• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

hayırlı sabahlar kızlar :KK25:bu gün diyetin ikinci günündeyim ve tartıda 400 gr eksik çıktım ne kadarı yağdan gitti bilmiyorum ama 1 günde 400 gr baya motive etti beni ..:KK49:
Tebrik ederim canım.
Zaten listeye sonradan girenler çok iyi kilo verip mutlaka dereceye giriyorlar.:-)
Sen de daha ilk günden 400 gr verdiğine göre haftaya bomba bir bildirimde bulunacaksın :KK45:

listemiste sınıf öğretmeni rumuzlu bir arkadaş daha vardı ayrıldımı o listeden?

slm kızlar
kahvaltım çökelek salatası 2 dilim ekmek ve yeşilçay

ara : 1/4 nar ,1 kare bitter ,1 fincan sütlü türk kahvesi (yarısu su ile yaptım)5 fındık
biraz çok mu olmuş ne :(

öğlen
birazdan yiycem
kabak yemeği yoğurt 3 dilim kepek ekmeği

slm kızlar

ara : 1/4 nar ,1 kare bitter ,1 fincan sütlü türk kahvesi (yarısu su ile yaptım)5 fındık
biraz çok mu olmuş ne :KK43:

öğlen
birazdan yiycem
çok olmamış ama 3 dilim ekmek fazla gelebilir bence onun yerine yoğurt ye

hayırlı sabahlar kızlar :KK25:bu gün diyetin ikinci günündeyim ve tartıda 400 gr eksik çıktım ne kadarı yağdan gitti bilmiyorum ama 1 günde 400 gr baya motive etti beni ..:KK49:

1. CoK güzel bir başlangıç gunluge nasil basladiysan oyle gudermis:) tamamen benim uydurmam ama dua niyetine gecsin insallah:)
Bu arada elmali limonlu tarçınlı bir cay vardı ondan bahsediyorsun sanırım ben denemiştim ama devam etmedim cok eksiydi. Ben kur yapip devam edemiyorum ne yazikki

ben biberiye içiyodum daha önceki diyetimde. yeşil çay ve yoğurtta etkili

listemiste sınıf öğretmeni rumuzlu bir arkadaş daha vardı ayrıldımı o listeden?

Bir hafta bildirim yapmayan listeden çıkıyor canim

slm kızlar

biraz çok mu olmuş ne :KK43:

öğlen
birazdan yiycem

Ara Ogun icin biraz fazla olmus.. bitter le sade kahve olabilir di cunku sut başlıca bur ara öğün zaten, yada narla findik olabilirdi ama hepsi birden cok olmus telafi edersen sorun olmaz inşallah

kızlar bu rumuz ismimi değiştirebiliyormuyum?
bu hesapta degisemiyorsun yeni bir rumuzla yeni bir hesap acabiliyorsun sadece

Sadece ilk hafta girip bildirim yapıp bir daha hiç paylaşımda bulunmadığı ve diğer hafta bildirim yapmadığı için listeden çıkartıldı En Büyük KK

Gelelim banaaaaa

Sabah 8.30 gec kahvaltı yaptım canim istemedi basta

Tavada yumurta
Maydanoz bir dilim peynir
6 zeytin

Ara 10
Yesil çay

Oglen 12

3 kasik makarna
1 tabak salata
4 kasik yogurt

1 lt su simdiye kadar

Nasıl??

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar arkadaslar ancak yazabiliyorum malum 3cocuk olunca gunlerim yogun geciyo okul temizlik yemek derken
sabah uyaninca bir bardak limonlu su iciyorum sonra bir tost yedim
ogle ise ispanak ve yogurt
sabah tarti guzel bi rakkam gosterdi insallah boyle devam ederim

Kızlar çok mutluyum :)
Normalde resmi tatillerinde çoğunda calışırım. Bu sabah hocam 1.5 gün tatil yap Zeynep Alina ile vakit geçir dedii :) Evime gidiyorum birazdan, gercekten ihtiyacım vardı. Çalışan anne olmanın en büyük zorluğu, yavrulara doyamıyoruz.

Bu arada öğle yemeği yemedim evde yerim, her öğlen salata yemekten bıkmıştım zaten

Kızlar çok mutluyum :)
Normalde resmi tatillerinde çoğunda calışırım. Bu sabah hocam 1.5 gün tatil yap Zeynep Alina ile vakit geçir dedii :) Evime gidiyorum birazdan, gercekten ihtiyacım vardı. Çalışan anne olmanın en büyük zorluğu, yavrulara doyamıyoruz.
Aynen öyle.Sabah çıkarken arkamdan bi annneee anne deyişi vardı buruk buruk içim parçalandı :KK42::KK42: Görünmeden çıktım evden ama sesi geliyordu içeriden
Neyse ki bende yarın izinliyim de 1 tam gün oğluşumlayım :KK46:

kızlarrr hamur ısınde zırvedeyım su an,annem bükme yaptı(bızım oralarda boyle derler:))yememem lazımmm,tadına bak falan dıyıp duruyo,valla yersem 2 tane yerım durdurun benıı :)

kızlarrr hamur ısınde zırvedeyım su an,annem bükme yaptı(bızım oralarda boyle derler:))yememem lazımmm,tadına bak falan dıyıp duruyo,valla yersem 2 tane yerım durdurun benıı :)
öyyqqq kötü şey o yeme sakın yiyince göbeğine yerleşeceğini unutma!

2 dakikalik zevk icin hic degmez sakin ha!!!

Aynen öyle.Sabah çıkarken arkamdan bi annneee anne deyişi vardı buruk buruk içim parçalandı :KK42::KK42: Görünmeden çıktım evden ama sesi geliyordu içeriden
Neyse ki bende yarın izinliyim de 1 tam gün oğluşumlayım :KK46:

Konuşmaya başlayınca daha zor olur dimi. Benim kızım daha 6.5 aylık. Çalışmadan da olmuyor işte ne yapalım :)

Bence bir ısırık al.
Kendini çok engellersen bir anda saldırabilirsin.

Back
X