1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canim bu ayca kayanin listesi oyle mi diyorsun ya aklım karışti simdi

Canım ben de nehir e katılıyorum bu konu da
ben de aynı yemedıgım öğün atladığım zaman kilo vermem duruyor... daha dikkatli beslenme mız gerekir. Şimdi kilo veririz ama önemli olan onu korumak.... tekrar yediğin zaman sana geri dönmesi bu kilolar

Gerçi bende bugun düzensiz oldu ama
sabah
2 yk pulbiberli lor
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara

1 elma
1 çay bardağı süt

öğlen maalesef uykusuzluktan çok kötü idim. Dayanamadim bebiş le uyudum 3 te eşimle kahvaltı yaptık
bende emzirdiğim için ara ara kötü oluyorum atak gibi geliyor bana ama dengeledigimi düşünüyorum mesela akşam yemedim yemek
ara öğün yaparım

gelelim yediklerime
1 orta boy muz
Etli yumurta
4 zeytin
1 tatli kasigi çilek reçeli
yeşillik salatası
3 dilim ekmek
veee Saralle yedim ama ne kadar bilmiyorum. Yani kacirsam da çok abartmam.
ama eşime dedim dünya varmış. O da beni yürüyüş e çıkmam için teşvik etti ve 45 dk yürüdüm.
Bir ara yaparım yeşil çay ve kayısı

miladcımbebek daha kküçük olduğu için bunları kaçamak sayma lütfen ara ara oluyor bende
aysun sakin sevinme tamam mı. Sen bu hafta bence iyi olacaksın

Iyi aksamlar kızlar bugun misafirim vardi giremedim cok yoruldum yaaa benden gecmis artik yaslaniyormuyum ne bir haftalik isi iki güne sigdirinca halim kalmadi... birde evde üç erkek ben bir tarafi yaparken öbür tarafı hallediyorlar... canlari sağolsun. ..
Bugun yemekler
duzensizdi ama
yazayim genede
Sabah kahveyle ayildim dun gece gec yatmisti
Kahvalti yapmadim bir elma yedim
Bir yesilcay
Oglen 2yalanci dolma. kucuk kare
islak kek (zeytinyagli) tavuklu salata yedim 3bardak cay
Aksamada yemiycem artik biliyorum cok duzensiz oldu telafi edicem
Şimdi kiraz sapli cay iciyorum
birazdan carsiya gidicez
Bu arada bende regl oldum bugunn şişimm

ara öğün
1 orta türk kahvesi
2 kare bitter
ara
3 kaşık yoğurt
akşamı da 8 buçuk gibi yerim sanırım

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Azıcık peynir
5-6 zeytin
3 dilim ekmek

Elma

Öğlen mercimek Çorbası
Ispanak yoğutlu
1 dilim ekmek

2 kase Aşure (az şekerliydi)
Nescafé

Akşam
Balık ve salata

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Azıcık peynir
5-6 zeytin
3 dilim ekmek

Elma

Öğlen mercimek Çorbası
Ispanak yoğutlu
1 dilim ekmek

2 kase Aşure (az şekerliydi)
Nescafé

Akşam
Balık ve salata
2 kase aşure çok değimi canım yaa..

Gecen hafta benide asureler mahvetmisti bana tatli cok kilo aldiriyor bugun bendede vardi asure ama ucundan bile yemedim biliyorumki arkasi gelecek en iyisi yememek

:KK49:Bu gün cok duzensizdi ben de yazayim menumu
Sabah 1 dere otlu pogaca çay
Ara yapamadım hastanedeydik 2 saat kadar kaldik ordan arkadasima gittim öğle arası öğle yemegide yiyemedim ama orda atistirdim biraz
Öğle 1 gül böreği biraz patates salatası
Ara kahve
Akşam 3k bulgur pilavı
3k mantar tavuk sote
Biraz turşu
Biraz yoğurt
Bu gun kendimi taktir ettim tabakta sarmalar 2 baklava tatlı tuzlu kurabiye ekler pasta vardı yemedim:KK49::KK49:
1 saat spor yaptım 15dk titrettim düzensiz ama iyi bir gündü :KK45:

akşam yemeğim
yemekten yarım saat önce 3 kaşık daha yoğurt
yarım kase un çorbası
1 küçük haşlanmış tavuk parçası
1 kuru incir

iyi aksamlar bende bugun cok yogundum yazamadim ancak zaman buldum ve menumu yazayim
sabah: bir kase nesfit
ara: iki kuru incir
oglen: cocuklarla kahvalti turu yedim iki yumurta ile
ara: bir pogaca ve cay
aksam: balik salata
bugunku menum biraz agir oldu sanirim
bu arada tambakcim inan ki sevinmiyorum sen emzirdigin halde bu kadar az yiyosun ve ben seni takdir ediyorum cunku ben emzirirken dunyalari yiyodum onu icin bende bi dunya oldum zaten

Selam hanımlar
Hic boş kalamadim akşamdan beri ve cokkk yoruldum
Saat 7de 45dk yürüyüş ondan bu saate kadar da mutfak buzdolabı tuvalet banyo temizliği:)

Mebeyh paylastigin ilk menun hayirli olsun hepimiz için canım kizlar gerekenleri söylemiş sende dikkate almışsin sana inanıyoruz;)

Ahucum nice aylara ve yillara canim iyiki katilmissin aramıza iyi ki tanıdım seni sende seviliyorsun canim;)

Aysun o pogaca olmayaydi iyiydi csnim pazartesiye az kaldi unutma

Nilfer cok hamurlu birgun gecirmissin yarin extra dikkat etmeni bekliyorum dikkatle bekliyorum bilgin olsun:)

Bu arada nehir ve tambak aklimi çeldi:) aksam spordan sonra 2 cevizli tarcinli yoğurt yedim

Selam hanımlar
Hic boş kalamadim akşamdan beri ve cokkk yoruldum
Saat 7de 45dk yürüyüş ondan bu saate kadar da mutfak buzdolabı tuvalet banyo temizliği:)

Mebeyh paylastigin ilk menun hayirli olsun hepimiz için canım kizlar gerekenleri söylemiş sende dikkate almışsin sana inanıyoruz:KK66:

Ahucum nice aylara ve yillara canim iyiki katilmissin aramıza iyi ki tanıdım seni sende seviliyorsun canim:KK66:

Aysun o pogaca olmayaydi iyiydi csnim pazartesiye az kaldi unutma

Nilfer cok hamurlu birgun gecirmissin yarin extra dikkat etmeni bekliyorum dikkatle bekliyorum bilgin olsun:)

Bu arada nehir ve tambak aklimi çeldi:) aksam spordan sonra 2 cevizli tarcinli yoğurt yedim

Çok da güzel yapmışsın, afiyet olsun :)

Bak ben günde 7 bazen 8 öğün yiyorum, takır takır da kilo veriyorum :)

Back
X