• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

My time is now valla nicki yazarken yoruldum:) sikma canini hersey gecer. Is konusu iyi olmuş hayırlı olsun kafan dagilir ve hamile kalma ihtimali daha yüksek olur inşallah
Çünkü surekli odaklandigin zaman hamile kalmak zor oluyor

Destinaaa cok iyi vermissin Tebrikler canım verdigin tüyo da güzel

Ilkay Tebrikler canim

Ahuelazehram
bildirimi bekliyoruz canim

Ncm fark gelmemiş canim bide iyisindir inşallah pek yazmiyorsun görüyorum byrda olduğunu ama katılmıyorsun pek bir sorun yoktur umarım

Allah kabul etsin canım çok geçmiş olsun. Diyette bünye zayıflıyor ve çok çabuk hasta oluyoruz. sana önerim bol bol yeşil çay ve zencefil alman. tabi önce doktor

Cok sıkı bir diyet yapmıyorum ki ben kaçamakları mi buraya yazsam atarsınız beni.
eşimden hepimize bulaştı işte.
Bu arada geçen hafta ki Kilon ve şimdiki kilonun da yazsan daha net görürüz

Tatlitambak gecmis olsun ihlamur ise yarıyor birde ben 1cay bardağı çaya bir gripin yarim limon sikip içtim son hastalığınmda ablam tavsiye etmişti aninda terledim ikinci iciste tamamen geçti bilgine..

Geçen hafta 89.9
Bu hafta 89.6
fark 300 gram
Hedef haftaya 87.5 olmak 2 kilo hedef koydum kendime ceza.... bide sözleştik ya destinaaaa ile o yüzden kaçamak ta yok.... 15 kasim 84 olmam lazım. Çok dikkat edicem bu hafta ve spor da

geçen hafta 93 kg.
bu hafta 92 kg.
Fark 1 kg.
hedef 70 kg.

gunaydin hanimlar bir haftadir sizi takip ediyorum ve bu sabah size katilmaya karar verdim tabi kabul ederseniz. ben 3 cocuk annesiyim boyum 1.60cm ve kilom malesef 89.3 gecen sene 15 kilo verdim ama hepsini geri aldim ama bu sefer artik cok kararliyim hedef 65 kilo insallah allahin izniyle basaricam

Tatlitambak Insallah canim bekliyorum haftaya sonucu sabırsızlıkla
Nehir olsun ekside olalim yeterki dimi;)

Nadya Tebrikler canim supersin bu sonucu hakettin sen

Aysun hoşgeldin tam gununde geldin burda sartimiz basit devamlilik ve paylaşımlar

My time is now valla nicki yazarken yoruldum:) sikma canini hersey gecer. Is konusu iyi olmuş hayırlı olsun kafan dagilir ve hamile kalma ihtimali daha yüksek olur inşallah
Çünkü surekli odaklandigin zaman hamile kalmak zor oluyor

Destinaaa cok iyi vermissin Tebrikler canım verdigin tüyo da güzel

Ilkay Tebrikler canim

Ahuelazehram
bildirimi bekliyoruz canim

Ncm fark gelmemiş canim bide iyisindir inşallah pek yazmiyorsun görüyorum byrda olduğunu ama katılmıyorsun pek bir sorun yoktur umarım
Iki hafta sonra sinavlarim basliyor.cocugu uyutup hopp derse oturuyorum ama burayida merak ediyorum.okuyup cikiyorum hemen.sinavimbiter bitmez bildirime devam ins.

Back
X