• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Regl ya
Kizlar ben geldim. Geceden beri kotuyum. Oğlum hem kusuyor hem ishal. Regl olmam gerekti olmadim. Ksrnim midem sis
:KK43:((((
Yas 28
Boy 167
Kilo 92
Offff offf
Hic vermemisim
Klastigi icin vucud su topluyor.
Sağol canım. Şanslıyım çünkü annem çok yakın oturuyor. Eşim mesela ben diyete başladığımdan beri akşam yemeklerini annemde yiyor :)

Güzel olmuş :) Emziriyorsan eğer çok rahat verirsin kiloları. Keşke benim kızım da emse artık sadece gece uyandığında alıyor o da alışkanlıktan diye düşünüyorum.
Bende emziyorum. Ilk zamanlar veriliyor ama sonra birden geri alabiliyorsun.bende dogum yaptigim ay 98 kiloydum daha sonra bir tartildim kendi kilomdan korktum.117 ye cikmistim simdi 105 oldum ama suan dusundukce kendime sinirlwniyorum.ben yamdim sen yanma:mad:

Memnunum tabi.Ama senin yazdığına da üye olucam şimdi.Bakalım orası nasıl.Başarı hikayelerini okuyorum şimdi o sitedeki
baktım senin siteye canım. seninkinde hedef koyuyor ona göre besleniyorsun benm dediğimde hedef yok günlük yediklerini sporlarını vs yazıyorsun o gün kaç kilo kaç gram vermişsin onu hesaplıyor

Mesajin alt kısmında Duzenle var oraya tikla ve sil

Kızlar zayiflamayla ilgili siteler olduğu için paylaşın bence ben de bakayım:cool:

Ara öğün : 10 adet badem

Öğlen: 1 adet kepekli kaşarlı tost

Ara yok
Öğlen
Bir kase eristeli yeşil mercimek çorbası
5kasik kadar dünden kalan alanazik
Yoğurt
3catal makarna

Miladcım,diyet arkadaşım'da güzel başarı hikayeleri var.Süper kilolar verilmiş.Okudum güzel tavsiyelerde de bulunmuşlar
canım bu kalori sepeti güzelde yarım çeyrek falan yok :s onu nasıl yapcaz. mesela su an yarım elma yedim ama yarım yok :s diyet arkdasımda var bak yarım çeyrek olayı

Canım bende doğumdan sonra 84 idim oldum 92.2 yaaa ben de hemen onlem almak istedim. Yoksa ilk bebegim de 4 ayda 85 den 110 a çıkmıştım. ...zaten evlendiği de de 76 kilo idim ama 68 olacam inşallah

canım bu kalori sepeti güzelde yarım çeyrek falan yok :s onu nasıl yapcaz. mesela su an yarım elma yedim ama yarım yok :s diyet arkdasımda var bak yarım çeyrek olayı
Var güzelim ordada.Ara öğün kısmına elma yazdıktan sonra 1 adet yerine tıklıyorsun.Sonra yeşil butonlar var + ve - yazıyor.Eksiye basıp 1 olan yeri sıfırlıyorsun.Sıfır olan yerdede seçenekler var yarım çeyrek 8 de 1 i diye onlardan birini seçip ekleye bas tamamdır.Biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım.
Senin dediğin siteye de üye oldum ben.O da pratik.Benim sitede hedefini yazıyorsun günlük alman gereken kaloriyi hesaplıyor.Seninkinde ideal kilona göre takip ediyor.

az yemek ve ekmek şeker kullanmamak gerçekten ödem attırıyor tabi bol su da var. yarım saatte bir wc deyim çok mutluyumm

Ben bugun kaçamak hakkimi kullandim 6.haftamda ilk kez sabah. Bayramda bile kacamak yapmadim.rizeden kalkip adanaya gittim ve agzima birakin tatliyi bir tane cikolota bile koymayan ben simite dayanamadim.:stop:cok pismanim.sabah:Simit beyaz peynir ve cay/
ogle:5 kasik sade dondurma
aksam:1 adet turk kahvesi

Ekmek ve şeker hayatım da yok artık hiç yemiyorum. Ağzımı sürdüm mü bende devamıgeliyor

Ben bugun kaçamak hakkimi kullandim 6.haftamda ilk kez sabah. Bayramda bile kacamak yapmadim.rizeden kalkip adanaya gittim ve agzima birakin tatliyi bir tane cikolota bile koymayan ben simite dayanamadim.:stop:cok pismanim.sabah:Simit beyaz peynir ve cay/
ogle:5 kasik sade dondurma
aksam:1 adet turk kahvesi

Bütün gün bu kadarlık mı

Back
X