Arkadaslar doktorum 1hafta tamponun kalacağını soyledi.ama birkac yerde 2gun sonra çıkartilmalidir gibi yazilar okudum.sizce bir zararı olurmu? Yada çıkarken ekstra acitirmi fazla kaldgi icin??
Bende bogazici tıpta necdet ucara oldum.ve tek tarafim kapandı kanla.aciyacak diye korku basladi.diger taraf açık ama deniz suyu da.sikiyorim.ama bi tarafa siksamda islemio artik.buarada 3gunum dahayeşim11 kime ameliyat oldun öyle 2 günde tamponun çıkarılması lazım diye bir şey yok tabii bu konuda sana en sağlıklı bilgiyi doktorun verir
Hadi ya cok acidimiHa bu arada tampon (silikon) çıkarken biri yapismisti ve acıdı. Sonrasında dikislerimi alıp burnumu yogurup alçımı yeniledi. Onlar bence acıtmadı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi ya cok acidimibenim tek taraf kanla kapali.diger delikten nefes alabiliyorim ama.spreyi de sıkıorum oraya zaten
Diger taraf kapali olan acicak gibi hissediyorum. Bakalim hayırlısı:/
Arkadaslar doktorum 1hafta tamponun kalacağını soyledi.ama birkac yerde 2gun sonra çıkartilmalidir gibi yazilar okudum.sizce bir zararı olurmu? Yada çıkarken ekstra acitirmi fazla kaldgi icin??
anladimm.iste ben de tam olarak bundan korkuyorum.kanlar kuruoooBenim tamponlarım ameliyatın ertesi günü çıkmıştı sadece slikon tampon kalmıştı onuda anlamıyosun bile olduğunu ben farketmemiştm çıkarırken bunlar nerden çktı dye bakmıştım1 haftada kaldığı oluyo ama bi zararı tabikide yok doktordan doktora değişiyo tampon süresi benm bi arkadasım benm doktora değil baska bi doktora olmuştu onunda 1 hafta kalmıştı tek kötü tarafı çıkarırken kanlar kuruduğu için biraz zorlanıyomuş çıkarken onun dışında bi zararı yok
Yok ya hic acimio rahat olun:)Benimde o kadar kalacakçıkarıldıktan sonra bir sorun oldumu ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba hanimlar.
bugun ameliyat olali tam bir hafta oldu.benim de tamponlarim 5 gun sonra cikarildi.cikarilirken aci hissetmiyosunuz cok hafiften oluyo.zaten burnun alt taraflarinda kuruyan pihtilari makas gibi birseyle aciyor doktorunuz.biz burun icinin cok kuru oldugunu cikmicani dusunsek de ya silikon tamponun malzemesinden ya da burun icimizin surekli nemli olmasından tamponlar cikarken zorlamiyor.doktorunuzun eli de hizli olursa gercekten sknti yasamazsiniz.
1.haftam ve alcin degisti tekrar alci takildi 5 gun daha boyle durucam.
Alcisi yenilenen var mi ya da 2.kez alci yapilan var mi?sebebini pek anlamadim ama dr um gayet olumlu konuştu.
2.alcinin yapilma sebebini anlamadim.direk bandajlanip yollananlar var.
ameliyat olan, olacak olan herkese sans dilerim.saglikli guzel operasyonlar olsun
Çok zorluyor kızlar nasıl dayandınız tamponlara ben salı gunü oldum bu Pazartesi
Çıkacak ameliyattan çıktıktan sonra hüzün çoktu resmen üstüme 😔😔
tamponlarla kalmak gercekten zor zaten kucuk kisa birsey degil ama ciktiktan sonra biraz rahatlicaksiniz.okyanus suyu verilir muhtemelen.ben de cok gerilmistim ancak degmez caninizi uzdugunuzee..hemencecik biticek
bol sans
Senin ne kadar kalmıştı canım ?
Anladım canım hafta sonunu atlattım mı tamam bıde bugun pis bi koku duymaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?