1hafta tamponun kalması normalmııııı???

yesim11

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
150
8
316
35
İstanbul
Arkadaslar doktorum 1hafta tamponun kalacağını soyledi.ama birkac yerde 2gun sonra çıkartilmalidir gibi yazilar okudum.sizce bir zararı olurmu? Yada çıkarken ekstra acitirmi fazla kaldgi icin??

Arkadaslar doktorum 1hafta tamponun kalacağını soyledi.ama birkac yerde 2gun sonra çıkartilmalidir gibi yazilar okudum.sizce bir zararı olurmu? Yada çıkarken ekstra acitirmi fazla kaldgi icin??

yeşim11 kime ameliyat oldun öyle 2 günde tamponun çıkarılması lazım diye bir şey yok tabii bu konuda sana en sağlıklı bilgiyi doktorun verir

Bende amirali nevai ye oldum. 1 hafta kaldı ve alcim da 15 ile 21 gün arasında kalacak. Şu an 9. Günümdeyim merakla bekliyorum bende. Hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ha bu arada tampon (silikon) çıkarken biri yapismisti ve acıdı. Sonrasında dikislerimi alıp burnumu yogurup alçımı yeniledi. Onlar bence acıtmadı

yeşim11 kime ameliyat oldun öyle 2 günde tamponun çıkarılması lazım diye bir şey yok tabii bu konuda sana en sağlıklı bilgiyi doktorun verir
Bende bogazici tıpta necdet ucara oldum.ve tek tarafim kapandı kanla.aciyacak diye korku basladi.diger taraf açık ama deniz suyu da.sikiyorim.ama bi tarafa siksamda islemio artik.buarada 3gunum daha

Hadi ya cok acidimi benim tek taraf kanla kapali.diger delikten nefes alabiliyorim ama.spreyi de sıkıorum oraya zaten
Diger taraf kapali olan acicak gibi hissediyorum. Bakalim hayırlısı:/

Hadi ya cok acidimi benim tek taraf kanla kapali.diger delikten nefes alabiliyorim ama.spreyi de sıkıorum oraya zaten
Diger taraf kapali olan acicak gibi hissediyorum. Bakalim hayırlısı:/

Benimde biri kapalı idi yalnız kapalı olan değil açık olan acidi ya. Icerde donmamis kaygan pıhtılar vardı o taraf bi anda çıktı. Diğeri ise çok acıdı ya. Ama ölecek değilsin ne olacak 1 sny bir şey korkma canım.

Benim tamponlarım ameliyatın ertesi günü çıkmıştı sadece slikon tampon kalmıştı onuda anlamıyosun bile olduğunu ben farketmemiştm çıkarırken bunlar nerden çktı dye bakmıştım 1 haftada kaldığı oluyo ama bi zararı tabikide yok doktordan doktora değişiyo tampon süresi benm bi arkadasım benm doktora değil baska bi doktora olmuştu onunda 1 hafta kalmıştı tek kötü tarafı çıkarırken kanlar kuruduğu için biraz zorlanıyomuş çıkarken onun dışında bi zararı yok

anladimm.iste ben de tam olarak bundan korkuyorum.kanlar kuruooo ( tikandi iyice.yapiscak yani

Benimde o kadar kalacak çıkarıldıktan sonra bir sorun oldumu ?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba hanimlar.
bugun ameliyat olali tam bir hafta oldu.benim de tamponlarim 5 gun sonra cikarildi.cikarilirken aci hissetmiyosunuz cok hafiften oluyo.zaten burnun alt taraflarinda kuruyan pihtilari makas gibi birseyle aciyor doktorunuz.biz burun icinin cok kuru oldugunu cikmicani dusunsek de ya silikon tamponun malzemesinden ya da burun icimizin surekli nemli olmasından tamponlar cikarken zorlamiyor.doktorunuzun eli de hizli olursa gercekten sknti yasamazsiniz.
1.haftam ve alcin degisti tekrar alci takildi 5 gun daha boyle durucam.
Alcisi yenilenen var mi ya da 2.kez alci yapilan var mi?sebebini pek anlamadim ama dr um gayet olumlu konuştu.
2.alcinin yapilma sebebini anlamadim.direk bandajlanip yollananlar var.
ameliyat olan, olacak olan herkese sans dilerim.saglikli guzel operasyonlar olsun

Babada iki kez alci yapildi 5er günden 10 gün. Alcidan sonra ise hic bandaj falan takilmadi.

Çok zorluyor kızlar nasıl dayandınız tamponlara ben salı gunü oldum bu Pazartesi
Çıkacak ameliyattan çıktıktan sonra hüzün çoktu resmen üstüme 😔😔

tamponlarla kalmak gercekten zor zaten kucuk kisa birsey degil ama ciktiktan sonra biraz rahatlicaksiniz.okyanus suyu verilir muhtemelen.ben de cok gerilmistim ancak degmez caninizi uzdugunuzee..hemencecik biticek
bol sans

tamponlarla kalmak gercekten zor zaten kucuk kisa birsey degil ama ciktiktan sonra biraz rahatlicaksiniz.okyanus suyu verilir muhtemelen.ben de cok gerilmistim ancak degmez caninizi uzdugunuzee..hemencecik biticek
bol sans

Senin ne kadar kalmıştı canım ?

kesinlikle doktorunun bir bildiği vardır..bende de revizyon olduğu için 9 gün kaldı ama merak etme çıkarkende hiç acımadı

Anladım canım hafta sonunu atlattım mı tamam bıde bugun pis bi koku duymaya başladım

Anladım canım hafta sonunu atlattım mı tamam bıde bugun pis bi koku duymaya başladım

valla koku alabiliyor olman harika bence
o değil de aldığın o koku ya da koku hissi kan olabilr sonuçta burnun içinde kan oluyo hala kuruyo vs.merak edilecek bir durum olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…