1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın kızlar
saol canım
Gecenlerde ayça kaya diyet yapmayı namaz kılmaya benzetti nasıl kilmadigimizi kazaya bırakıyor sak diyettede fazla kacirdigimizda diğer öğünde dengeliyecegiz dedi ..nasıl her gün kılmak zorundaysak her gün yeniden basliyosak kiliyosak diyettede her gün yeni bir başlangıç yapicaz yapmak zorundayız çünkü bir çok hastalığın nedeni fazla kilolar dedi .birde günde sadece tek çeşit pişirin ben doktorum benimde evimde 1 çeşit yemek pişer dedi

Cok doğru bir bakış açısı elde ederiz bunlari uygulamaya basladigimiz gun..ama benim içimde kotu yurekli huysuz bir kadın var bana madem yedin o zaman bütün günü batirdin! ne duruyorsun herseyi ye gitsin diyor.. icimden gelen sese dayanamıyorum ve herseyden yemeye başlıyorum ve iki günlük yiyorum resmen diğer öğün telafi etmeyi ogrenicem inşallah zamanla olucak ve tabi sabirla..

öğlen menüsü

kıymalı yumurta
iki dilim ekmek

akşam
yarım kepçe çorba
dört kaşık makarna sossuz
iki kaşık dible (karalahanalı bulgur pilavı gibi bir yemek )

bugün öğleden sonra gezmeye gitmiştim o kadar çok çeşit ikramlık vardıki sadece bir dilim börek yedim o kadar

Birgün içinde bulgur, makarna ve börek karbonhid agirlikli olmus sabahi suan göremiyorum ama dibledeki lahana hariç bi sebze görünmüyor. Bunlara ragmen ikramda kendini tutabilmen büyük irade örneği Tebrikler canimm:)

Iyi geceler
Sabah
2 dilim ekmek
2k lor
3 ceri
10 zeytin
Çay
Ara
Kahve
Öğle
2 dolma
1 bardak ayran
Ara
10 yer fıstığı
1 muz
Ara
1k kase yoğurt
Akşam
Malum misafirlikteydim
1 dilim fırında patates
5 sarma
Yarım dilim tatlı
O kadar sistim ki eve gelince soda içmek zorunda kaldım bakalım yarın ne olacak :KK17:
Arkadaşıma gecmeden leslie 1milden 2dk fazla yaptım tek iyi tarafı o oldu

Her ggecen gun daha iyi menüler görüyorum srnde canim. Ilk zamanlara gore harika otesi böyle devam et inşallah. .

Günaydın kızlar bende cok yogundum 2 gundur giremedim dun akşam misafir vardi dünkü menüm

Sabah
2 haslanmis yumurta
3 dilim peynir
15 zeytin
2 ısırık poğaça
2 bardak ayran

Öğle
2 parça ekmek
1 kasik kiymali yumurta

Aksam
1 kepce mercimek çorbası
1 parca tavuk 3 kasik fellah kofte
2 kaşık taze fasulye
4 5 kasik pilav
1 biber dolması
2 bardak meyve suyu kendim yaptimmm

2 dilim sütlü tatlı

Ben yediklerinin fazla oldugunun farkinda degilsin sanip alintiladim ama sonra yyazdığıni gorunce elestirmekten vazgeçtim:)
benimde yarın günüm var canım bak sana menümü yazayım belki fikir olur

portakallı muhallebi ( hafif bir tatlı olur)
ıspanaklı bardak kek
iki renkli kurabiye
patates salatası yada kısır tam karar veremedim
kabak salatası (buda hem hafif hem kilo aldırmayan bir salata)
otlu poğaça

hamur işlerini esmer unla yapacam ıspanaklı kek biraz kolarili gibi dursada bir dilimdençokda bişey olmaz sanırım ne dersin

Bence agir bi menu canim. Kek pogaca ve kurabiye seceneklerini hafifletmelisin. Otlu ppoğaça yerine az yufka yada birkac kasik misir unu ve bol sebze kullanacagin bir börek olabilir; iki renkli kurabiye yerine yulafli esmer sekerli bir kurabiye olabilir, ispanakli kek yerine yulafli bisküvili bir pasta olabilir.. bunları fikir olarak yazdım tabi yine sen daha bilirsin
Merhaba herkese...Nasılsınız...Size bir konuda danışmak istiyorum. ..Ben 66 oldum artık..78 kilodan...Ama aynada görüntümü beğenmiyorum...Daha fit olmak istiyorum...Basen bölgem var üst kısmım ince..İp atlıyorum sürekli..Spor Merkezi ne üye olayım mı sizce yoksa kendi imkanlarımla sadece iple yeterli olur mu? Acıkcası spor Merkezi ne verilen paraya kıyamıyorum...Başka harcamaları m da olunca bunu düşünüyorum günlerdir:KK43: Karar da veremedim...Sizlerin tecrübesine dayanarak fikir almak istiyorum

Hoşgeldin canim hedefine ulastin sanırım. Tebrikler.. bence birkac ay icin spor merkezlerine harcayacagin paralarla evine spor aletleri alip yillarca kullanacagin bir spor odası bile yapabilirsin. Evinde usenmeden ve usanmadan rahatca spor yapmakda bonusu olur..

Merhaba herkese...Nasılsınız...Size bir konuda danışmak istiyorum. ..Ben 66 oldum artık..78 kilodan...Ama aynada görüntümü beğenmiyorum...Daha fit olmak istiyorum...Basen bölgem var üst kısmım ince..İp atlıyorum sürekli..Spor Merkezi ne üye olayım mı sizce yoksa kendi imkanlarımla sadece iple yeterli olur mu? Acıkcası spor Merkezi ne verilen paraya kıyamıyorum...Başka harcamaları m da olunca bunu düşünüyorum günlerdir:KK43: Karar da veremedim...Sizlerin tecrübesine dayanarak fikir almak istiyorum

spor salonun bence tek avantajı düzenli ve bahane aramadan mutlaka yapıyorsun eğer evde aman şimdi canım istemiyor sonra yaparım yada yorgunum şöyle böyle demeyip kendim yaparım diyorsan boş ver salonu paranı yeni kıyafetlere yada başka ihtiyacına harcarsın ip atlıyormuşsun zaten biraz da zumbaa yapyada görsel sporlar bölümündeki videolardan çalış bir hafta bak kendinde değişim hissediyorsan devam edersin yok savsakladım yada işe yaramadı dersen o zaman spor salonunu düşün derim nacizane görüşüm bu yönde canım

mutlu bir hafta sonu geçiririz inşallah ben yine sabahla öğleyi birleştirdim
1 küçük kase yoğurt karışı yarım saat sonrası
3 kaşık melemen
1 haşlanmış yumurta
1 k.k den az beyaz peynir
çeyreğin yarısı simit yedim çayıma hala şeker atmıyorum bu gün canım bir şekerli çay çekti anlatamam ama atmadım sade içtim afferim bana demiii:)))

Aferin canim;) susturmussun icindeki kötü sesi

Aferin canim:KK66: susturmussun icindeki kötü sesi
içimdeki beni değiştiricem miladım nasıl ki düşünmeden otomatiğe bağlanmıştır bazı hareketlerimiz çay doldurmak için ellerimizi hareket ettirmeyi düşünmeden demliği alıp çayımızı dolduruyorsak bu yeme ve kilo işinide otomatik halledecek hale getiricem beynimi o zaman içimde ki kötü ses yok olup hep iyi ses olacak inşallah :))

Maddi acıdan sıkıntıdayım...Evde ip atlıyorum...Yürüyüş de yapıyorum...Her yere yürüyorum...Bedava belediye spor merkezi varmış..Step plates dans varmış ona bakıcam carsamba kayıt olcam artık. ..Aynaya bakınca bbacaklarım mutsuz edıyor...Gıyınıkken pekk abes degıl ama iç çamasırla hiç bakmak istemiyorum kendime yanii...yazın bikini giymesem de mayo giymek istersem de örtüsüz gezemicem sanırım...Beyaz pantolon giymeyi cok istiyorum hiç giyemedim...Belki ben abartıyorum bilmiyorum ama...Hedef 65 di de...Begenmedim bu kılomu..Boy 1.62 ve 58 kıloya düşmek istiyorum şimdi de...Son 8 kilom daha var...Azmettim bitiricem insallah. ..Cevaplarınız ve ilginiz içinn çokkk tesekkur ederimm kızlar ;) çokk yardımsever ve canayakınsınız hepiniz...

içimdeki beni değiştiricem miladım nasıl ki düşünmeden otomatiğe bağlanmıştır bazı hareketlerimiz çay doldurmak için ellerimizi hareket ettirmeyi düşünmeden demliği alıp çayımızı dolduruyorsak bu yeme ve kilo işinide otomatik halledecek hale getiricem beynimi o zaman içimde ki kötü ses yok olup hep iyi ses olacak inşallah :))

İnşallah canim yemek ogrenilmis bir davranış biçimidir diyor ya Ayca KAYA bizde zamanla cok yemek yemek mutluluk verir düşüncesine son verip yemek sadece doymak ve yaşamak içindir ve az yiyerek de yediklerimizden keyif alabiliriz düşüncesini öğrenicez ve bunu davranis bicimi haline getirice inşallah

Günaydın kızlar

Cok doğru bir bakış açısı elde ederiz bunlari uygulamaya basladigimiz gun..ama benim içimde kotu yurekli huysuz bir kadın var bana madem yedin o zaman bütün günü batirdin! ne duruyorsun herseyi ye gitsin diyor.. icimden gelen sese dayanamıyorum ve herseyden yemeye başlıyorum ve iki günlük yiyorum resmen diğer öğün telafi etmeyi ogrenicem inşallah zamanla olucak ve tabi sabirla..

Birgün içinde bulgur, makarna ve börek karbonhid agirlikli olmus sabahi suan göremiyorum ama dibledeki lahana hariç bi sebze görünmüyor. Bunlara ragmen ikramda kendini tutabilmen büyük irade örneği Tebrikler canimm:)

Her ggecen gun daha iyi menüler görüyorum srnde canim. Ilk zamanlara gore harika otesi böyle devam et inşallah. .

Ben yediklerinin fazla oldugunun farkinda degilsin sanip alintiladim ama sonra yyazdığıni gorunce elestirmekten vazgeçtim:)

Bence agir bi menu canim. Kek pogaca ve kurabiye seceneklerini hafifletmelisin. Otlu ppoğaça yerine az yufka yada birkac kasik misir unu ve bol sebze kullanacagin bir börek olabilir; iki renkli kurabiye yerine yulafli esmer sekerli bir kurabiye olabilir, ispanakli kek yerine yulafli bisküvili bir pasta olabilir.. bunları fikir olarak yazdım tabi yine sen daha bilirsin

Hoşgeldin canim hedefine ulastin sanırım. Tebrikler.. bence birkac ay icin spor merkezlerine harcayacagin paralarla evine spor aletleri alip yillarca kullanacagin bir spor odası bile yapabilirsin. Evinde usenmeden ve usanmadan rahatca spor yapmakda bonusu olur..
Hoşbulduk canım...Şu an spor aleti de alamam ama dediğin gibi evde kendi imkanımla spora devam edeyim...Aynı fikirdeyiz :KK66: Kıyafet de almıyorum. ..Tam ideal kıloma gelince toptan alısveriş yapıcam. ..Canlı renkler agırlıklı olacak :) Düşüncesi bile güzel. ..Tesekkurler cvbın için...

İnşallah canim yemek ogrenilmis bir davranış biçimidir diyor ya Ayca KAYA bizde zamanla cok yemek yemek mutluluk verir düşüncesine son verip yemek sadece doymak ve yaşamak içindir ve az yiyerek de yediklerimizden keyif alabiliriz düşüncesini öğrenicez ve bunu davranis bicimi haline getirice inşallah

Yorumlarına hayranım...Bu topicteki herkes bilinçli ve tecrübeli..Okuyorum hep sık yorum yazmasam da...Hep bişiler öğreniyorum...Böyle insanlarla bir arada olmak çok motive ediyor insanı:D

Dun akşam benden küçük olan eltim caya geldi. Dikkat ettim o kadar yiyor ki ama yediklerinden sonra hic cok yedim demiyor en ufak bir pismanlik eseri yok yüzünde. Hic takintisiz sorsan ne yedim ki dicek o derece yani:) bide üstüne kilosu cok iyi onunda iki çocuğu var ustelik kucuk daha 4 aylik. Hic kilolu olmadı ne hamilelikte nede emzirirken..
Bana sorsan en az yediğim ogune bile ay cok yedim kesin kilo veremicem derim. Hep bu pismanlik duygusu bana kilo aldiran:(

Dun akşam benden küçük olan eltim caya geldi. Dikkat ettim o kadar yiyor ki ama yediklerinden sonra hic cok yedim demiyor en ufak bir pismanlik eseri yok yüzünde. Hic takintisiz sorsan ne yedim ki dicek o derece yani:) bide üstüne kilosu cok iyi onunda iki çocuğu var ustelik kucuk daha 4 aylik. Hic kilolu olmadı ne hamilelikte nede emzirirken..
Bana sorsan en az yediğim ogune bile ay cok yedim kesin kilo veremicem derim. Hep bu pismanlik duygusu bana kilo aldiran:KK43:
Beynimizi olumsuz sartlandırıyoruz aslında...Kiloları kendimiz çagırıyoruz...Bunu yersem kilo alırım dıyoruz ve alıyoruz da...Sonsöz zayıflama kitabı bu dusuncenizi kırar ben okumadım ama göz ucuyla netten baktım...Almadım kitabı bi siz bakın isterseniz belki işinize yarar. .

Bana sorsan en az yediğim ogune bile ay cok yedim kesin kilo veremicem derim. Hep bu pismanlik duygusu bana kilo aldiran:KK43:
sen de çözdün işi yediğinden pişman olup bu kilo yapar mı dediğin an beynin ona göre tüm sinirleriki bu kocaman bir iletişim ağı gibidir emir veriyor kilo olacak olsun
bu şekilde düşünmekten vaz geçmeyi de öğrenicez gülüm işte o zaman kilo diye bir derdimiz de kalmayacak

Yorumlarına hayranım...Bu topicteki herkes bilinçli ve tecrübeli..Okuyorum hep sık yorum yazmasam da...Hep bişiler öğreniyorum...Böyle insanlarla bir arada olmak çok motive ediyor insanı:D

Sende şuan beni çok motive ettin:) teşekkür ederim canım. Takip ettiğini bilmekde güzel ama arada yazıp gelismelerden haberdar et bizi. Hakkinda hayırlısi..
Ama şunu da eklemek istiyorum. Insanlar zayifladikca bu kadar yeter cok iyi görünüyorum diyemiyor. Zayıflayan insanlardan hep suna benzer şeyler duyuyorum göbeğim kaldi, basenlerim oldugu gibi duruyor, bi bes kilo daha vermeliyim zamanla sürekli bir memnuniyetsizlik oluşuyor. Evet boyuna göre biraz daha versen hoş olur gerçekten ama abarmamak en iyisi;)
Kendini mutlu hissedecegin goruntuye en kisa zamanda ulasman dileğiyle. .

Beynimizi olumsuz sartlandırıyoruz aslında...Kiloları kendimiz çagırıyoruz...Bunu yersem kilo alırım dıyoruz ve alıyoruz da...Sonsöz zayıflama kitabı bu dusuncenizi kırar ben okumadım ama göz ucuyla netten baktım...Almadım kitabı bi siz bakın isterseniz belki işinize yarar. .
zayıflama da son söz
tüm diyetler çöpe
sınırsız güç
eft ile tanış
beynin çalışma ve sinir sistemi tüm bunları araştırdım didikledim şu kesin herşey beynimiz de bitiyor

Kitabin yazari kim?

sen de çözdün işi yediğinden pişman olup bu kilo yapar mı dediğin an beynin ona göre tüm sinirleriki bu kocaman bir iletişim ağı gibidir emir veriyor kilo olacak olsun
bu şekilde düşünmekten vaz geçmeyi de öğrenicez gülüm işte o zaman kilo diye bir derdimiz de kalmayacak

Ah isi çözüyor ama beyni değiştiremiyorum be Güzelim:( biraz fazla yesem hep aynı pismanlik olucak

Sende şuan beni çok motive ettin:) teşekkür ederim canım. Takip ettiğini bilmekde güzel ama arada yazıp gelismelerden haberdar et bizi. Hakkinda hayırlısi..
Ama şunu da eklemek istiyorum. Insanlar zayifladikca bu kadar yeter cok iyi görünüyorum diyemiyor. Zayıflayan insanlardan hep suna benzer şeyler duyuyorum göbeğim kaldi, basenlerim oldugu gibi duruyor, bi bes kilo daha vermeliyim zamanla sürekli bir memnuniyetsizlik oluşuyor. Evet boyuna göre biraz daha versen hoş olur gerçekten ama abarmamak en iyisi:KK66:
Kendini mutlu hissedecegin goruntuye en kisa zamanda ulasman dileğiyle. .

Benimki ideal olmadı canım...40 beden giyiyorum..O da her zaman değil...38 beden olup her begendiğimi almak istiyorum...Kiloma göre kıyafet değil begendiğim kıyafeti alıp giymek istiyorum. ..Boyumu 165 sanırdım...Saglık ocagında ölctüler 162 cıktı...O yüzden en azından bir 60 olsam fena olmaz...Artık daha sık yazıcam ;)

milad zayıflama diyetleri çöpe yaz google den
drozantuncer-zdc.blogspot.com/
çıkan sonuçlardan üsttekini tıkla yazar kendi kitabını online okunsun diye özet gibi koymuş çok işine yarayacak

Back
X