Selam ben geldim.ama cok guzel haberlerle degil.yine kili vermem gerektigini soyledi doktor.ne yapmaya calisiyo bu kadin anlayamadim her gittigimde boyle yapiyo.halbuki bi onceki gittigimde suan gayet iyi ultrason cekip bakalim demisti.ultrason temiz cikti sukur.87 kiloyum dedim.o da en azindan 80-81 lere dus gel dedi.yqni o da mart nisan aylarini bulabilir.ancak bu aylarda da benim is yerimden izin almam mumkun degil.dun bile konusurken patron bu ay icerisinde ameliyat olup subat sonu mart gibi ise donersen iyi olur cunku isler aciliyor dedi.
bende doktora bu ay icerisinde yapabilirmisiniz dedim o da 30 yasindaki bi bayanin bu kiloda olmamasi gerekir biraz daha ver senin icin daha iyi olur iyice sarkar sonucta daha basarili bir ameliyat olur dedi.
bizim islerin durmasi da ekim kasim aylarini buluyor yani benim ameliyat isi ekim aylarina kaldi diyebilirim.
soyle bir sey dusunuyorum bende biliyosunuz benim oglum 1.5 yasinda ve daha cok ufak.surekli kucagimda isten geldigimde ustume atlar.yanima gelir yatar uyur.bilirsiniz yani bu yastaki cocuklarin aktifligini.yani ekim kasim aylarinda 2.5 yaslarinda olacak.kendini daha iyi bilir.ben de daha rahat bi iyilesme sureci geciririm.
kisacasi hakkimda hayurlisi.her seyde bir hayir vardir diyorum artik.
castlecim raporlu kalma suresi 15-20 gunmus canim sordum.3 haftada isine donebiliyosun dedi.
bende durumlar boyle kizlar.ama kafaya koydum bir daha 70li kilolara dusmeden gitmicem kontrole.en azindan 79 olayim da doktor da artik tamam desin.biktim su kilo isinden ayagima dolanip duruyo surekli.hamilelikte de boyle olmustu.kilo vermeden hamile kalamadim.simdide ameliyatima engel.zayif olsaydim simdiye olmustum coktan.neyse kalici olarak kurtulucam artik bu kilolardan baska yolu yok...
canım hakkında hayırlısı olsun inş önünde kilo vermek için uzun bir zamanın olucak ve ince fıstık gibi olarak ameliyata gireceksin ameliyat sonrasıda tam fıstık olucaksın
canım çok geçmiş olsun ..bende geçen haftalar çok yiyince midem çok kötü olmuştu bize yağlı ve fazla yemek yaramıyor...Günaydın hanimlar
Bu gece sabaha kadar uyuyamadim karnın ohlecok agridiki anlatamam ishal olmuştum sanirim dun gezmedeki yemeklerin yagi degisik geldi ..kahve limon VW madensuyuyla aspirin içtim biraz iyiyim sabah zorla
1 yumurta 1 dilim peynir ve 10 yeşil zeytin