• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ara
3tane seker yedim zencefil ve tarçınlı:KK23:

Regl ya

Klastigi icin vucud su topluyor.

Bende emziyorum. Ilk zamanlar veriliyor ama sonra birden geri alabiliyorsun.bende dogum yaptigim ay 98 kiloydum daha sonra bir tartildim kendi kilomdan korktum.117 ye cikmistim simdi 105 oldum ama suan dusundukce kendime sinirlwniyorum.ben yamdim sen yanma:mad:

Ben artık sadece geceleri emziriyorum canım. Sütüm hep çok azdı sanırım ondan kızım emmeyi hiç sevmedi. Artık gündüz almıyor gece uyku arası alıyor sadece.

Arkadaşlar ben tecrübe ettim size de yazayım istiyorum. Benim geçen hafta az kilo vermemin sebebini diyetisyenim stresli olduğum için doğru düzgün yemek yiyemeyerek metabolizmamı durdurduğuma bağladı.
O yüzden bugün de çok stresli bir gün ama listeme sadık kalmaya çalışıyorum sadece porsiyonlarımı bitiremiyorum.
3 ana 3 ara öğün en sağlıklı olan.

Asıl sınav yarın. Günüm var ve cesitlerde cok güzel olacak eminim..
Yarın kaçari yok en az iki çeşit gider yani:KK22:

Merhaba,
Dün diyetisyene gittim. ve 40 yaşımı görmeden zayıf olmaya karar verdim. Şu an ölçümlere göre Yaş 37 Boy 1.71 ve Kilo 98,8 . 2 hafta sonra tekrar gideceğim sonuçlarını bildiririm, çünkü iki hafta boyunca tartılmayı düşünmüyorum. Bu yolda devam eden herkese kolay gelsin. Almak kolay ama vermek çoooook zor...:mad:

Asıl sınav yarın. Günüm var ve cesitlerde cok güzel olacak eminim..
Yarın kaçari yok en az iki çeşit gider yani:KK22:

Akşam yemeğini dengelersin canım :)

Merhaba,
Dün diyetisyene gittim. ve 40 yaşımı görmeden zayıf olmaya karar verdim. Şu an ölçümlere göre Yaş 37 Boy 1.71 ve Kilo 98,8 . 2 hafta sonra tekrar gideceğim sonuçlarını bildiririm, çünkü iki hafta boyunca tartılmayı düşünmüyorum. Bu yolda devam eden herkese kolay gelsin. Almak kolay ama vermek çoooook zor...:mad:

Hoşgeldiniz :)

Kızzlar sızden bugun ıcın özur dılıyorum.coookk kotu bır gunduuuu.dıyetımı bozdum hatta dıbıne vurdum.
ama yarın tam gaz devam vazgecmek yok tabıkııııııı!

Nadyacım daha önce de demiştim sana diyette her gün yeni bir gündür diye. Bu bakış açısını sevdim, ne olursa olsun pes etmek yok :)

Evet kızlar ben akşam yemegimi yedim
10-12 tane sarma
1 kepçe yayla çorbası
salata
ayran
erken yediğim için sarma biraz fazla oldu ama çok küçükler di zaten...
ama sofradan doymadan kalkmak çok zoooor ama.... ama yarın bunun neticesini tartı da alacağım için sabırla bekliyorum sabahı

Kizlar acikinca limonlu su icin acayip tok tutuyor tabi unutmassaniz ben cok unuturum da

Aksam yemegimide saat 18 olmadan bitirdim

6 kasik ciger sote
1bardak ayran
1dilim kepekli ekmek
1sogan sogus

Bugun 2 lt suyun icine yarim limon attip ictim hic acikmadim cok tok tuttu ama ben sadesuyu tercih ederim limonlu bana gore degil

Bende açıktık ça şu içerim ama emziriyorum ya şu da kesmiyor:(
Ayrıca emziren arkadaşlar şanslı emzirerek güzel kalori yakıyoruz... benim ki güzel emiyor çok şükür

Eveet bakalım ben neler yemişim bugün

Sabah=
2 adet kepekli grissini
1 kk light beyaz peynir
Çok az domates ve salatalık

Ara=Yapamadım

Öğle=
Tavuklu sezar salata
(Tavuklarını yedim, sezar sosu ve ekmek parçacıkları olduğu için salata kısmının yarısını yedim)

Ara=
Yarım paket etiform kepekli bisküvi
1 kupa yeşilçay

Ara=
2 adet gün kurusu
1 kupa yeşilçay

Akşam=
1 büyük kase mantarlı ve sebzeli çorba
2 adet kepekli grissini
3 yk light yoğurt

Ara=
6 adet çiğ badem
1 kupa yeşilçay
(Yiyeceğim)

Bende açıktık ça şu içerim ama emziriyorum ya şu da kesmiyor:KK43:
Ayrıca emziren arkadaşlar şanslı emzirerek güzel kalori yakıyoruz... benim ki güzel emiyor çok şükür

Canım yemekten 2-3 saat sonra tarçınlı süt içersen açlığını keser hem kalorisi de az

Aksam
Bir tabak etli sebze yemeği
Bir tane biber dolması
Yoğurt
1.5 lt su
Mate çayı

Back
X