• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1bucuk yasindaki yavrumu birakmak??

Kızın velayetini size verecekler zaten. Yoksa siz kocanızla beraber çocuktan da mı kurtulmak istiyorsunuz? Hiçbir anne evladı için kızı da mı bıraksam demez. Çok gaddar geldiniz gözüme :63:

Ya kizinizi da alip baska bir sehre tasinirsa? Hatta birak sehri ilce degistirirse?? Intikam olsun diye aylarca saklanirsa? Dayanabilir misiniz buna, evladinizin nerede oldugunu bilmemeye? Babasi bile olsa bir ruh hastasina emanet etmeyin kizinizi. Sakin asla cocugu falan vereyim demeyin. Annesi olmayanin babasi da olmaz demisler cok dogru. Bence de yokmu bir aile büyügü, kulagini cekiversin?

nasil bir baslik yazacagimi kestiremedim. eski konularimdan bilenler sen hala bosanmadin mi diye yerebilir. evliligimde siddet hakaret ve aldatmaya kadar herseyi yasadim. bosanma karari aldim ama kocam olacak sahis cocugu vermemekle verirse de hayatimizi zindan etmekle tehtit etti durdu. sonra yaptigi seylerden pismanlik duydugunu hata oldugunu kendini duzeltecegini cocuk icin bir sans istedi. ben de pek samimi bulmasam da cicugum icin bir sans daha dedim. simdi yine sorunlar yasiyorum. bu gune kadar gidememe sebebim hep kizimdi. onu babasiz birakmayayim( cunku cok duskunler) veya onu terketsek bana veya kizima bisey yapmasin ( cunku terkedilince gozu donuyor) yine kizima zarar gelmesin diye cektim. ilginctir ki yani oyle psikolojim darmadagin ki o kizi icin kendini feda eden ben bugunlerde artik kendi kendime madem kizi istiyor ona birakip cekip gideyim mi diye dusunmeye basladim. sizce hangisini yapmaliyim. ben bide soyle dusunuyorum kiz bende kalacak diyor hep ben de dusundum ona birakayim ama zaten bakamayacagi icin bana getirir. ya getirmezse halim nice olur? bana bir fikir ozellikle anneler kendinizi yerime koyun
Sakin verme bi erkek bi cocuga anne gibi bakamaz allah gostermesim bisey olursa onu kimse sana geri getiremez anlasarak hal edin belki kabul eder ve dinler

nasil bir baslik yazacagimi kestiremedim. eski konularimdan bilenler sen hala bosanmadin mi diye yerebilir. evliligimde siddet hakaret ve aldatmaya kadar herseyi yasadim. bosanma karari aldim ama kocam olacak sahis cocugu vermemekle verirse de hayatimizi zindan etmekle tehtit etti durdu. sonra yaptigi seylerden pismanlik duydugunu hata oldugunu kendini duzeltecegini cocuk icin bir sans istedi. ben de pek samimi bulmasam da cicugum icin bir sans daha dedim. simdi yine sorunlar yasiyorum. bu gune kadar gidememe sebebim hep kizimdi. onu babasiz birakmayayim( cunku cok duskunler) veya onu terketsek bana veya kizima bisey yapmasin ( cunku terkedilince gozu donuyor) yine kizima zarar gelmesin diye cektim. ilginctir ki yani oyle psikolojim darmadagin ki o kizi icin kendini feda eden ben bugunlerde artik kendi kendime madem kizi istiyor ona birakip cekip gideyim mi diye dusunmeye basladim. sizce hangisini yapmaliyim. ben bide soyle dusunuyorum kiz bende kalacak diyor hep ben de dusundum ona birakayim ama zaten bakamayacagi icin bana getirir. ya getirmezse halim nice olur? bana bir fikir ozellikle anneler kendinizi yerime koyun
eşin zaten psikopat. kızı bırakırsan bakamayınca sana vermez, aksine onu duvardan duvara vurur. cinnet anında neler yapacağını kestiremezsin.
yani her iki durumda da hem sen hem kızın tehlikedesiniz.
kalsan da gitsen de hayatınız tehlikede olduğuna göre ayrılmak daha mantıklı.
bu arada Rabbim kimseye yaşatmasın, eminim çok çok zor şeyler yaşıyorsunuz. pes ettiniz, gücünüz tükendi. ama yine Allahım korusun, iki kızım var, eşim onların hayatıyla tehdit ederse beni, sanırım bir an bile düşünmeden onu hastanelik ederim. öyle ki eli kolu kalkamaz hale gelir, eli kolu çene kemiklerini un ufak ederim.
hani klişe film replikleri var ya,
anayım ben ana, yavrumun canına kastedenin canına okurum.

Bu isin hukuki boyutu da vardir. Avukat degilim ama ya olur da esiniz mahkemede zaten cocugu terk etti, birakip gitti derse. Hakime bakamaz bana geri getirir diye düsünmüstüm mü diyeceksiniz? Zaten kesin olan velayeti tehlikeye mi atmak istiyorsunuz. Normal mantikli bir adamdan bahsetmiyorsunuz ki, psikopatin tekiymis. Ya canim sizin kiminiz kimseniz yok mu?

Herkez iyi güzel söylüyorda karşısında şiddet eğilimli bir koca var ülkemiz polisleri malesef kadınları koruyamıyor evet devlet velayeti anneye vericek çünki küçük ama eminim eşi rahat bırakmıcak belki kaçırmaya kalkıcak eve dönsün diye çekilir dert değil boşan bencede çocuğunuda al tabiki ana kuzusu o daha ama kendini güvende hızurlu hissedebileceğin bi yer bul eşinide konuşarak ikna edecek birilerini araya sok umarım bu zor günleri kolay atlatır refaha erersin Allah yardımcın olsun

ne demek babaya bebeği bırakmak. bebek her halikarda size verilecek zaten. hiç korkmayın. alın çocuğunuzu çıkın o evden

valla eskiden olsa boşan hiçbir şey yapamaz derdim ama son senelerde kocaların boşanan karılarına yaptıklarını gördükçe sadece kendine dikkat et diyebiliyorum.

Back
X