• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Oh geldimmmmm burayi özlüyorum ta giremeyince
Bir ayva yedim birde mandalina tesrm mi acep aksam az yememi de saglardi diye düşündüm:KK22: sohbet cok guzel cevap veremeyecegim kadar cok ama okuyorum ve cok hoşuma gidiyor:KK8:
Burdan kimse çıkmayacak arkadaskar bu işi basarana kadar ..yazin bu kadar yükü tasimicaz soz verelim ve vazgecmeyelimEn Büyük KK
Hedefimiz ortak noktalarimiz ayni ve tanimasakda birbirimizi artik yol arkadasiyiz:KK50:

Bir ayva yedim birde mandalina tesrm mi acep aksam az yememi de saglardi diye düşündüm:KK22: sohbet cok guzel cevap veremeyecegim kadar cok ama okuyorum ve cok hoşuma gidiyor:KK8:
Burdan kimse çıkmayacak arkadaskar bu işi basarana kadar ..yazin bu kadar yükü tasimicaz soz verelim ve vazgecmeyelimEn Büyük KK
Hedefimiz ortak noktalarimiz ayni ve tanimasakda birbirimizi artik yol arkadasiyiz:KK50:
aynen canım... bu topiğe katılan tüm arkadaşlarrrrrr ölmek var zayıflamadan topiği bırakmak yok:KK62::KK62::KK62: Allah herkese sağlık afiyet versinnnnnn

Bugün yediklerim
SABAH
Aç karnına limonlu su
kepekli ekmekle domates peynir ve maydanozlu sandviç 5 yeşil zeytin şekersiz çay
ARA
1 Armut
ÖĞLE
3 küçük adet kıymalı dolma yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmek
Ara 1 bardak leblebi, elma
Akşam henüz belli değil ama büyük bir ihtimalle ızgara tavuk

Şekeri çıkardım hayatımdan artık ve çaylarımı limonlu içiyorum. Bide gün boyu tarçınlı ve misket limonlu su.
Tartılmak için sabırsızlanıyorum ama 28 Ekime kadar tartılmak yokkkk:KK17:

14.00 yarım avuç leblebi +75 kal
15.00 yarım elma +30 kal
16.00 nescafe +61 kal
oohhhhhhh ammada yedim :D

arkadaşlar ben bir topik daha açmak istiyorum haşimatolu bayanları daha yakından takip edebilmek için ama açtım diye sizi aksatıcak değilim :) bakalım onlar nasıl yapıyor nasıl zayıflıyor öğreneyim bakayım :)

haşimato ne ki.
arkadaşlar ben bir topik daha açmak istiyorum haşimatolu bayanları daha yakından takip edebilmek için ama açtım diye sizi aksatıcak değilim :) bakalım onlar nasıl yapıyor nasıl zayıflıyor öğreneyim bakayım :)

Aminnnnnn düşüncesi bile mutlu ediyor :) Allah kimseye çocuk aratmasın zor..
inş canım yazın daha ince daha hafif ve sağlıklı olacağız hep beraber:KK50:

evleneli 2 sene oldu arkadaşlar düğünümde 87 kilodum ilk hedefim gelinliğime tekrar girmek:KK45:el emeğim göz nurum gelinliğim kendim dikmiştim...
bu arada öğle menüm
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 yk tazefasulye
az öncede 1 elmalı kurabiye ve 2 tane sütlü muhallebiden hazırlanmış toplardan yedim minikler ama:110:
akşama karnıbahar yemeği ve yoğurt var menümde nasipse

Hasta arkadaşlara şifa diliyorum ve hepsi kilolu olmaktan kaynaklanıyor bence...
bende potansiyel bir şeker hastasıyım. O yüzden kilo vermek istiyorum. Hamilelikte ne çektiğimiz ben biliyorum. Ömür boyu zor olur

canım troid hastalığı haşimato diye geçiyo bendeki hipotroid yani çok yavaş çalışıo çünkü vucut yabancı bi madde gibi görüp troidlere savaş açıo aynı zamanda iltihaplı troid vs vs troidlerim yavaş çalışıo kısacası :KK43: o yüzdende kilo verme çok daha yavaşlıoo :KK43:

Allah sifa versin canım. . Elbetteki farklı yollar izlemen gerekebilir azmini takdir ediyorum herseyin üstesinden gelmek için de sadece buna ihtiyacın var AZIM

Hasta arkadaşlara şifa diliyorum ve hepsi kilolu olmaktan kaynaklanıyor bence...
bende potansiyel bir şeker hastasıyım. O yüzden kilo vermek istiyorum. Hamilelikte ne çektiğimiz ben biliyorum. Ömür boyu zor olur
canım kilodan olmadı troidlerim. aslında bi bakıma tiroidlerden oldu kilomda denenebilir. pco inslin direncide kiloya bağlı tabiki. kilo verince pcoda iyileşme oluyor tabiki insülin direnciyse tamamen ortadan kalkabiliyor ancak haşimato düzelmiyor. ölene kadar içmek zorundasın ilaçları mecburen :( direkt olarak bir tedavisi yok içtin tamam iyileştin bırakabilirsin gibi...çünkü bizim içtiğimiz ilaç tiroidi çalıştırmıyor malesef. troid görevi görüp troidin dinlenmesini sağlıyor dahada kötüleşmemesi için.en büyük aptallığım bu ilaçları kullanmamak oldu kiloya daha fazla zemin hazırlamış oldum. bizdeki büyük ihtimalle genetik. annem ananem teyzelerim dayım ve onların çocuklarındada var. 13 yaşındaki dayımın oğluda hızla kilo almaya başladı götürdüler ondada varmış düşün artık..

ama evet zor da olsa giden kilo zayıflamak istiyorum hamile kalmak istiyorum sağlıklı olmak istiyorum..

Allah sifa versin canım. . Elbetteki farklı yollar izlemen gerekebilir azmini takdir ediyorum herseyin üstesinden gelmek için de sadece buna ihtiyacın var AZIM
amin canım Allah her hastalığı olana şifa versin.. Azim herşeyin başı o zaten azmettim başarıcam :) benim tek sorunum şu oluyor ilk başta ödemden vs hızlı gidiyor kilolar 1 kadar sonra herşey duruyor kilo vermem zorlaşıyor. çok iyi hatırlıyorum sıkı bir diyet (ciddi anlamda sıkı kaçamaksız) sıkı bir sporla(haftnın 5 günü 1.5 saat) koskoca 1 ayda yalnızca 1buçuk kilo verdiğimi...

akşam 17.45
1kase tarhana çorbası +108 kal
50 gr bazlama +118 kal

bugun şimdiye kadar +554 kalori oldu çok az biliyorum ve geçte yatıyorum kesin acıkırım nescafe süt meyve bi şekilde geçiştirim hemenci yediğimdede yazarım :)

amin canım Allah her hastalığı olana şifa versin.. Azim herşeyin başı o zaten azmettim başarıcam :) benim tek sorunum şu oluyor ilk başta ödemden vs hızlı gidiyor kilolar 1 kadar sonra herşey duruyor kilo vermem zorlaşıyor. çok iyi hatırlıyorum sıkı bir diyet (ciddi anlamda sıkı kaçamaksız) sıkı bir sporla(haftnın 5 günü 1.5 saat) koskoca 1 ayda yalnızca 1buçuk kilo verdiğimi...

Azmedicez evet ama aynı zamanda sebat da edicez guzelim .. bu ay 1.5 bakarsin gelecek ay 3.5 olur Allah bereket versin ne versek kâr

Ara: bir mandalina
Akşam : 2 ince dilim ekmek (kağıt gibi ince kepek ekmeklerinden)
Bir tabak sulu köfte
Yoğurt

Back
X