• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

merhabalar kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza.
başlangıç kilom:95 şu anki kilom:93 boyum:1.72
haftada bir tartılıp buraya yazacağım.inşallah.

bende keşke senin gibi kahvaltı yapabilsem... olmuyo olmuo..yiyemiyorum.
canım trambolin nasıl etkisi boyutu falan evde nasıl yapıyorsun ve zayıflatıyormu?? tartıda ne kadar farketti tatlım merak ettim :)
kahvaltıyı çok severim en sevdiğim menüdür..ama önemli olan sağlıklı beslenmek illa kahvaltıda peynir zeytin yicez diye bir kaide yok dedelerimiz eskiden çayla kalvaltımı yaparmış kahvaltıda tarana çorbası içerlermiş sende böyle kendine göre bir beslenme şekli oluşturabilirsin ekmek neden hiç yemiyorsun kahvaltıda ekmek yesen tost felan yapsan ...
ben salı sabahı tartıldığımda pijemalarla 108 çıktım dün sabah pijemalarımla 107.3 çıktım ben sabah ve çamaşırlarımla tartılırım bu sabah 105.9 çıktım pijemalarım 500gr felan...
tranboline gelince bana göre süper bişey ben geçen sene almıştım 10 gün kullandım hamile kalınca bırakmıştım baya etkili bişey az zamanda çok enerji harcatıyor hemde eğlenceli 15 dakika tranbolinle spor 1 saat yürümeye eş değer hemde ucuz bir spor ben hafif step koşuyla başlıyorum sonra hızlı zıplıyorum yorulunca step koşuyla devam ediyorum bu şekilde yapıyorum yaylı olduğu için eklemleri yormuyor benimki 102cm york marka tranbolin..nette tranbolinle zayıflama yada power jump olarak bakarsan videoları var ...

Tesekkurler tomurcuk bende ogrenmis oldum
Tomurcuk şu bazal kalori yakilan kalori olaylarını hic anlamiyorum ama kiloma göre almam gereken kiloyu nası hesaplatyabilirim??
Canım senin bilgilerine göre hesaplama yaptırdım bi sitede
vücut kitle indexin : 34(kilolu)
ideal kilon : 61
bazal metabolizman : 1760 kcal/gün
toplam kalori ihtiyacın : 2112 kcal/gün

Not: Bazal metabolizma hızı, vücut herhangi bir aktivite halinde değilken yaktığı enerjiye denir. Solunum, kan dolaşımı, vücut ısısının kontrolü, hücre büyümesi ve yenilenmesi, beyin ve sinir fonksiyonları için gerekli olan enerji miktarı bazal metabolizma hızını oluşturur. Bu enerji miktarı aynı zamanda günlük harcanan enerjinin en büyük yüzdesini (yaklaşık %50-80) oluşturur. Bazal metabolizma hızı, bir insanın günlük harcadığı kalori miktarını, yani kilo alıp - vermesini ya da kilo kontrolünü doğrudan etkiler.

kahvaltıyı çok severim en sevdiğim menüdür..ama önemli olan sağlıklı beslenmek illa kahvaltıda peynir zeytin yicez diye bir kaide yok dedelerimiz eskiden çayla kalvaltımı yaparmış kahvaltıda tarana çorbası içerlermiş sende böyle kendine göre bir beslenme şekli oluşturabilirsin ekmek neden hiç yemiyorsun kahvaltıda ekmek yesen tost felan yapsan ...
ben salı sabahı tartıldığımda pijemalarla 108 çıktım dün sabah pijemalarımla 107.3 çıktım ben sabah ve çamaşırlarımla tartılırım bu sabah 105.9 çıktım pijemalarım 500gr felan...
tranboline gelince bana göre süper bişey ben geçen sene almıştım 10 gün kullandım hamile kalınca bırakmıştım baya etkili bişey az zamanda çok enerji harcatıyor hemde eğlenceli 15 dakika tranbolinle spor 1 saat yürümeye eş değer hemde ucuz bir spor ben hafif step koşuyla başlıyorum sonra hızlı zıplıyorum yorulunca step koşuyla devam ediyorum bu şekilde yapıyorum yaylı olduğu için eklemleri yormuyor benimki 102cm york marka tranbolin..nette tranbolinle zayıflama yada power jump olarak bakarsan videoları var ...
anladım canım vala şahane vermişsin.. ptesi 116ydım bugun 114.9 gitmiyo benim hızlı :( trambolin işi hoşuma gitti eğlencelidirde eminim :) bikaç kilo verdiksen sonra alabilirim. yoksa eşim isyana gelcek malum her alet var evde ...koşu bandı, bisiklet, mekik aleti,twister,dumbullar, kürek çekme, step aleti(hani 2 ayağını koyuyorsun yandada 2 ipi var bi bir ayaklık aşağı iniyor diğeri çıkıyor vs ayyyy anlatamadım neyse) hepsi var bi trambolinim eksik :) kilo vereyimde bi 10 kilo kadar sonra alayım bari adam boşucak beni :P

anladım canım vala şahane vermişsin.. ptesi 116ydım bugun 114.9 gitmiyo benim hızlı :KK43: trambolin işi hoşuma gitti eğlencelidibaktirinim :) bikaç kilo verdiksen sonra alabilirim. yoksa eşim isyana gelcek malum her alet var evde ...koşu bandı, bisiklet, mekik aleti,twister,dumbullar, kürek çekme, step aleti(hani 2 ayağını koyuyorsun yandada 2 ipi var bi bir ayaklık aşağı iniyor diğeri çıkıyor vs ayyyy anlatamadım neyse) hepsi var bi trambolinim eksik :) kilo vereyimde bi 10 kilo kadar sonra alayım bari adam boşucak beni :p
Canim baslangic kilolarimiz ayni benim diyetisyenimin verdigi listeyi uygula derim ama 1 ay sonra muhakkak dahiliyeye git once insulin direncin varmi troidlerin normal calisiyomu baktir

Benikide ayni sonmus balon gibi vucudum :KK43: kacari yok bu sefer ben cok inaniyorum kalici olarak zayifliycam
vallahi kızlar bak topikten kaçan olursa bulur döverim :KK62::KK62: 2 sene en az burdasınızz!!!! 1 sene kilo vericez 1 senede korucaz ki almayalım:cool::cool: hepimiz zayıflıycakkkk ekim 2015 te zayıflamayan kalmayacakkkkEn Büyük KKEn Büyük KK

Canim baslangic kilolarimiz ayni benim diyetisyenimin verdigi listeyi uygula derim ama 1 ay sonra muhakkak dahiliyeye git once insulin direncin varmi troidlerin normal calisiyomu baktir
canım insilin direncim var... pcom var bide :((( troidlerimde çalışmıyor malesef etrox kullanıyorum haşimatoymuş şükür başka bi sorunumda yok. (başka kaldımı ki :P ) sende varmı hiç böle problemler

anladım canım vala şahane vermişsin.. ptesi 116ydım bugun 114.9 gitmiyo benim hızlı :KK43: trambolin işi hoşuma gitti eğlencelidirde eminim :) bikaç kilo verdiksen sonra alabilirim. yoksa eşim isyana gelcek malum her alet var evde ...koşu bandı, bisiklet, mekik aleti,twister,dumbullar, kürek çekme, step aleti(hani 2 ayağını koyuyorsun yandada 2 ipi var bi bir ayaklık aşağı iniyor diğeri çıkıyor vs ayyyy anlatamadım neyse) hepsi var bi trambolinim eksik :) kilo vereyimde bi 10 kilo kadar sonra alayım bari adam boşucak beni :p
Bence koşu bandını ve bisikletini kullan aktif olarak.O kadar alet varken tromboline gerek yok gibi.Bende çok almak istiyorum koşu bandı ama hem koyacak yerim yok hemde alt kata ses yapar sorun olmasın diye alamıyorum :110:

Bence koşu bandını ve bisikletini kullan aktif olarak.O kadar alet varken tromboline gerek yok gibi.Bende çok almak istiyorum koşu bandı ama hem koyacak yerim yok hemde alt kata ses yapar sorun olmasın diye alamıyorum :110:
koşu bandından inince yürüyemiyorum bildiğin :) düz yolda yürümek gibi deil ya böyle bi acayip oluyorum.. günde 20 dk koşu bandına biniyorum 20 dk bisiklet 20 dk da ıvır zıvır mekiktir twisterdır falan 1 saate tamamlıyorum haftada 4 5 gün

canım insilin direncim var... pcom var bide :KK43:(( troidlerimde çalışmıyor malesef etrox kullanıyorum haşimatoymuş şükür başka bi sorunumda yok. (başka kaldımı ki :p ) sende varmı hiç böle problemler
Geçmiş olsun canım.Bunca sıkıntıya rağmen yine iyi kilo veriyorsun maşallah.Tiroid çok önemli ama çalışmıyorsa zayıflamak zor olur.İlaç alıyor musun?
Pko zayıflayınca kendiliğinden geçiyor bazen.Bi de soğan suyu kürünü tavsiye ederim.Ben kullandım geçti pko.

Geçmiş olsun canım.Bunca sıkıntıya rağmen yine iyi kilo veriyorsun maşallah.Tiroid çok önemli ama çalışmıyorsa zayıflamak zor olur.İlaç alıyor musun?
Pko zayıflayınca kendiliğinden geçiyor bazen.Bi de soğan suyu kürünü tavsiye ederim.Ben kullandım geçti pko.
evet canım ilaç kullanıyorum euthyrox. kilo vereyimde tekrar baktırıcam pco ya soğun kürünü çok duydum deneyebilrim. senin diyet menün nasıldı canım aynı kilodayken

birde ilk diyete başladınan güzel gidiyor 2 3 hafta kadar iyi. sonradan yavaşlıyor ayda 1 kilo gitse şükrediyorum sanırım ilk ödemi atıyor. sonradanda pes edip geri kilo alıyorum üstelik dahada fazlasını. o yüzden artık bırakmak istemiyorum.. en az 2 sene kadar

canlarım hatlar koptu :) tomurcuğum sana yazmışım aynı kilodayken diyet menünü o kısmı destinaya yazıcaktım :))))

evet canım ilaç kullanıyorum euthyrox. kilo vereyimde tekrar baktırıcam pco ya soğun kürünü çok duydum deneyebilrim. senin diyet menün nasıldı canım aynı kilodayken
Ben belirli bir liste uygulamıyorum.Canımın istediği bişey olursa yiyor kalori takibi yapıyorum.Ama genel hatlarıyla yazayım.Hergün aynı gibi zaten

Kahvaltı : 1 domates,1 salatalık , 1 parça peynir , 5 adet zeytin,2 adet tuzsuz etimek,gün aşırı 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: 10 adet badem
Öğlen: 1 adet kepekli tost
Ara: 2 ceviz
Akşam: Yemekte ne varsa çorba,sebze,et,tavuk ve bol salata yada yoğurt.Ekmek,pilav,makarna hiç tüketmiyorum
Ara: Bazen yapıyorum çok acıkırsam 1 meyve
Günlük yaklaşık 1000 kaloriye denk geliyor hesaplamalara göre.
Günde 2,5 lt su içiyorum,1 bardak yeşil çay,1 fincan türk kahvesi
Hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum

birde ilk diyete başladınan güzel gidiyor 2 3 hafta kadar iyi. sonradan yavaşlıyor ayda 1 kilo gitse şükrediyorum sanırım ilk ödemi atıyor. sonradanda pes edip geri kilo alıyorum üstelik dahada fazlasını. o yüzden artık bırakmak istemiyorum.. en az 2 sene kadar
Artık pes etme.Unutma ŞİMDİ SENİN ZAMANIN !!!

Back
X