1o günlük burnum lütfen fikirlerinizi bekliyorum

yasmin_84

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.628
52
158
Diğer
merhaba kızlar 10 günlük burnumu yükledim bakalım beğenecekmisiniz eski ve yeni hali 2 farklı albüm var yorumlarınıza ihtiyacım var:utangac:daha henüz alışamadım dışardan bakıldığında nasıl duruyo merak ediyorumzemuszemus

tatlım sadece 03.08.2010 tarihinde eklediğin albümü görebiliyorum. Ordada 3. ve 5. aylardaki burun resimlerin var???????????? anlamadım 10 günlükler nerde

görünce bizi şoke edicek bi burun değilyerimseniben

doğal burnunun 1-2 beden küçük versiyonuaklinialirimsmile

güzel olmuş cnm güle güle kullan yeni burnunu

görünce bizi şoke edicek bi burun değilyerimseniben

doğal burnunun 1-2 beden küçük versiyonuaklinialirimsmile

güzel olmuş cnm güle güle kullan yeni burnunu

revizyonda değişiklik istememiştim sadece nefes problemimi çözüceklerdi .ucu çok kalkıktı ben beğenmiyordum.estetik olduğu anlaşılıyordu.doğal olmasını söyledim.ama yakışıp yakışmadığını bilemiyorum .şişler daha ne kadar sürecek şekli daha da değişirmi bile miyorum :lepi:

bende anlamadım 3 ve 5.aylık diyor albümünde. bir daha kontrol et istersen.

gördüm tamam:)))))))))) Bence gayet iyi. Yüzün minyon yani büyük değil ,o yüzdende burnunun küçülmesi seni dahada mutlu etmiştir......

evet canım şu haliyle bile eskisine göre çok daha mutluyum.ilk ameliyatım da ucunu çok kaldırmıştı doktorum herkes estetik olduğunu anlıyabiliyordu.buda beni çok rahatsız ediyordu.revizyonu osman kara aslana yaptırdım tam istediğim gibi yaptı ama henüz yeni haline alışamadım tabiii.o yüzden sizin görüşleriniz benim için çok önemli

tşk.canım ilk ameliyatımda kıkırdağım dağıldı nefes alamıyordum bu sefer darbe almamaya çok dikkat ediyorum:lepi:bu son olucak ikinci ameliyatım ağır oldu birdaha olmam inşallah

canım öncelikle geçmiş olsun revizyonuda aynı doktora mı oldun ve doktorun kım acaba öğrenebilirmiyim birde resimlerine bakabilirmiyim acaba?tşk...

tşk.canım revizyonumu hasekiden kbb dokt.osman karaaslana yaptırdım buradaki revizyon doktrlarını çok araştırdım kabul'un doktoruymuş burnu çok doğal geliyordu eski dokt.beraber özel bi hastanede yaptılar

Back
X