• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kizlar ben bi diyet gunlugu yaptim ajandadan hergun kilomu yedigimi ictigimi orayada yaziyorum birde gogus-bel-kalca olcumu kizlar 8 kilo verdim gogusten 10 belden 5 kalcadan 10 cm incelmisim cok mutluyum aynada pek farkedemiyo insan .olcu yazinca baya fark etmisim .bide gobegim kalcam baya yumusadi ordan farkediyorum
cok iyi yapiyorsun ben zayifken ogun ne yaptigimi ne yedigimi yazardim cok iyi oluyor tablo gibi herseyi goruyorsun simdi yeniden basladim :KK68:

Selam kizlar bende katilabilirmiyim 20kilom var vermem gereken ama tek başıma beceremiyorumm
hosgeldin aramiza:KK19: milad burayi iyiki acmissin :KK60:

Bugunku menumude yaziyim
sabah 1 patates 2 kasik lor 5 yagsiz zeytin 5 ceri domates
arada 1 elma
oglen 1 tabak pirasa yemegi (icinde pirinc vardi)yaninda 1 kase yogurt
arada emir buyuk yerden bir bardak yesil cay icildi 45 dakika sonrada meyveli yogurt kendim yaptim canim birseyler yemek istedi napiyim
Aksam tavuk suyuna corba 6 kasik pirasa yemegi yaninda domates salatalik yiyecegim

Bugünkü menüm=

Sabah=
1 dl çavdar ekmeği
2 kk light beyaz peynir
Domates salatalık maydanoz
Şekersiz çay

Ara=
1 kupa bergamotlu yeşil çay
2 adet gün kurusu

Öğle=
1 dl çavdar ekmeği
6 yk patlıcan yemeği
1 kase çörek otlu light yoğurt

Ara=
1 kupa kiraz saplı form çay
2 parça ceviz içi

Ara=
1 küçük mandalina
1 adet yeşil elma
(Eşimin zoruyla yedim ve fazla oldu - 1 tanesi yeterliydi)

Akşam=
4 yk patlıcan yemeği
Domates - salatalık
2 minik köy biberi
1 dl çavdar ekmeği (Yememeliydim listemde yoktu)

Ara yapacağım =
Yarım paket altınbaşak bisküvi
Ayran (canım ayran istiyor bu yüzden akşamki yoğurdumu yemedim)

Ayran içeceğim için tarçınlı sütümü bu akşamlık içmeyi düşünmüyorum.

Çok başarılı bir gün olmadı ama idare eder yine de.

Bence gayet guzel bur menu olmus nehircim sadece buskuvi yerine dogal bir besin yersen daha iyi olur kaloriside az degil bildigim kadariyla ama en axindan vucuduna daha verimli olacak birsey yesen daha iyi olur gibi geldi bana:)

kızlar ne kadar çabuk ilerliyorsunuz valla maşşallahh. ben girene kadar 10 sayfa yazılmış oluyorrr nerdeyse :D

Bu ggünlüğün en guzel yanı bu bence ve hiç değişsin istemiyorum :) desteğin ve yazdıkların cok iyi geldi biz bu isi başaracagiz arkadas basks yolu yok baskalarinin bize acir gibi bakışlarından kurtulacagiz insallah ve verdigimiz kiloları almamak içinde destek olucaz birbirimize:)

cok iyi yapiyorsun ben zayifken ogun ne yaptigimi ne yedigimi yazardim cok iyi oluyor tablo gibi herseyi goruyorsun simdi yeniden basladim :KK68:

hosgeldin aramiza:KK19: milad burayi iyiki acmissin :KK60:

Evet iyi ki acmisim ve siz iyiki bu topigi tercih etmişsiniz iyiki varsınız

Ben aksam yemegi yemicem canim istemiyorken hazır yemiyeyim dedim:) bu firsati kacirmamaliyim..
Belki bir elma nbir bardak sut icerim birazdan
1saat yurumeye karar vermiştim ki esim öğleden beri gel kaldırip tasiyalim dedigim koltugu kaldırmaya 26. Dakikamda bir akrabayla cikageldi bolmek zorunda kaldım:KK43:
Kisu bandinin uzerindeyken boy aynasindan kendime baktim ve ben neymisim daha iyi gördüm:KK43:
Gogusler midemle midem karnimla Birleşmiş.
Zaten kalca ve basende hic bir kıvrım kalmamis tam bir kilolu erkek goruntusu igrendim kendimden kadinligimdan utandim bu boyle gitmez
Daha siki karar aldim kendime olan saygimi geri kazanmak için
Yediklerimin artik genelde küçük catalla yemege başladım daha gec bitiyor yemegim ve suyundan yememis oluyorum
Daha gec kalkicam artik masadan ve zevk alarak yemete çalışacağım cunku hırsız gibi yiyorum bunu farkettim boylecede gözüm doymasdan kalkmış oluyorum
En önemlisi desteğiniz arkadaslar moral bozulabilir motivasyon düşebilir birbirimize destegi esitgemeyelim
hep destek tam destek canim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
ah ah hepimiz seni çok iyi anlıyoruz canım. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz... ama seneye herşey değişmiş olucak. koskoca bir senede neler gidicek hayatımızda kaç kilolar çıkıcak vucudumuzdan ve tabiki yeni yeni kıyafetler giricek dolabımıza. sabretmeliyiz. daha ne kadar olduki sanki şurda 2 3 hafta hatta 2 3 ay bile az kalıyor 1 senenin yannda zamanla olucak biliyorum. hiççç moralimizi bozmuyor devam ediyoruz diyetimize sporumuza. ancak bu şekilde başarabiliriz. ancak bu şekilde istediğimiz hatuna dönüşebiliriz. ben inanıyorum arkadaşlar. gün gelicek bozucaz diyetimizi sonraki gün devam edicez.en önemliside devam etmek. 2 3 gün 1 hafta 10 gün sonrada aylarca bıraktıkta diyetlerimizi öylelikle almadıkmı bu kiloları. kilo alırken diyet yaptıkmı arada bir kaçamak yaptıkmı? hayır. şimdiki gibi dikkat etseydik başta ara ara olsaydı kaçamaklarımız günlük bozulsaydı kararlarımız bu durumda olmazdık. o yüzden bir gün kaçamak önemlli değil. bir gün diyeti bozmak önemli değil. sadece 10 kilo verceğimize 8 kilo vericez belki ama vericez ya önemli olan o. sabredin kızlarrr inanın başarıcaz...
bugun 130 kilodayken çekildiğim bir fotoya baktım vede şimdikine baktım 113teki halime o 17 kilo ne kadar çokmuş. şimdi bile kocamanken o fotolara baktım ve dedim tamam ben o halden bu hale gelebildiysem iki basamaklılarada inerim daha sonra 90 80 70 derken 60larada. sıkı bir diyet uygulamadım. sadece ekmeği azalltım daha sonrada biraz spora başladım haftada 2 3 kere 20 30 dk yapabildim. hareketlerim baya kısıtlıydı. ve o kadar çok kiloluymuşumki kendime bile yuh dedim sonrada aferim dedim nede güzel vermişim :) şubatta başladı bu macera 9 ayda vermişim 17 kiloyu hatta 3 kilosu geçen gitti 14 kilo vermişim 9 ayda de senede 20 versemde yeter bana haftada 500 gr kadar gitmiş ortalama. ilk başta göze az geliyorda totalde iyi rakamlar gözüküyor.
pes etmek yok kızlar!!!!!bigün diyeti bozduk diye yılmak yokkkkkkkkkk. 300 gr 500 gr verdik diye üzülmek yokkkk
kilo vermedim diye üzülmekte yok nihayetinde kile verememek almayktan iyidir.
alıncada üzülün gari :KK54::KK54:
hadi kızlar çok pis gaza geldim yinneeeeeeee
canim ayda 2 kilo gitsin kalici gitsin demi yoksa ayda 10 kiloda veririz ama bir ay sonra aliriz , ;) ay 10 kilo dedimde aklima geldiben 18 yasindayken 1 ayda 10 kilo vermistim gunde 2 saat step yapiyodum birde cok az yiyordum 1 ay sonra 10 kiloyu geri almistim ne kadar bilincsizmisim yahu

Bence gayet guzel bur menu olmus nehircim sadece buskuvi yerine dogal bir besin yersen daha iyi olur kaloriside az degil bildigim kadariyla ama en axindan vucuduna daha verimli olacak birsey yesen daha iyi olur gibi geldi bana:)

Bu ggünlüğün en guzel yanı bu bence ve hiç değişsin istemiyorum :) desteğin ve yazdıkların cok iyi geldi biz bu isi başaracagiz arkadas basks yolu yok baskalarinin bize acir gibi bakışlarından kurtulacagiz insallah ve verdigimiz kiloları almamak içinde destek olucaz birbirimize:)

Evet iyi ki acmisim ve siz iyiki bu topigi tercih etmişsiniz iyiki varsınız

Canım listemde yazıyor malum dışına çıkmamaya çalışıyorum listemin, diyetisyenime kalsa akşam ara öğününde de 3 adet grissini+1 kk light peynir+1 bardak çay vardı kahvaltı gibi. Dedim fazla gibi geldi bana değiştirdi hemen yarım paket altınbaşak bisküvi+çay ile kurtardım :) 1 paket 177 kalori, yarısını eşime veriyorum yarısını ben yiyorum. Genelde günlük menülerimde oluyor diyet bisküvi benim için büyük rahatlık. Çok yoğun çalışıyorum canım bir de bebek var, yemek yapmaya bile zor vakit buluyorum :KK43: Çoğu zaman annemden rica ediyorum hatta.
Evde olsam sanırım çok daha rahat diyet yapabilirdim.

Akşam
1elma (cocuklarla paylaştım)
Yesil cay

Acıkmadıysan sorun yok ama yine de öğün atlama canım, metabolizman durmasın. Ya da tartıda eksi görürsün ama yağdan gitmez, sudur, bu da görüntüne yansımaz.

hep destek tam destek canim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
canim ayda 2 kilo gitsin kalici gitsin demi yoksa ayda 10 kiloda veririz ama bir ay sonra aliriz , :KK66: ay 10 kilo dedimde aklima geldiben 18 yasindayken 1 ayda 10 kilo vermistim gunde 2 saat step yapiyodum birde cok az yiyordum 1 ay sonra 10 kiloyu geri almistim ne kadar bilincsizmisim yahu

ama kuzum kısa zamanda verılen kıloyla uzun zamanda verılen kılo yaklasık aynı zamanlarda gerı gelıyormus,bır arastırma boyle dıyor.tabı 1 ayda 10 kılo vermek saglıksız o yönden haklısın :)

Hosbuldumm
Cok teşekkür ederim hepinizede...
Yazdıklarınızla bende çok gaza geldim vepaylasimlariniz çooook guzel bende iyiki bulmusum sizleriii:)
Ben pazartesi spora basladim haftada 2 gun ama tam anlamiyla diyete baslayamadim o gün. Dün ve bugün daha dikkat etmeye çalışıyorum sizlerinde desteğiyle bundan sonra süper gidecek insallah

Hosbuldumm
Cok teşekkür ederim hepinizede...
Yazdıklarınızla bende çok gaza geldim vepaylasimlariniz çooook guzel bende iyiki bulmusum sizleriii:)
Ben pazartesi spora basladim haftada 2 gun ama tam anlamiyla diyete baslayamadim o gün. Dün ve bugün daha dikkat etmeye çalışıyorum sizlerinde desteğiyle bundan sonra süper gidecek insallah

canım boyun ,kılon kac,kac yasındasın :)

Bugünkü menum
Sabah büyük bardak limonlu su nescafe klasikkahvalti 2 dilim ekmek
Ara yarım elma bir mandalina bir bardak ayran kahvaltiyi gec yapinca oglen yemedim
Aksam kiymali taze fasulye 2 kasik yoğurt salata 2 dilim ekmek yedim birazdan kavun ve süt düşünüyorum
Yanlız şimdi yazarken farkettimki ben bugün sadece 4 bardak su ictim su hic icmiyorum

Bugünkü menum
Sabah büyük bardak limonlu su nescafe klasikkahvalti 2 dilim ekmek
Ara yarım elma bir mandalina bir bardak ayran kahvaltiyi gec yapinca oglen yemedim
Aksam kiymali taze fasulye 2 kasik yoğurt salata 2 dilim ekmek yedim birazdan kavun ve süt düşünüyorum
Yanlız şimdi yazarken farkettimki ben bugün sadece 4 bardak su ictim su hic icmiyorum

Canım menun guzel geldı bana,ama sporla desteklemelısın.
ben 1.68 boyunda 24 yasındayım.kılomu pzt ogrenecegım.En son 85.5 tım :(

İyi geceler kizlaruykum geldi gidip yatayim bari e duzenli uykuda onemli nede olsa

Aksam yemeginden sonra ara yapmiyordum ilk kez bugun yaptim 1/4 nar 1 kucuk muz

Saat 8civari 1kucuk lokum 2 bardak çay
Sanirim bugün 3lt su tamamladım
Saat 9 gibi 34 dk hizli tempo yürüyüş hizim da artti buna sevindim:) 1 saate tamamladım:)

Öf öf uyku mu o da ne bu aralar bana pek ugramıyor. Çocuklar ve ben hala hasta çok şükür.
Kardeş kıskançlığı hakkında bana tavsiyesi olan var mı 2 çocuğu olan arkadaşlar...
biri 3.5 yaş diğeri 3 ay nasıl davranmak konusunda büyüğe

Öf öf uyku mu o da ne bu aralar bana pek ugramıyor. Çocuklar ve ben hala hasta çok şükür.
Kardeş kıskançlığı hakkında bana tavsiyesi olan var mı 2 çocuğu olan arkadaşlar...
biri 3.5 yaş diğeri 3 ay nasıl davranmak konusunda büyüğe

3 aylik bebisine birsey ogretmen tada eğitmen zaten söz konusu değil de:) ama kizin icin okuduğum ve dinlediğim kadariyla söyleyebilecegim sey onunla daha çok vakit geçirmek ve ilgi göstermek. . Çünkü küçük olan zaten kiskanclik yapamaz ve hissedemez... bir de ablasinin bebise karşı sorumluluk duymasını sağlayabilirsin mesela gazini cikarabilir, ona şarkı soyleyebilir maksat abla oldugunu hissetsin ve ona karsu sorumluluk duysun..
Simdilik aklima gelen bunlar benim de 2 oğlum var Allah cumlemizin çocuklarıni bagislasin inşallah

Amin canım Sağol artık Evimin işini bitirdim yeni 2 çocukla 4 günde anca bitti. Artık kızıma daha çok vakit ayirabilirim

Back
X