- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canım mesajların düzenleme kısmı kalkmış silemiyorum maalesefTomurcuk bu şekli şahane olmuş sen diğer mesajlar düzenleyerek sil istersen
Bu son yaptığın tamamdır ben ilk sayfaya simdiki kilolari yazıyorum malesrf telefondan girdiğim için vaska türlü düzenleme yapamıyorum idare edin canlar
Bende cayi sekersiz icemiyorum.o yuzden tatlandirici tabletler var ondan kullaniyorum.tad olarak ayni ama kalori olarak dusuk.evet canım çok güzel olur... ekmeği kestim kesinlikle hiç ekmek yemiyorum. tatlı vs herşeyi kestim. birtek sabah bir bardak çay içerim tüm gün tek aldığım şeker bu... napsam şimdi buna göre bana söyle tatlım onuda kessemmi?
ekmek tatlı vs yok birtek günde bir bardak çaya 3 şeker.2 bardak çayda yok
yada toptan hepsi yok :) ona göre söle canımda ona göre devam edeyim madem :)
canım miladın yapması lazım bu isi :S çünkü sahibi oCanım mesajların düzenleme kısmı kalkmış silemiyorum maalesef
Liste işini devralacak mısın,ben mi yürüteyim.Nasıl yapalım?
tatlandırıcıııııı hımmmmm hç düşünmemiştim :)Bende cayi sekersiz icemiyorum.o yuzden tatlandirici tabletler var ondan kullaniyorum.tad olarak ayni ama kalori olarak dusuk.
pekicanım miladın yapması lazım bu isi :S çünkü sahibi o
Canım benim için farketmez de günlük sahibi sen olduğun için senin yapmanın doğru olabileceğini söylemiş çatlak gelin arkadaşımız.Günlük hepimizin o ayrı tabi deTomurcugum ben başlangıçta ekledim kilolari bence bu kadar kişi yeterli zaten..
Listeye gelince o işi yaparsan cok sevinirim daha profesyonel olur
Tamam o zaman liste işi bendedirtomurcukkk Malesef evde bilgisayar yok spor konusunda herkes fikrini söylesin olumlu ise yaparız. . Aynen günlük hepimizin
çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum başarıcaz inşallahSaheste hosgeldin arkadaşım
Tamam kkardeşim supersinTamam o zaman liste işi bendedirOnayladığın arkadaşları listeye alır,devamsızlık yapanları çıkarırım
rica ederim hep beraber koruma günlüğüne gecicez arkadaslar kaçış yokçok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum başarıcaz inşallah
Hani bi daha lahmacun yemek yoktu.Hani o gün 4 tane yemiştin bi haha yemicem nasıl olsa diye.Bi de çiğköfte ohhh miss
Hadi ama güzelim şu kaçamaklara bi dur deme zamanı gelmedi mi daha
Canim senin için atv de lahmacun tarifi varAma kacamak sayilmaz kiii bunlar.... aksam yemegini de yogurt ve meyve ile gecirecegim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?