Sabah
1dilim ekmek
5zeytin
1d. Peynir
Ton baliginin ucte biriyle yapılmış salata
Ara
1 c.b süt
1kucuk ayva
Ogle
4y.k makarna
Yağsız tuzsuz salata
Yoğurt
Ara
4kestane
Aksam
1 dilim ekmek
1tabak ıspanak yemeği tavuklu
2parca tavuk (cok mu oldu yaff)
Ara
Bir fincan sütlü kahve (şekersiz)
O yöntemi bi ara eşimle bizde uygulamıştık.Hatta ben kaçamak başına 100 tl koymuştum ve eşim kabul etmiştiYani benimkinin de ne kadar istediğini sen düşün artık.Bi de derler ki ben seni bu halinle de seviyorum,ben seni böyle beğendim falan Kilo verme işine gelince de dile getirmeseler de içten içe istiyorlar bence
Velhasıl kelam o yöntem bende işe yarmıştı o dönem.Çünkü kaçamak yapmadığımda 100 lira alacak ama kaçamak yaptığımda da ben 100 lira verecektim.Bence sizde öyle yapın.Sen kaçamak yaparsan 20 tl sen ver eşine.
Güzel kilo verdim tabi eşimde haftalık olarak ödedi 100 liraara sıra ödedi ara sıra ödemedi E rakam da yüksek olunca baktı ki bende kaçamak yapmıyorum anlaşma bozuldu haliyle
aynen canım ya içten içe istiyolar küçülmemizi ama dile dökmüyolar .. para bahane trilyon olsa ne yazar ben kendim için zayıflıyorum kimse için değil ama belki etkili olabilir dedim ..zaten ilk günden bi 20 liram gitti çünkü patlamiş mısır yedimEşimin şimdiki vaati de verdiğim her 5 kilo başına 2 gram altın alacakmış.Son başladığım diyetten itibaren 10 kilo verdim ve 4 gramı hakettim.Tabi bunu hedefime ulaştığımda alacakmış.Yani toplu ödeme yapacak
Bu tip ödüller kilo vermeye ne kadar yardımcı olur bilemiyorum tabi.Ben altın alsın diyede vermiyorum elbette.O teklif etti.Bende diyorum bana en büyük ödül sağlıklı bir şekilde kilo verip hedefime ulaşmak.Başka hiçbir şeyde gözüm yok :)
kızlar eşime dedim kaçamak yapmadığım her gün için 10 lira verir misin cevap şu 20 lira veririm adam ne kadar çok istiyosa fazla fazla veriryo sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
aynen canım ya içten içe istiyolar küçülmemizi ama dile dökmüyolar .. para bahane trilyon olsa ne yazar ben kendim için zayıflıyorum kimse için değil ama belki etkili olabilir dedim ..zaten ilk günden bi 20 liram gitti çünkü patlamiş mısır yedim
karlısıııınBen 2 gündür gayet iyiyim canım paralar cepte
bende her beş kiloda bi kendime hediye alıyorumbiz her beş kiloda ödül anlaşması yaptık ilk beşte bir kumbara dolusu bozuk parayi aldım 250 tl çıktışimdi ikinci beş kilo için kumbarami dolduruyor beş kilo verdigimde içinden az çıkarsa üzerini tamamlarsin dedim
benim eşim kilo vermemi destekliyor ama sağlıklı olmam için biz evlenme kararı aldığımızda ben 100 kilocuktum
helal olsun sana maşallah maşallah hep böyle iradeli ol inşallah25 dakika yürüyüş bandında yürüdüm. Ilk defa yaptım ama felaket baş dönmesi yapıyor.
2 gündür gezmedeyim ve kaçamak yapmadım kendime şaşırdım vallahi
ay canım sorma bende bi 70 e düşeyim hep elbise giymek istiyorum çok seviyorum bi tanecik var jarseden 44 bedenkende oluyodu 54 bedenkende oluyo lacivelt renkte düğünlere hep onu giyiyorum başka rengini bulsam alacaktım ama bulamadım ..sıkıldım artık gitsin bu kilolarCanım irademi bozmak istemiyorum artıkkilodan ssıkıldım. Güzel giyinmek istiyorum. Elbise hiç giydigimi hatırlamıyorum. Bir sürü elbise alacam. 67 olunca eşimin bana kKaradeniz turu sözü var. 67 yi 70 e çekti bana destek olsun diye. Insallah Mayısa kadar gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?