• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

öğle yemeği bir büyük çay bardağından yapılmış bulgur pilavı ve kefirr saat 4 gibi yedim ve açlık bastırdı. eve gidince 2 lokma bişey atarım artık ağzıma

Bende biraz önce
yarım elma
2 küçük yaş incir
kuru incir ve dut yedim
biraz fazla oldu ama akşam yemeği ni 16.30 da yedim.

Ben bugun kaçamak hakkimi kullandim 6.haftamda ilk kez sabah. Bayramda bile kacamak yapmadim.rizeden kalkip adanaya gittim ve agzima birakin tatliyi bir tane cikolota bile koymayan ben simite dayanamadim.:stop:cok pismanim.sabah:Simit beyaz peynir ve cay/
ogle:5 kasik sade dondurma
aksam:1 adet turk kahvesi
canım benm ben diyetisyene gittiğimde kahvaltıda ekmek yerine simit veya öğlen yemeği yerine simit yiyebileceğimi söylemişti (çok sık olmamak kaydıyla ayda 1 2 kez) onun için bozmuş sayılmazsın tatlım dertlenme bukadar.(okul olduğu için okulda yiyebilmem için değiştirmişti 1 2 şeyi.. mesala öğlene kasarlı ayvalık tostu yiyebiliyordum bu tarz yani) onun için 1 simit kaçamak değildir :)

yalnız işin aslı böyle diyetmi olur diyede sordum kendi kendime ozamanlar orasıda başka tabi :) ama diyetisyen bilir demi....

Tomurcugum ben o siteye kayıt yaptıramadim neyse yaw tum dikkatimi buraya vermek istiyorum zaten:63::KK14:
tatlım kayıt yaparsan aslında çok iyi yararlı pek vaktini ayırmasanda olur tek başınasın konuşmuyosun zaten kimseyle... ben gün sonunda girip 10 dk falan sürüo zaten ne kadar ne yediğimi yazıyorum en azından günde kaç kalori tükettiğimi kaç gram verdiğimi biliyorum. tercih senin ama tavsiye ederim ;)
Evet kızlar ben akşam yemegimi yedim
10-12 tane sarma
1 kepçe yayla çorbası
salata
ayran
erken yediğim için sarma biraz fazla oldu ama çok küçükler di zaten...
ama sofradan doymadan kalkmak çok zoooor ama.... ama yarın bunun neticesini tartı da alacağım için sabırla bekliyorum sabahı
canım ekmek yememişsin zaten 10 12 sarma çok değildir. akşam yemeğine 1 porsyon yeterlidir (180gr)
Aksam yemegimide saat 18 olmadan bitirdim

6 kasik ciger sote
1bardak ayran
1dilim kepekli ekmek
1sogan sogus

Bugun 2 lt suyun icine yarim limon attip ictim hic acikmadim cok tok tuttu ama ben sadesuyu tercih ederim limonlu bana gore degil
çok iyi yediklerin ;) 6 kaşık ciğerle doymuşsundur umarım :) şahsen ben doymazdım :)

Günaydın kızlaar yeni diyet günümüz hayırlı olsun :) bişey sorucam her sabah hatta gün içinde deli gibi tartıya koşan bir tek benmiyim? sizde itiraf etmek istemezmisiniz :)

Yavaş olsun canım yeterki gitsin ama....
benim de 3 gün bitti 4. Gün deyim ve guzel yol aldım....

Günaydın kızlaar yeni diyet günümüz hayırlı olsun :) bişey sorucam her sabah hatta gün içinde deli gibi tartıya koşan bir tek benmiyim? sizde itiraf etmek istemezmisiniz :)
Ayni seyi bende yapiyorum.esime al tartiyi ise götür hafta sonu getir demisligim bile vardir:KK48:

Aranizda daha once isvec diyetini denemis olan var mi.ben yarin baslamayi dusunuyorum da.

Tamam tsk ederim canım tavsiyene uyup kayıt yaptırdım bende vakit ayiracagim bundan böyle

canım benm ben diyetisyene gittiğimde kahvaltıda ekmek yerine simit veya öğlen yemeği yerine simit yiyebileceğimi söylemişti (çok sık olmamak kaydıyla ayda 1 2 kez) onun için bozmuş sayılmazsın tatlım dertlenme bukadar.(okul olduğu için okulda yiyebilmem için değiştirmişti 1 2 şeyi.. mesala öğlene kasarlı ayvalık tostu yiyebiliyordum bu tarz yani) onun için 1 simit kaçamak değildir :)

yalnız işin aslı böyle diyetmi olur diyede sordum kendi kendime ozamanlar orasıda başka tabi :) ama diyetisyen bilir demi....

tatlım kayıt yaparsan aslında çok iyi yararlı pek vaktini ayırmasanda olur tek başınasın konuşmuyosun zaten kimseyle... ben gün sonunda girip 10 dk falan sürüo zaten ne kadar ne yediğimi yazıyorum en azından günde kaç kalori tükettiğimi kaç gram verdiğimi biliyorum. tercih senin ama tavsiye ederim :KK66:

canım ekmek yememişsin zaten 10 12 sarma çok değildir. akşam yemeğine 1 porsyon yeterlidir (180gr)

çok iyi yediklerin :KK66: 6 kaşık ciğerle doymuşsundur umarım :) şahsen ben doymazdım :)

Günaydın, :KK24:
Dün akşam yemeğinden önce ara öğün olarak 1 ceviz,
Yemekte 2 kaşık bezelye,2 adet haşlanmış derisi alınmış tavuk kanadı,bol kıvırcık salata
Ara öğün olarak 5 adet fındık yedim.
Yarım saat yürüyüşümü de yaptım :KK76:

Yemekte 2 kaşık bezelye,2 adet haşlanmış derisi alınmış tavuk kanadı,bol kıvırcık salata

Nasıl doyuyorsun sen böyle kuzum ya:KK51:

Ben dun gece cips ve çikolata yedim.
Cok kararlı ve sağlam giderken bütün günüm, akşam nasil bir canavar a dönüyorum ben böyle ya:KK53:

• Beğen
Reactions: ncm

Güzel canım....
zaten seni kendime rakip olarak sseçtim

tatlım kayıt yaparsan aslında çok iyi yararlı pek vaktini ayırmasanda olur tek başınasın konuşmuyosun zaten kimseyle... ben gün sonunda girip 10 dk falan sürüo zaten ne kadar ne yediğimi yazıyorum en azından günde kaç kalori tükettiğimi kaç gram verdiğimi biliyorum. tercih senin ama tavsiye ederim :KK66:

çok iyi yediklerin :KK66: 6 kaşık ciğerle doymuşsundur umarım :) şahsen ben doymazdım :)
ustune 2bardak s icince doydummiladinda dedigi gibi gozumuz ac :KK53: ya su diyetli arkadasli site varya tek tek mi hesaplaniyo toptan yazsak o hesaplayi verse olmuyo mu

bende ayni durumdayim pijamalarimi cikarinca hazir soyunmusken bide tartili vereyim diyorum napiyim seviyorum verirsem seviniyorum ayniysamda ama aldiysam daha dikkatli davraniyrum ben tam tersi tartilmayinca kilo alanlardanim iyi geliyo bana tartilmak
Ben dun gece cips ve çikolata yedim.
Cok kararlı ve sağlam giderken bütün günüm, akşam nasil bir canavar a dönüyorum ben böyle ya:KK53:
Milaaad:KK62::KK4:Ke ndine gel bu zamana kadar yediklerin yetmedimi(diyene bak :p)

Nasıl doyuyorsun sen böyle kuzum ya:KK51:
Valla bende bilemiyorum ama artık canım istemiyor pek.Ekmeksiz yiyip kalkıveriyorum hemen sofradan.Oyalanırsam atıştırasım geliyor.
Dün bütün gün yediklerim
1 incir,1 domates,1 salatalık,çok az peynir,5 zeytin,2 dilim etimek,
10 badem,
1 kepekli tost,
1 ceviz,
2 kaşık bezelye,2 kanat,salata,
fındık.

Back
X