• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bence haftada bir kez olsun 15 gun dayanan zaten zorlanmiyor demektir yapmasa da olur:)

Kaçamak sayılmaz yaaa onlar... Eğer onlar olmazsa diyet yapamayız zaten

Bence haftada bir kez olsun 15 gun dayanan zaten zorlanmiyor demektir yapmasa da olur:)
tamam canlarım haftada 1 olsun :)
Kaçamak sayılmaz yaaa onlar... Eğer onlar olmazsa diyet yapamayız zaten
e sonrada buraya gelip üzülüyoruz şunu yedim bunu yedim die sonrada kendimize kızıyoruz. en azından kendimizze hak vermiş olruuz :D

evet kızlar dikkatımı çekti parça parça yazdığımda tam olarak düzgün bir hesap çıkmıyor. o yüzden yeniden akşamları toplu bir şekilde yazmaya karar verdim.

bugünüm şöyleydi

sabah
2 yumurta +160 kal

ara
çeyrek bazlama +59 kal

öğle
30 gr kelly mısır gevreği +108 kal
130 ml süt +84 kal

ara
30gr etimek +105 kal (etimekler fırından etimek marka etimek değil :) )

akşam
200gr hamsi tava +296 kal
60 gr etimek +210 kal
200 gr salata +42 kal

ara
nescafe +61 kal

ara
100gr yeşil üzüm +57 kal

TOPLAM +1182 kal

hiç açlık çekmedim okdar doydum ki bugun anlatamam :) hemde 1182 kal ile :D

Mehmet Öz Show u bazen izliyordum orda basari hikayesi kahramanlarına sunu sordugunu farkettim: "senin motivasyonunu sağlayan neydi"
Mesela bir kiz bitter dedi hergun bir parca bitter yiyormus. Biliyorsunuz oraya 30-40kilo verenler alınıyor genelde. .
Bazen canımızın istediğini hakkiyla az miktarda yememek icin direnirken 5 mislini yediğimiz oluyor hepimizin malesef.

kızlarrr hepimiz çok iyi gidiyoruz :) bu ptesi güzel şeyler görücez tartıda ben inanıyorum :))))
bu hafta neredeyse hepimizin kaçamakları oldu :) birimiz cips yer birimiz(ben)gözleme birimiz çiğköfte birimiz o birimiz bu derken hepimizin ufak ufak kaçamakları oldu. bu ptesiden sonra kural koyalım 15günde bir aşıtıya kaçmamak şartıyla ufacık bir kaçamak yapalım. sıktık sıra daha çok istiyor insanın canı :) kaçamaksız olmucak belli oldu :) daha ilk hafta herkeste kaçamaklar... 15günde bir yapalım ? ne dersiniz?

Canım keşke benim de ilk haftam olsa çünkü ben ilk 3 hafta falan hiç kaçamak yapmamıştım :) 1.5 ay oldu ben diyete başlayalı, haliyle bazı özlediklerim var. Bu hafta yazdım listeye aklıma gelenleri, bugün diyetisyenime gidince söyleyeceğim menülerime ekleyebiliyorsa eklesin. O dengeler gün içindeki menüyü benim de içim rahat eder diye düşünüyorum.

Mehmet Öz Show u bazen izliyordum orda basari hikayesi kahramanlarına sunu sordugunu farkettim: "senin motivasyonunu sağlayan neydi"
Mesela bir kiz bitter dedi hergun bir parca bitter yiyormus. Biliyorsunuz oraya 30-40kilo verenler alınıyor genelde. .
Bazen canımızın istediğini hakkiyla az miktarda yememek icin direnirken 5 mislini yediğimiz oluyor hepimizin malesef.
aycakayada hep ayni seyi soyler caniniz biseyi cok cektiyse muhakkak yiyin mesela baklava yemek istiyosaniz bi tepsi baklavada ayni hazzi verir bir dilimde diyor..eger o an yemezseniz birikir birikir sonra koca bir tabak yersiniz diyor .bencede yediklerimiz kacamak degil cunku bi sekilde dengeliyoruz

Cok sukur aksamki cigkofte. Sinavindan gectim sabah -300 daha gitmis cok mutlu oldum ..kizlAr size bisey sorucam ben sabah kalktigimda kendimi kilo vermis hissettigimde tartida arti cikiyorum ,almis hissettigimde eksi cikiyorum sizdede boyle bir durum oluyor mu

Son düzenleme:
:KK9::KK9:
evet kızlar dikkatımı çekti parça parça yazdığımda tam olarak düzgün bir hesap çıkmıyor. o yüzden yeniden akşamları toplu bir şekilde yazmaya karar verdim.

bugünüm şöyleydi

sabah
2 yumurta +160 kal

ara
çeyrek bazlama +59 kal

öğle
30 gr kelly mısır gevreği +108 kal
130 ml süt +84 kal

ara
30gr etimek +105 kal (etimekler fırından etimek marka etimek değil :) )

akşam
200gr hamsi tava +296 kal
60 gr etimek +210 kal
200 gr salata +42 kal

ara
nescafe +61 kal

ara
100gr yeşil üzüm +57 kal

TOPLAM +1182 kal

hiç açlık çekmedim okdar doydum ki bugun anlatamam :) hemde 1182 kal ile :D
:KK60::KK9:

Günaydın,
Dün akşam baya bi balık yedim yanında da kıvırcık salata.O kadar doymuşum ki sabah uyandığımda aç bile değildim :)

Günaydınlar,
Bugün diyetisyenim bana bonus günü verdi :) 1.5 aydır ilk defa... Çok beğeniyor benim gidişatımı artık hep yağdan veriyorum kiloları çünkü.
Yine de çok dikkatli geçirmeye çalışacağım bugünümü, kilo almak istemiyorum.

günaydın arkadaşlarr... dün öğleden sonra ediklerimi yazayım
100gr yoğurtla yapılmış közlenmiş biber
2 adet salatalık

akşam yemeğim
1.5 kepçe mercimek çorbası
25gr ekmek
2 salatalık
bir kaç yudum karnabahar tattım..
bol miktarda su içiyorum..

sabah kahvaltımı hala yapmadım ama yağsız gözleme yapıcam
165 gr yufka 250kaloriymiş bendeki yufka 150 gr çıktı az peynirle yağsız yapmayı düşünüyorum...
dün spor yapamadım ama bu gün spora devam bu arada dayanamaıp sabah yine tartıldım sonuç güzel:KK45:ilk zamanlar benim hızlı gider ama sonra duraklayabiliyor ama biz bu azimle güzel sonuçlar alıcaz inşş.....:KK50:

rvst: 37367511 .!.:
Günaydınlar,
Bugün diyetisyenim bana bonus günü verdi :) 1.5 aydır ilk defa... Çok beğeniyor benim gidişatımı artık hep yağdan veriyorum kiloları çünkü.
Ne kadar vermissin nehircim

günaydın arkadaşlarr... dün öğleden sonra ediklerimi yazayım
100gr yoğurtla yapılmış közlenmiş biber
2 adet salatalık

akşam yemeğim
1.5 kepçe mercimek çorbası
25gr ekmek
2 salatalık
bir kaç yudum karnabahar tattım..
bol miktarda su içiyorum..

sabah kahvaltımı hala yapmadım ama yağsız gözleme yapıcam
165 gr yufka 250kaloriymiş bendeki yufka 150 gr çıktı az peynirle yağsız yapmayı düşünüyorum...
dün spor yapamadım ama bu gün spora devam bu arada dayanamaıp sabah yine tartıldım sonuç güzel:KK45:ilk zamanlar benim hızlı gider ama sonra duraklayabiliyor ama biz bu azimle güzel sonuçlar alıcaz inşş.....:KK50:
Bende ilk 10 kiloyu cok kolay veriyoum sonra yavasliyo

Canım keşke benim de ilk haftam olsa çünkü ben ilk 3 hafta falan hiç kaçamak yapmamıştım :) 1.5 ay oldu ben diyete başlayalı, haliyle bazı özlediklerim var. Bu hafta yazdım listeye aklıma gelenleri, bugün diyetisyenime gidince söyleyeceğim menülerime ekleyebiliyorsa eklesin. O dengeler gün içindeki menüyü benim de içim rahat eder diye düşünüyorum.
oo kutlarım kaçamak yapmadığın için seni :)
aycakayada hep ayni seyi soyler caniniz biseyi cok cektiyse muhakkak yiyin mesela baklava yemek istiyosaniz bi tepsi baklavada ayni hazzi verir bir dilimde diyor..eger o an yemezseniz birikir birikir sonra koca bir tabak yersiniz diyor .bencede yediklerimiz kacamak degil cunku bi sekilde dengeliyoruz
öyle valla. doğru. zaten yemeyi bırak düşündüğümüzde bile insülin salgılamaya başlıyormuş vucut.az biraz yeriz bizde amannnn nolcak sanki :)
Cok sukur aksamki cigkofte. Sinavindan gectim sabah -300 daha gitmis cok mutlu oldum ..kizlAr size bisey sorucam ben sabah kalktigimda kendimi kilo vermis hissettigimde tartida arti cikiyorum ,almis hissettigimde eksi cikiyorum sizdede boyle bir durum oluyor mu
o durumu bende çok yaşıyorum nedense :S nedenini öğrenirsen banada açıkla lütfen :)
Günaydın,
Dün akşam baya bi balık yedim yanında da kıvırcık salata.O kadar doymuşum ki sabah uyandığımda aç bile değildim :)
:) valla ben ne kadar doysamda illaki uyanınca aç oluyorum.
Günaydınlar,
kutlarım canım. ne kadar verdin bakalım? birde toplamda ne kadar gitti 1.5 ayda? kaçtın kaç oldun ? kafamda deli sorular:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
Back
X