• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

kızlarr bısey soracagım,
1 sene ıcınde 20-30 kılo vermek saglıklı mı sızce?
yoksa daha mı az verılmelı
Bana göre sağlıklı.Ayda 2 kilo verilse zaten yılda 24 kilo eder.Ayda 2 kiloda haftada 500 grama tekabül eder.Gayet mantıklı.Zaten zayıflama işini uzun vadeye yaymakta fayda var.

ama ayda 4 kılo da saglıklı demı,bır bayan 25 kıloyu 2 seneye yayacakmıs da ondan sordum.
hevesım de kırılsın ıstemıyorum acıkcası.bence de saglıklı 30 kıloya kadar

Ayni benim gibi olmussun canim bende hamileyken hic asermem ama emzirme donemi siserdim hele bide emzirmeden kesince eyvah eyvah en korktugum donem iki cocugumdada o donem de aldim kilolarimi ogluma hamile kaldigimda 75 tim dogumdan hemen sonra 85emzirmeden kesince 95 oldum kizimda dogum sonrasi 95 emzirmeden kesince 115 e kadar ciktim ve bu hale geldim

Canim ben emzirmeden kesince istah gidiyor tatlilara karşı kizimi 2 sene emdi. Kestigim anda 98 idim 6 ay icin de cok sikmadan yürüyüş ve 6 dan sonra yememekle 84 e düştüm. Sonra bizim yeni mahsul yani oğlum geldi sonuc bu. Ama mücadele bitmeyecek. Bu sefer daha da sikacagim kendimi 17 nisan da 68 olacam.
Evimi temizle sem sporada baslayacam. Tatilden döndükte...

:) valla özür canlarım ya tomurcuğum senide yordum 2 kez yaptın listeyi benim yüzümden :KK43: ama söz haftaya erken bildiricem :)
canım valla kilo verdiysem emin ol mutfak tartım sayesinde bak dayımlardayken tartamadm ve 3 gündür hiç kilo verememişim :KK43: çok farketti :KK43: eve koşup tartıma sarılasım geldi bi an :)

şahanesin canım çok iyi kilo verdin valla kutlarım seni .

kızz sn nerde oturuyon ben izmirdeyim sen nerelisin keşke izmir olsan bende diyetisyenine giderdim valla çok iyi olurdu öyle diyetisyen herkese lazım :)

hepimiz oyleyiz canım yaaa . ah o can sıkıntıları olmasa daha çok kilo vericez

ah canım benimmmm aferim kız iyi dayanmışsın ben olsam götürürdüm ucundan azcık :)

yedikten sonra kızsak ne çare canım. yarın biraz daha dikkat edersin canım benim :)

Malesef İzmir' de değilim canım.

Herkese merhaba, bugünkü menüm:

Sabah=
Mantarlı omlet
1 kk light peynir
salatalık

Öğle=
Tavuklu salata
Ayran

Ara=
1 adet kuru erik

Ara=
1 kupa limonlu yeşil çay
6 adet çiğ fındık
1 adet gün kurusu

Akşam=
İsmini bilmiyorum ama diyetisyenimin verdiği tavuklu bulgurlu bir salata
3 yk light yoğurt

Ara=
1 kupa kiraz saplı form çay

Leslie ile 5 mile yürüyeceğim kızım uyuduktan sonra.

İyi gittim sanırım bugün :)

Hadi dışarıda guzel giyinemiyoruz. Inanin ben evde de öyleyim. Hosuma giden pijama takimlarini giyemiyorum.sinir oluyorum. Bol bol pijama blie denmeyecek seyleri giyiyorum... 75 iken giydigim bir suru kıyafetleri saklıyor um. Kac sene oldu. 4 sene oldu. Ama inat ettim onlara gireceğim... 68 de yeni kıyafet ler alacağım.
Ahhh ahhh kışlık ları cikardım da icim yine yandı.

Hadi dışarıda guzel giyinemiyoruz. Inanin ben evde de öyleyim. Hosuma giden pijama takimlarini giyemiyorum.sinir oluyorum. Bol bol pijama blie denmeyecek seyleri giyiyorum... 75 iken giydigim bir suru kıyafetleri saklıyor um. Kac sene oldu. 4 sene oldu. Ama inat ettim onlara gireceğim... 68 de yeni kıyafet ler alacağım.
Ahhh ahhh kışlık ları cikardım da icim yine yandı.

Canım kaç beden giyiyorsun ki şu an? Kilon çok fazla değil çünkü

Bugün aslında motivasyonum çok düştü. Çok zor toparladım kendimi.
Ama yeni kıyafetler almıştım kendime bedenim küçüldüğü için ve bugün giydim. Şu an 44 beden bol geliyor ama 42 dar geldiği için 44 alıp kemerle giydim. İş yerindeki arkadaşlar, kilo mu verdin, çok güzel olmuşsun dediler. Çok kişiden duyunca bunu mutlu oldum dedim daha da bozmayacağım yolum çok uzun. :)

Herkese merhaba bugu yediklerimi yazayim dersimin basina doneyim dedim
Sabah 1 patates 5 zeytin 5 ceri domates 100 gr peynir
Arada 2 salatalik
Oglen 1 tabak etli patlican yemegi 1 dilim ekmek yanina 1 kase cacik
Az once 1 elma yedim
Aksamada 1 tas corba ve kalan patlican yemegini 6 kasik falan bitirmeyi dusunuyorum

Ara
Yarım ayva 1/3 armut
Form çayı

Akşam
1kepce kuru fasulye
Salata
Patatesli peynirli maydanozlu börek içinden iki uc kaşık kadar yedim

aksam yemegım ;
2 adet etlı dolma bıberi,
1 adet kepeklı ekmek,
salata,
yogurt..

bugunu boyle kapatıyorum.yesıl cay ıcebılırım belkı:)
ama canm 2 gundur fena tatlı ıstıyor.kıvranıyorum resmen :)
pazt nı ıple cekıyorum :)

boyunun avantajıı :)ben 85 kılo olmama ragmen 46 gıyıyorum mesela

Genlerime teşekkür ediyorum zaten :D

Benim bebeğimin de boyu yaşıtlarına göre uzun gidiyor. Anne 1.78 Türk, baba 1.95 Rus, bizim kız nasıl olacak çok merak ediyoruz :)

Herkese merhaba, bugünkü menüm:

Sabah=
Mantarlı omlet
1 kk light peynir
salatalık

Öğle=
Tavuklu salata
Ayran

Ara=
1 adet kuru erik

Ara=
1 kupa limonlu yeşil çay
6 adet çiğ fındık
1 adet gün kurusu

Akşam=
İsmini bilmiyorum ama diyetisyenimin verdiği tavuklu bulgurlu bir salata
3 yk light yoğurt

Ara=
1 kupa kiraz saplı form çay

Leslie ile 5 mile yürüyeceğim kızım uyuduktan sonra.

İyi gittim sanırım bugün :)
Cok iyi bence hic ekmek yememissin diyetisyeninin onerisimi birde tavuklu bulgurlu salatanin tarifini verebilirmisin canim

Cok iyi bence hic ekmek yememissin diyetisyeninin onerisimi birde tavuklu bulgurlu salatanin tarifini verebilirmisin canim

Evet sadece sebze yemeklerinin yanında ekmek vardı bu hafta, akşamki salatada zaten bulgur olduğu için yemedim.
Normalde akşam yemeğinden sonraki ara öğünümde 3 adet grissini + 1 kk light peynir + çay var ama ben günlerdir çok kaçırdığım için yapmayacağım.
Salata tarifini birazdan yazayım Fatmacım
afet olacagı kesın canım :)
senın de Turk standartlarına gore baya uzun boyun masallah :)

Aynen canım ama tek isteğim doğru bir beslenme tarzında yetiştirmek kızımı. Kilo problemi çekmesini ve sağlıksız olmasını istemiyorum kesinlikle.
Ek gıdalara geçtiğimizden beri çabalıyorum umarım ki başarabilirim

-100 gr haşlanmış tavuk göğsü
-4 yk ince köftelik haşlanmış bulgur
-1 adet kuru soğan (ben kırmızı soğan koyuyorum)
-1 demet taze roka
-2 parça kurutulmuş domates
-1 avuç taze nane
-1 avuç taze maydanoz
-1 çay kaşığı kimyon
-1 yk nar ekşisi
-1 yk zeytinyağı

Tavuğu ve bulguru ayrı ayrı haşlayıp, sonra diğer malzemelerle karıştırıyorum. 2-3 günlük yemek çıkıyor bu ölçülerle.

Back
X