• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Yasin da daha küçük kaç senedir evlisin...
benim ablam 5 yılı bitirdi. 6 senede keşke daha erken karar verseydim tüp bebek için dedi. 31 yaşın da

diyette 5. gün ve müthiş bir baş ağrısı açlıkta cabası tabi. ne yicem bu öğlen bimiyorum. bu arada sabah ölçtüm de basen:125cm göbek: 122cm bel:95 cm alt bölgem çok sorunlu Allahtan üst yok fazla. ama ericek o yağlar baka yolu yokkk :KK47:

Omayacak diye ümidini kestiğin zaman korkmalisin bence... ümidini hiç kaybetme olacağına inan ve hesaplamalara hiç girme bence Rabbim istediğinde olacak çünkü. ...
bence doğru karar vermişsin korunma. Dediğin gibi 80 kiloda tüp bebek dene. Benim ablam da bu aylarda yaptıracak dua edin luften
inş ablanında tutarda kavuşur bebeğine... Rabbim isteyen herkese nasip etsin. işte diyorum ya sürekli ümitleniyorum ama olmuo genede ümitleniyorum. adet için gün saymam şart canım ne kadar erken farkedilirse gebelik okadar önemli benim için ilaç kullandığımdan dolayı yani. sürekli tetikteyim.

bu şu anki uyguladığın diyetmi yoksa benim kilodaykenmi???
Suanda uyguladigim ama aksam ekmek yememeye calisiyorum
canım benim ben saate bakmıyorum açıkçası hızlı tempo dediğin kaç yani saatte kaç km hızla yürüyorsun? 1 kmde 70 kalori yakılıyor.sen hızı kaça alıyorsun? 4 km hızla yürürsen oda 140 kalori yapar canım. ama senin yarım saatte 305 yakman için saatte 8.5 km civarında yürümen lazım oda bildiğin koşmak oluyor
suanda uyguladigim ama oglen aksam ekmek yememeye calisiyorum

Yasin da daha küçük kaç senedir evlisin...
benim ablam 5 yılı bitirdi. 6 senede keşke daha erken karar verseydim tüp bebek için dedi. 31 yaşın da
:) yasım küçük dahaa 23 ama 19umda evlendim. yasımdan dolayı değilde evleneli çok oldu eksikliğini hissediyoruz uzun zamandır...şimdiye kadar hiç tutmadı :(
suanda uyguladigim ama oglen aksam ekmek yememeye calisiyorum
hımm anladım canım bnde bir düzene koyucam inşş

Ogle yemegim
1tabak firinda sebze kizartmasi
2 kasik yogurt
Yesillik

Ara; 1sb ayran,1mandalina,1kasik nar tanesi

Kaçamak yaptım itiraf etmeye geldim.

2 yk kadar kısır yedim öğlen. Çok huzursuzum.

Ben de saat 3 gibi 1 kupa kahve
çerez biraz fazla oldu ama neyse
1 salkım da üzüm yedim orta boy sayılır

2 yemek kaşığı kısır kacamak sayilmaz
Aksine cok saglikli
Bulgur zaten diyet listelerinin vazgecilmezi kisir bulgurdan daha saglikli ustelik cunku sebzeli.. olahi Nehir Allah baska dert vermesin:KK39:

Miladcım kahvaltımı yaptım
1 büyük dilim patates pizza
1 kase yoğurt
salatalık
peynir
ekmek ve şeker yok
kayın Valide de yim o yüzden onların düzenine uymak icin

Afiyet olsun canim:) sartlara uyduruyorsun diyetini bu konuda takdir ediyorum seni.. bence hic fena degil

O kadardan bişey olmaz yaaa
afiyet olsun

2 yemek kaşığı kısır kacamak sayilmaz
Aksine cok saglikli
Bulgur zaten diyet listelerinin vazgecilmezi kisir bulgurdan daha saglikli ustelik cunku sebzeli.. olahi Nehir Allah baska dert vermesin:KK39:

Aksam yemeginde ekmek yemeyerek dengeleyebilirsin canim

Öyle mi diyorsunuz.
Bugün böyle bir şey yemeyi planlamamıştım ondan çok huzursuz oldum. Yarın diyetisyen günüm bir de :(
Şu salata barlara niye kısır koyuyorlar anlamıyorum işte :D

Back
X