet bir ihtimaldir geri getirmesi ama ya getirmezse ne yapacaksınız. Birakip gitseniz mahkemede çocuğunu bırakıp gitti diyecek kozuda olacak elinde bunu unutmayın.

Bana kızınızı zaten babaya bırakmak istiyorsunuz, yaşananlarıda bahane ediyorsunuz gibi geldi.

O yaştaki bir çocuğun heleki bu koşullarda babaya verilmeyeceğini bilmeyen var mıdır acaba?

Lütfen bir anne olarak sorumluluklarınızın bilincinde olun!

1 buçuk yaşında ki ana kuzusunu nasıl bırakma ihtimalini düşündünüz hayret ettim..
Olan o minicik yavrulara oluyor. .
Bu devirde neden evlilikler böyle..
Çok üzücü..
Çocuğunuzu bırakmayın o anne kokusuna muhtaç..
Kaderde ne varsa o olur bişey diyemiyorum..

nasil bir baslik yazacagimi kestiremedim. eski konularimdan bilenler sen hala bosanmadin mi diye yerebilir. evliligimde siddet hakaret ve aldatmaya kadar herseyi yasadim. bosanma karari aldim ama kocam olacak sahis cocugu vermemekle verirse de hayatimizi zindan etmekle tehtit etti durdu. sonra yaptigi seylerden pismanlik duydugunu hata oldugunu kendini duzeltecegini cocuk icin bir sans istedi. ben de pek samimi bulmasam da cicugum icin bir sans daha dedim. simdi yine sorunlar yasiyorum. bu gune kadar gidememe sebebim hep kizimdi. onu babasiz birakmayayim( cunku cok duskunler) veya onu terketsek bana veya kizima bisey yapmasin ( cunku terkedilince gozu donuyor) yine kizima zarar gelmesin diye cektim. ilginctir ki yani oyle psikolojim darmadagin ki o kizi icin kendini feda eden ben bugunlerde artik kendi kendime madem kizi istiyor ona birakip cekip gideyim mi diye dusunmeye basladim. sizce hangisini yapmaliyim. ben bide soyle dusunuyorum kiz bende kalacak diyor hep ben de dusundum ona birakayim ama zaten bakamayacagi icin bana getirir. ya getirmezse halim nice olur? bana bir fikir ozellikle anneler kendinizi yerime koyun
ne bırakması sakıııııınnnnnnnnnnnn topla kafanı delirdin mi cocuk bırakır mı anne kuzusu o daha bosan zaten cocuk sende kalır

Eşinizin bu drumunu raporlarsanz kanıtlayablrsenz mahkeme cocğu size verir ama adam buna dellenşp szin peşinize düşerse ne olcağı belli olmaz :KK43: Allah kolaylk versin

aman aman yazıktır bırakmayın tabikide canınız ciğeriniz sonra çok pişman olursunuz çocukta size düşman büyür neden beni bıraktın diye.annelik fedakarlık işte ömür boyu hemde.ben kızımı babaanneye gönderiyom gezmeye 2günde kafayı yiyom kıyafetlerine bakıp duruyom.sinirle iş yapmayın.açın tlfnu çaktırmadan o sizi tehdit ederken falan kaydedin.mahkemeye polise gösterirsiniz koruma talep edersiniz.minicik o daha sizin kadar kimse düşünmez yavrunuzu

Ayrilmis bi anne olarak sakin birakmain derim erkek tarafı çocuğu koz olarak görüyor bana da bırak da akillansin rahat rahat gezmesin diyen oldu kapıdan oğluma çıktım 7 sene önce o zaman 13 aylikti şu an yazlık tatil için babasinda ama benden aldiginin ertesi günü köye babanneye bırakmış onun yasal izni diye bişey diyemiyorum adam olsa birlikte zaman gecirirdi 11 ay ayrı olduğu çocuğuyla olm gidermesi gerekmez mi bir de nafaka odememek için alio bazı babalar çocuğu ama şunu unutmayin babasiz çocuk büyür ama annesiz çocuk surunur facede resmini gördüm eltinin cocugu hava serin diye çorap üstüne bi kapsonlu giymiş benimki corapsiz gömlek ustune tsort giymiş gordugumden beri içim sizlio sanki usuyumus gibi geliyo ve daha birsürü şey kimse o sabiye siz gibi bakmaz unutmayın ve ilk velayet kimdeyse diğeri kolay alamiyomus istisnalar hariç allah yardimciniz olsun

bırakmayın çocuğunuzu. o annesiz nasıl büyücek bi düşünün.

ne pahasına olursa olsun böyle bir manyağa evladımı vermeyi bırak göstermezdim bile. önce baba olsun adam olsun öyle gelsin.

Back
X