• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ogle yemegim firinda kizarmi sebze ve sarimsakli yogurt icinde patates coktu ekmek yemedim bende

:KK9::KK9:Maydanoz acayyip odem attiriyo bende kahvaltida mutlaka yemeye calisiyorum

Evet bende bunu yeni keşfettim senin yaptığın cokelek salatası fikri de hoşuma gitti onu da denicem ins eski sayfalardan bulursam inş yada belki bir daha verirsin:)

Oglen
bir kepce fırında patatesli tavuk
4kasik makarna
Salata

Bende öğleden önce ceviz ve badem yedim ara öğün olarak.Öğlen menüm fix zaten kepekli tost.
Bugün 1 saat yürümeyi planlıyorum.Hava yağışlı ama şemsiye ile yine de yürüyeceğim artık.Yarın benim tartı günüm.Ne kadar az çıksam o kadar iyi :)

Evet bende bunu yeni keşfettim senin yaptığın cokelek salatası fikri de hoşuma gitti onu da denicem ins eski sayfalardan bulursam inş yada belki bir daha verirsin:)
Tabi canim seve seve :KK51:
Cokelek salatasi
kisi basi 2 yk cokelegin icine maydanoz,taze sogan,domates biber,salatalik ,dere otu dogruyoruz,yada evde hangileri varsa ama malzeme tam oldumu daha guzel oluyor ,1tk zeytinyagi ekleyip elle yoguruyoruz afiyet olsun :kk77:

Bende öğleden önce ceviz ve badem yedim ara öğügelecekğlen menüm fix zaten kepekli tost.
Bugün 1 saat yürümeyi planlıyorum.Hava yağışlı ama şemsiye ile yine de yürüyeceğim artık.Yarın benim tartı günüm.Ne kadar az çıksam o kadar iyi :)
Benim yerimede yuru sabahtan beri ha ciktim ha cikicam derken bi cikip yuruyemedim simdide misafir gelecek hazirlik yapkyorum ,kolay gelsin bolbol klori gitsin amiiin:D

Günaydın kızlar ... sabah menüm
5 zeytin
Peynir
melemen
yarım baklava yufkasından gül böreği
1 kase yoğurt
saat 10.30 gibi yedim
şimdi de ara öğün yaptım...
2 tane medine hurması
1 tane yaş hurma
çok açım yaaaa birazdan akşam yemeği yiyeceğim

Ne kadar vermissin nehircim

2.5 kg canım :) Hepsi de yağdan. Geçen hafta cumartesi 98,6 gelmiştim, pazartesi sabah 97,6 gelmiştim. Bu hafta cumartesi 96,1 geldim :)

oo kutlarım kaçamak yapmadığın için seni :)

öyle valla. doğru. zaten yemeyi bırak düşündüğümüzde bile insülin salgılamaya başlıyormuş vucut.az biraz yeriz bizde amannnn nolcak sanki :)

o durumu bende çok yaşıyorum nedense :S nedenini öğrenirsen banada açıkla lütfen :)

:) valla ben ne kadar doysamda illaki uyanınca aç oluyorum.

kutlarım canım. ne kadar verdin bakalım? birde toplamda ne kadar gitti 1.5 ayda? kaçtın kaç oldun ? kafamda deli sorular:KK53::KK53::KK53:

02.09.14-105,5
18.10.14-96.1

Toplamda 9,4 olmuş. :) 1, 5 ay için bence gayet yeterli ama artık bu kadar hızlı gitmez sanırım çünkü bende ödem kalmadı sırf yağdan gitmeye başladı.

Pantolonlarım bol gelmeye başlayınca ben de bugün alışveriş yapayım dedim. 44 beden bol, 42 beden dar geldi. Ben de anlamadım. :D 44 aldım ama yine de. Mutluyum. Üstüm de L olmuş, zaten alt bedenim daha kalın benim.

Hedefim alt bedenimin 38 beden olması.

2.5 kg canım :) Hepsi de yağdan. Geçen hafta cumartesi 98,6 gelmiştim, pazartesi sabah 97,6 gelmiştim. Bu hafta cumartesi 96,1 geldim :)

02.09.14-105,5
18.10.14-96.1

Toplamda 9,4 olmuş. :) 1, 5 ay için bence gayet yeterli ama artık bu kadar hızlı gitmez sanırım çünkü bende ödem kalmadı sırf yağdan gitmeye başladı.
Super gidiyosun canim masallah iradene hayranim

Super gidiyosun canim masallah iradene hayranim

Çok teşekkür ederim canım :)
Hırslı bir insanım ben normalde hırsım bana hep zarar verir ama ilk defa işe yarıyor. Bir de daha önce 1 tane yarım yamalak diyet tecrübem var hamile kaldığım için bırakmıştım, o yüzden kilo vermeye dirençli değilim.

merhaba kızlar 2 gundur gıremıyorum dogru durust.
iş gorusmelerı yapıyorum cok streslıyım.2 gundur yemege saldırdm.aslnda cıkolataya.
sanırım pzt ıyı bır sonucalamıycam.ama artık haftaya daha ıyı baslıyacagımı sıze soz vermek ıstıyorum kı yıne bozmıyımm
hep stresten oluyo bu yemelerr bende :(

evett bugunümü aktarıyorum
sabah
60gr etimek +210 kal
100ml süt +57 kal

ara
15 gr etimek +53 kal

öğle
200 gr ıspanak yemeği +103 kal

ara
1 elma +60 kal

akşam
200 gr ıspanak yemeği +103 kal
100 gr pirinç pilavı +124 kal

ara
nescafe +61 kal

gece içicem
200 ml süt +114 kal

TOPLAM +885 kal

02.09.14-105,5
18.10.14-96.1

şakane vermişsin canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kutlarım :) 1 haftada 2.5 kilo yağ demek muhteşem demek.
ama şu hani 7000 kalori =1 kilo yağ mantığına uymuyor sanırım :S yoksa 1 haftada 2.5 kilo yağdan vrmen için günde en az 2500 kalori harcamış olman lazım.. harcadın mı kız o kadar:KK53::KK53::KK53::KK53:

Back
X