• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

içeriği stevia bitkisinden olan tatladırıcılardanmı acaba ...bende kullansammı kullanmasammı kararsız kaldım zaten çok çay içen biri değilim ama şekersiz içmeyide sevmiyorum
evet zaten kutusunda stevia bitkisinin resmi var.tatli ve kek yapmak icin toz halide var bir tablet 2 kup sekere es deger.bir tablet yetiyor bir fincana. Bir tablet 0,13 kalori. Bir kup seker 20 kalori. Kalori hakkimi kup sekerle ziyan etmek istemem :KK12:

ayy ınsallah hepımız ıstedıgımız kıloya ulasırız canlarr:)
benım metabolızmam pek hızlı değıl malesef kılo alıp vermekten durdu.
ama elımden gelenı yapacagım.50 lı kılolar olmasa bıle 60 ları gorecegım ınsallah zamanla:)
İlac kullaniyomusun insulin direnci icin

evet çocuk olunca düzeni onlara göre ayarlamak zorundayız bende akşamları eşim eve gelince yemekten sonra spor yapıyorum
benimde cocuklari gorup getirmem yetiyor birde spor yaptim mi pert oluyorum sanki o zaman vucudumda direniyo gibi geliyo tarida arti cikiyorum en iyisi az olsun devamli olsun bu duzen yetiyo bana

içeriği stevia bitkisinden olan tatladırıcılardanmı acaba ...bende kullansammı kullanmasammı kararsız kaldım zaten çok çay içen biri değilim ama şekersiz içmeyide sevmiyorum
canim bence kullanma cunku dogal degil diye biliyorum ilerleyen zamana miyom kist vs yapyo bi yakinim 20 yildir kullaniyordu doktor tavsiyesiyle hemde.gecen yil rahimini aldilar .ondan midir bilmem ama beni cok kprkutuyor tatlandiricilar.cok acik ic limonlu ic amasekerli icme

Kizlar kermese gittim geldim:KK55::KK55:yagmur yagiyor ilk kez yagmurlu havada araba surdum cok mutluyum kendime guvenim geliyo dahada iyi olucam ins.
Ve kendime yiyecek hic bir sey almadim sadece cocuklarima sac boregi aldim ogle yemegi icin ,,ama icli koftede gozum kaldi kesin yerdim dayanamazdim :) cok mutluyum cok

İlac kullaniyomusun insulin direnci icin

yok canım kullanmıyorumm ılac
bu arada kızlar protrın agırlıklı beslendıgım ıcın ve cok su ıctıgım ıcın bobreklerım agrıyo.
aslında sebzemı de etımı de normal oranda yıyıorum.suyu fazla ıctıgım ıcın agrıyo sanırım.3 lt tavsıye edıyo ama doktorlar suyu.ben de zaten sevıyorum su ıcmeyı zorla ıcmıyorumkı.nıye zorluyo bobreklerımı anlamıyorumm

bu arada kızlar protrın agırlıklı beslendıgım ıcın ve cok su ıctıgım ıcın bobreklerım agrıyo.
aslında sebzemı de etımı de normal oranda yıyıorum.suyu fazla ıctıgım ıcın agrıyo sanırım.3 lt tavsıye edıyo ama doktorlar suyu.ben de zaten sevıyorum su ıcmeyı zorla ıcmıyorumkı.nıye zorluyo bobreklerımı anlamıyorumm

suyu 2-2.5 lırteye ındırecegım sanırım.cok su ıcmek de ıyı bırsey deılmıs.bana 3lıtre fazla gelıyor.halbukı fazla ıcmıyorum.

Kizlar kermese gittim geldim:KK55::KK55:yagmur yagiyor ilk kez yagmurlu havada araba surdum cok mutluyum kendime guvenim geliyo dahada iyi olucam ins.
Ve kendime yiyecek hic bir sey almadim sadece cocuklarima sac boregi aldim ogle yemegi icin ,,ama icli koftede gozum kaldi kesin yerdim dayanamazdim :) cok mutluyum cok

benım dun aksam abur cubur cok ıstedı canım.ozellıkle saat 10 dan sonra cok acıkıyorum.
oglen az kolarılı yıyeceklerle aramı yapıp,gece de sutumu ıcecegım.yoksa aclıktan uyuyamıyorum.
2 ana 3 ara ogun olacak

slm kızlar bakıyorumda herkes döktürmüş gene :) bende anca git gel oraya buraya. uyuyamadım gece 3ü geçiyordu yattığımda yatmamla kalkmam bir oldu ananem rahatsızlanmış annem aradı doğru hastaneye yeni geldim eve hala daha uyumadım.ananemde iyi şimdi içimde rahat ooohhhh uyurum.o yüzden izninizle gidip yatıcam şimdi mışıl mışıl uyucam :) karnım aç ama yemek yiyecek halim yok... ama size vakıt ayırdım bak sonra yok bizi ekion falan demessiniz:)

Canim bi dahiliyeciye git kilo vermek istedigini soyle o gerekli tahlilleri yapip sana kilovermeni kolaylastiracak metformin icerikli ialc verir insulin direncin kirilsin diye belki tiroidlerinde normal calismiyor olabilir ..burda y20 yasinda bi tanidiga verdi kiz 40 kilo verdi tabi sporve diyette yapti bobreklerindede bi sorun olabilir ,ben karatay diyeti yaparken cok yasiyordum o sikintiyi asiri protein gercekten cok yoruyo

Evet ara ogun yaptim daha dogrusu keyif...
hurma ve sekersiz nescafe
esime de sicak cikolata yaptim.
aksama benim yemegim ispanak olacak insallah yaninda yogurt turşu 1 dilim de ekmek yerim tok tutsun diye. Bugun yatmadan 45 dk bisiklet süreceğim.
komsu lahmacun verecek biliyorsunuz cok severim ama yemeyeceğim size soz
Ilk hedef 85
Hersey kendim icin

Sayfalar çok hızlı ilerliyor.Bugün işlerimiz de çok yoğun.Bakıp bakıp çıkıyorum sadece.Daha öğlen yemeğimi yiyemedim :(

Canim bi dahiliyeciye git kilo vermek istedigini soyle o gerekli tahlilleri yapip sana kilovermeni kolaylastiracak metformin icerikli ialc verir insulin direncin kirilsin diye belki tiroidlerinde normal calismiyor olabilir ..burda y20 yasinda bi tanidiga verdi kiz 40 kilo verdi tabi sporve diyette yapti bobreklerindede bi sorun olabilir ,ben karatay diyeti yaparken cok yasiyordum o sikintiyi asiri protein gercekten cok yoruyo

canım tahlıllerımı yaptırdım
ınsulın dırencım cıkmadı,troıdler normal
fakat bobrektekı bır deger yuksek cıktı,doktor fazla proteınden dedı
aslında fazla proteın tuketmıyorum herseyı dozunda yıyorum.
fazla su ıcınce agrıyo.onu farkettım.
azaltmam lazım suyu.
her ınsanın ıcmesı gerekn su farklıymıs,bana 3 lıtre fazla gelıyo.bazen 4 e de cıkıyo.
2-2.5 lıtre arasında ıcmeye calısacagım artık.

Evet asil ara öğünüm ü simdi yaptım.
2 dilim elma
1 küçük mandalina
1 cay bardağı süt

meyveleri sut veya yogurtla beraber yemek gerekli çünkü kan sekerini ani den çıkarıp ani den düşürdüğü icin cok cabuk acıkma oluyor bilginize

Ay kizlar ben 3-4 gun tatlılar yas pastalar yedim ama 2 gundur dikkat ediyorum. Kilo aldim zannettim ama almamışım yaşasın. ....
hedefime canla basla çalışıyorum... 88 leri 87 leri 86 lari görecegimi düşünüp simdiden heyecanlanıyorum

Haklısın beğendiğim modelin 44 e kadar olani olur genelde ve sonuc da hep hüsran olur benim için. Cok zzor ya begendigimin icine giremeyip de içine sigacagim seyi aramak.. benim de ilk hedefim 44 şuan 48 giyiyorum:KK43:

Yılbaşına 44 bedene düşeceğine inanıyorum :)
Ben de 40-42 arası olsam ne güzel olur yılbaşında

Bugünkü menüm=

Sabah=
Mantarlı omlet
2 kk light beyaz peynir
Domates salatalık

Ara=
Sütlü şekersiz nescafe
2 adet gün kurusu

Öğle=
Haşlanmış mantarlı ve sebzeli salata
Azıcık da tavuklarından tırtıkladım ama soslu olduğu için çok az yedim
Ayran

Ara=
Yağsız sütlü latte

Akşam=
1 kase çörek otlu light yoğurt
1 adet kepekli grissini

Ara olarak da yeşil çay içerim sanırım

Yarın diyetisyen günüm ve çok korkuyorum. Kilo aldım kesin bu hafta 2 gün hariç çok kötü beslendim :KK43:

Kizlar bugun diyetimi mahvettim daha doğrusu mahvetmek için herşey ustume geldi..
Sabah sular kesildi ustune de yemege misafir geldi habersiz allak bullak oldum ustunede hic sevmedigim biride misafir olunca moralim cok bozuldu belli etmemeye calissamda:(
Aksama kadarda gitmedi cok gerildim bu yuzden aksam üstüne kadar cok zor olsada iyi götürdüğüm diyet bozuldu hatta patladı resmen neler yedim sayamadim inanin hala gerginim

Back
X