1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İnşallah canım bu cocuk isi tamamen kısmet benim kiz kardesiminde olmuyor ikisindede sorun yok ama olmuyor işte herşey nasip kısmet Allahtan sadece hayirlisini dile hayırsız evlat kadar kötüsü yok bu dünyada allah hayırlısıyla sana ikiz kuzular nasip etsin isteyen arayan herkese hayırlısıyla nasip etsin su mübarek cuma gününün hatrina inşallah :KK68::KK68:
Annemin bir arkadaşı vardı 20 yıl evlat aradılar nasip olmadı adamın emekli olmasına bur iki ay kala kadinin sabahları midesi bulanmaya başlamış hasta olduğunu düşünmüş adette görmüyormuş ama menopoza girdiğini düşünmüş anneme anlatinca arkadaşım hamile olmayadin demiş kadin ihtimal vermemis ama saglik ocaginda test yaptirinca hamile oldugunu öğrenmiş :anneadayı: oysa 1 yıl önce kadın menopoza giriyor diye tedaviyi bırakmışlar :KK19:
Herşey nasip su hayatta hiç kafana takma kismetinde varsa olur:KK50:
Şimdi o çocuk 16-17 yaşında. ...

sağol canım inşallah kısmetimde hayırlı sağlıklı ikiz evlatlar vardır hep böyle dua ediyorum Rabbim benimde isteyen herkesinde kucağını boş bırakmasın inşallah

bizdede hiç sorun yok canım bir sefer hamile kaldım ama düştü sonra üç defa tüp denedik ama biri kimyasal gebelik oldu diğerleri negatif demekki doğru zaman değilmiş diye teselli buluyoruz işte Allahım sabrınıda sabrının mükafatınıda verir inşallah

dilerim kızkardeşinde anneliği tadar bu sene

Selam kızlar
bugün sıkı bir kahvaltı yaptım
iki dilim ekmek bir kk peynir 6zeytin bşr haşlanmış yumurta ve bir tatlı kaşığı nutella bir kupa nescafe
Öglrn dişçideydim kanal tedavisi :(
5gibi bir dilim ekmek 4çatal kıymalı patlıcan yemeği bu kadar

Kızlar birşey sorucam diş tedavisi yapılırken süt ve ürünlerini yeme derdi eski dişçim şimdi öyle birşey demediler yemelimiyim yememelimiyim bilgisi olan varmı

Hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür dört gözle seni bekliyorduk
kilo durumları benim aynı
sen kaç kilosun herkes merak ediyordur bence
Topigimin in gururu

Hos geldin canım

Hoşgeldin canım bende aynı yerlerde devam etmeye çalışıyorum asıl senin nasıl gidiyor merakla bekliyoruz :))

Hoşbulduk kızlar, çok yoğun bir dönemden geçtim ama bitti şu an 1 hafta izinliyim hatta. Kendime gelmem lazım, o kadar yorgunum ki...
En son yazdığımda kaç kiloydum inanın hatırlamıyorum :KK17::KK17: Şu an 82 kiloyum. Az kilo verdiğim ancak kiloyu korumak için çaba sarf ettiğim bir dönem oldu.

Hoşbulduk kızlar, çok yoğun bir dönemden geçtim ama bitti şu an 1 hafta izinliyim hatta. Kendime gelmem lazım, o kadar yorgunum ki...
En son yazdığımda kaç kiloydum inanın hatırlamıyorum :KK17::KK17: Şu an 82 kiloyum. Az kilo verdiğim ancak kiloyu korumak için çaba sarf ettiğim bir dönem oldu.

Seni aramızda görmek daha da güzel olacak yine ıyisin canım vermişsin ve korumuş sun önemli olan korumak zaten

Bugün kü menüm
sabah
1 dilim ekmek
Peynir

öğlen
2 yumurta ile Menemen
yeşillik
2 yeşil zeytin
1 kase yoğurt

ara
1 portakal
çok küçük bir elma

Kaçamak arası
2 dilim ekmek üstüne çikolata
bundan sonra hergün kendime 1 tatli hakkı verdim yoksa gece geç saate saldırıyorum

akşam
1 tabak acı soslu brokoli

Seni aramızda görmek daha da güzel olacak yine ıyisin canım vermişsin ve korumuş sun önemli olan korumak zaten

Canım ya çok sağol. Ben de çok özlemişim sizleri :KK68::KK68:
Evet, doğru düzgün yemek yiyemedim, 6 öğün yapamadım. Ben yemek yiyemeyince metabolizmam durduğu için de pek kilo vermedim.
1 haftadır evde değildim, çok şiştim, ufak bir şok yapacağım, sonra eskisi gibi devam

sağol canım inşallah kısmetimde hayırlı sağlıklı ikiz evlatlar vardır hep böyle dua ediyorum Rabbim benimde isteyen herkesinde kucağını boş bırakmasın inşallah

bizdede hiç sorun yok canım bir sefer hamile kaldım ama düştü sonra üç defa tüp denedik ama biri kimyasal gebelik oldu diğerleri negatif demekki doğru zaman değilmiş diye teselli buluyoruz işte Allahım sabrınıda sabrının mükafatınıda verir inşallah

dilerim kızkardeşinde anneliği tadar bu sene
İnşallah canım

Iyi aksamlar kizlar bugun yediklerim
Sabah: 5-6catal patates kizartmasi biraz paynir yesillik sekersiz cay
Ara:iki tane portakal
Oglen: 1 kase corba yogurt 2dilim ekmek
Ara:1dilim pasta
Aksam:6kofte salata yogurt

sara okudum yazdığını gülüm sen çok kibar birisin bunu anladım 4 senedir çoğunluğu erkek olan online oyun oynayınca çok güzel küfürler ve kısaltmalarını öğrendim senin diyetisyen hanım dediğine tüm küfür lügatımı kullandım 7 ceddine de saydım çarkına tükürdüğümün rezili müşterilerini çoğaltsın diye veremeyenlere gelme mi diyor böylece her gelene kilo verdirdim diyecek zındık kımız zararlısı işte :)))))))
öylesi seni zaten para cüzdanı görüyor demektir ne işin var senin orada millet sırf motivasyon ve telkinle üstelik telefonda arayıp konuşarak kilo verdiriyor ee tabi parasını da alıyorlar bu yüz yüze bile beceremiyor motive edemiyor yaz listeyi ver eline müşterinin veremezse hırla it gibi olmadı mı gelme de yöntemini kullanıyor utanmaz
biz sana gereken her türlü motivasyonu enerjiyi veririz gülüm sen zaten artık biliyorsun yemek tabağını küçült acıkınca ye bitti bu kadarr
oooyyyhhh çok doldum sinirlendim kızlar ben arada dellenirim böyle hoş görün içinde tutacağına söyle rahatla yöntemini kullandım daaa:))

Selam kizlar
Malum karne günü ustune birde eltimin oglunun dogum gunu icin ordaydik.baya yogun bir gun gecirdik. O yüzden huc yazamadım NEHIR'IM gelmisssss hosgelmisss ya cok özledim. Iyiki geldin 82 kilo olmuşsun süper olmuştur fistik olmuşsundur valla. Uzun surdu iznin bu daha boyle birakma bizi.Ben geçmişi okuyup geliyorum

sabah çeyrek ekmeğe tost
öğleden sonra arkadaşlarla dışarda yedik mecbur onlara uydum ekmek olabildiğince az yedim akşamda oğlumla film izlerken onun patlamış mısırından arakladım az:))
şuncacığı yazmak için baya düşündüm ne yediğimi unuttum sinirimden iyi mi:))

kaç kilo ile başladın ve şuan kaç kilosun

Cevap gecikti kusura bakma lutfem. Ben gectigimiz mart ayinda 107 kiloydum ekim ayinda burda başladığımda 100 kiloydum. Şu an itibariyle 90 kilo civarındayim ama tartim olmadığı için güncel kilomu bilmiyorum. Sen neler yapıyorsun varmi kilo problemin??
ben bikaç gün diyete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam

Cok üzüldüm saracim.Arkadaslar benim vermek istedigim tum yanıtları vermisler. Bencede susmamaliydin ben olsam yanitini cok güzel alirdi o diyetisyen bozuntusu. terbiyesizligin bu kadarina pes!! Senin zaten hassasiyetin olan bir konuda bu kadar umarsiz konuştuğu için bende onu Allah a havale ediyorum. kaderi yazdigini mi saniyor acaba ?? Cocugun olmazmis! o mu karar veriyor buna Ayy neyse ..
Sana tefriciye okuyalım ister misin sara? Burda almak isteyen varsa bende seve seve alirim çevredekiler ve sende okursun ne dersin? ?

Selam kizlar
Malum karne günü ustune birde eltimin oglunun dogum gunu icin ordaydik.baya yogun bir gun gecirdik. O yüzden huc yazamadım NEHIR'IM gelmisssss hosgelmisss ya cok özledim. Iyiki geldin 82 kilo olmuşsun süper olmuştur fistik olmuşsundur valla. Uzun surdu iznin bu daha boyle birakma bizi.Ben geçmişi okuyup geliyorum

Canımmmm gözlerim seni arıyordu :KK68::KK68::KK68:
Nasılsınnn? Hiç okuyamadım geçmişi, kilo vermeye devam mı? Moralin yerinde mi?
Çocukların karneleri nasıl?

Back
X