- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
Günaydın kızlar
Cok doğru bir bakış açısı elde ederiz bunlari uygulamaya basladigimiz gun..ama benim içimde kotu yurekli huysuz bir kadın var bana madem yedin o zaman bütün günü batirdin! ne duruyorsun herseyi ye gitsin diyor.. icimden gelen sese dayanamıyorum ve herseyden yemeye başlıyorum ve iki günlük yiyorum resmen diğer öğün telafi etmeyi ogrenicem inşallah zamanla olucak ve tabi sabirla..
Birgün içinde bulgur, makarna ve börek karbonhid agirlikli olmus sabahi suan göremiyorum ama dibledeki lahana hariç bi sebze görünmüyor. Bunlara ragmen ikramda kendini tutabilmen büyük irade örneği Tebrikler canimm:)
Her ggecen gun daha iyi menüler görüyorum srnde canim. Ilk zamanlara gore harika otesi böyle devam et inşallah. .
Ben yediklerinin fazla oldugunun farkinda degilsin sanip alintiladim ama sonra yyazdığıni gorunce elestirmekten vazgeçtim:)
Bence agir bi menu canim. Kek pogaca ve kurabiye seceneklerini hafifletmelisin. Otlu ppoğaça yerine az yufka yada birkac kasik misir unu ve bol sebze kullanacagin bir börek olabilir; iki renkli kurabiye yerine yulafli esmer sekerli bir kurabiye olabilir, ispanakli kek yerine yulafli bisküvili bir pasta olabilir.. bunları fikir olarak yazdım tabi yine sen daha bilirsin
Hoşgeldin canim hedefine ulastin sanırım. Tebrikler.. bence birkac ay icin spor merkezlerine harcayacagin paralarla evine spor aletleri alip yillarca kullanacagin bir spor odası bile yapabilirsin. Evinde usenmeden ve usanmadan rahatca spor yapmakda bonusu olur..
saol canım
Gecenlerde ayça kaya diyet yapmayı namaz kılmaya benzetti nasıl kilmadigimizi kazaya bırakıyor sak diyettede fazla kacirdigimizda diğer öğünde dengeliyecegiz dedi ..nasıl her gün kılmak zorundaysak her gün yeniden basliyosak kiliyosak diyettede her gün yeni bir başlangıç yapicaz yapmak zorundayız çünkü bir çok hastalığın nedeni fazla kilolar dedi .birde günde sadece tek çeşit pişirin ben doktorum benimde evimde 1 çeşit yemek pişer dedi
Cok doğru bir bakış açısı elde ederiz bunlari uygulamaya basladigimiz gun..ama benim içimde kotu yurekli huysuz bir kadın var bana madem yedin o zaman bütün günü batirdin! ne duruyorsun herseyi ye gitsin diyor.. icimden gelen sese dayanamıyorum ve herseyden yemeye başlıyorum ve iki günlük yiyorum resmen diğer öğün telafi etmeyi ogrenicem inşallah zamanla olucak ve tabi sabirla..
öğlen menüsü
kıymalı yumurta
iki dilim ekmek
akşam
yarım kepçe çorba
dört kaşık makarna sossuz
iki kaşık dible (karalahanalı bulgur pilavı gibi bir yemek )
bugün öğleden sonra gezmeye gitmiştim o kadar çok çeşit ikramlık vardıki sadece bir dilim börek yedim o kadar
Birgün içinde bulgur, makarna ve börek karbonhid agirlikli olmus sabahi suan göremiyorum ama dibledeki lahana hariç bi sebze görünmüyor. Bunlara ragmen ikramda kendini tutabilmen büyük irade örneği Tebrikler canimm:)
Iyi geceler
Sabah
2 dilim ekmek
2k lor
3 ceri
10 zeytin
Çay
Ara
Kahve
Öğle
2 dolma
1 bardak ayran
Ara
10 yer fıstığı
1 muz
Ara
1k kase yoğurt
Akşam
Malum misafirlikteydim
1 dilim fırında patates
5 sarma
Yarım dilim tatlı
O kadar sistim ki eve gelince soda içmek zorunda kaldım bakalım yarın ne olacak
Arkadaşıma gecmeden leslie 1milden 2dk fazla yaptım tek iyi tarafı o oldu
Her ggecen gun daha iyi menüler görüyorum srnde canim. Ilk zamanlara gore harika otesi böyle devam et inşallah. .
Günaydın kızlar bende cok yogundum 2 gundur giremedim dun akşam misafir vardi dünkü menüm
Sabah
2 haslanmis yumurta
3 dilim peynir
15 zeytin
2 ısırık poğaça
2 bardak ayran
Öğle
2 parça ekmek
1 kasik kiymali yumurta
Aksam
1 kepce mercimek çorbası
1 parca tavuk 3 kasik fellah kofte
2 kaşık taze fasulye
4 5 kasik pilav
1 biber dolması
2 bardak meyve suyu kendim yaptimmm
2 dilim sütlü tatlı
Ben yediklerinin fazla oldugunun farkinda degilsin sanip alintiladim ama sonra yyazdığıni gorunce elestirmekten vazgeçtim:)
benimde yarın günüm var canım bak sana menümü yazayım belki fikir olur
portakallı muhallebi ( hafif bir tatlı olur)
ıspanaklı bardak kek
iki renkli kurabiye
patates salatası yada kısır tam karar veremedim
kabak salatası (buda hem hafif hem kilo aldırmayan bir salata)
otlu poğaça
hamur işlerini esmer unla yapacam ıspanaklı kek biraz kolarili gibi dursada bir dilimdençokda bişey olmaz sanırım ne dersin
Bence agir bi menu canim. Kek pogaca ve kurabiye seceneklerini hafifletmelisin. Otlu ppoğaça yerine az yufka yada birkac kasik misir unu ve bol sebze kullanacagin bir börek olabilir; iki renkli kurabiye yerine yulafli esmer sekerli bir kurabiye olabilir, ispanakli kek yerine yulafli bisküvili bir pasta olabilir.. bunları fikir olarak yazdım tabi yine sen daha bilirsin
Merhaba herkese...Nasılsınız...Size bir konuda danışmak istiyorum. ..Ben 66 oldum artık..78 kilodan...Ama aynada görüntümü beğenmiyorum...Daha fit olmak istiyorum...Basen bölgem var üst kısmım ince..İp atlıyorum sürekli..Spor Merkezi ne üye olayım mı sizce yoksa kendi imkanlarımla sadece iple yeterli olur mu? Acıkcası spor Merkezi ne verilen paraya kıyamıyorum...Başka harcamaları m da olunca bunu düşünüyorum günlerdirKarar da veremedim...Sizlerin tecrübesine dayanarak fikir almak istiyorum
Hoşgeldin canim hedefine ulastin sanırım. Tebrikler.. bence birkac ay icin spor merkezlerine harcayacagin paralarla evine spor aletleri alip yillarca kullanacagin bir spor odası bile yapabilirsin. Evinde usenmeden ve usanmadan rahatca spor yapmakda bonusu olur..