- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
İnşallah canım bu cocuk isi tamamen kısmet benim kiz kardesiminde olmuyor ikisindede sorun yok ama olmuyor işte herşey nasip kısmet Allahtan sadece hayirlisini dile hayırsız evlat kadar kötüsü yok bu dünyada allah hayırlısıyla sana ikiz kuzular nasip etsin isteyen arayan herkese hayırlısıyla nasip etsin su mübarek cuma gününün hatrina inşallah
Annemin bir arkadaşı vardı 20 yıl evlat aradılar nasip olmadı adamın emekli olmasına bur iki ay kala kadinin sabahları midesi bulanmaya başlamış hasta olduğunu düşünmüş adette görmüyormuş ama menopoza girdiğini düşünmüş anneme anlatinca arkadaşım hamile olmayadin demiş kadin ihtimal vermemis ama saglik ocaginda test yaptirinca hamile oldugunu öğrenmişoysa 1 yıl önce kadın menopoza giriyor diye tedaviyi bırakmışlar
Herşey nasip su hayatta hiç kafana takma kismetinde varsa olur
Şimdi o çocuk 16-17 yaşında. ...
sağol canım inşallah kısmetimde hayırlı sağlıklı ikiz evlatlar vardır hep böyle dua ediyorum Rabbim benimde isteyen herkesinde kucağını boş bırakmasın inşallah
bizdede hiç sorun yok canım bir sefer hamile kaldım ama düştü sonra üç defa tüp denedik ama biri kimyasal gebelik oldu diğerleri negatif demekki doğru zaman değilmiş diye teselli buluyoruz işte Allahım sabrınıda sabrının mükafatınıda verir inşallah
dilerim kızkardeşinde anneliği tadar bu sene