• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canım menun guzel geldı bana,ama sporla desteklemelısın.
ben 1.68 boyunda 24 yasındayım.kılomu pzt ogrenecegım.En son 85.5 tım :KK43:
Sporada basladim pazartesi gunu haftada 2 gun 4ay guducem bakalim 15subatta bitecek o gune kadar bir 15 kilo versemmm

Öf öf uyku mu o da ne bu aralar bana pek ugramıyor. Çocuklar ve ben hala hasta çok şükür.
Kardeş kıskançlığı hakkında bana tavsiyesi olan var mı 2 çocuğu olan arkadaşlar...
biri 3.5 yaş diğeri 3 ay nasıl davranmak konusunda büyüğe
Allah kolaylik versin canim bizdede durum tam tersi kucuk buyugu hic cekemiyo oglum 10 kizim 6 yasinda ..oglani gozumuzden dusurmek icin elinden geleni yapiyo , okulun rehber ogretmeniyle gorustum tartistiklarinda hakem olma birak birbirlerini yesinler dedi o gunden beri tartismiyorlar ben hakem oldukca daha cok zitlasiyorlardi ..
Seninkiler daha cok kucuklermis ALlah bagislasin miladin yazdiklarina bende katiliyorum birde kucukle disari ciktiginda buyuge kucuk hediyeler alip bak sana kardesin sana ne aldi deyip buyugun kardesine sevgisini artirabilirsin

IMG_20141026_063238.webp Gunaydin
Kahvalti zamani :kk77:

Öf öf uyku mu o da ne bu aralar bana pek ugramıyor. Çocuklar ve ben hala hasta çok şükür.
Kardeş kıskançlığı hakkında bana tavsiyesi olan var mı 2 çocuğu olan arkadaşlar...
biri 3.5 yaş diğeri 3 ay nasıl davranmak konusunda büyüğe
Canim gecmis olsun bende tam atlatamadim daha bol bol ıhlamur icin cok faydasini gördüm ben.
Benimde cocuklarimin arasi da 3.5 yas ben hic zorlanmadim insallah sende bu evreyi cabuk atlatirsin miladinda dedigi gibi küçükuşu an birşey anlamayacagi için büyüğe daha çok ilgi gostermelisin senin icin ne kadar değerli olduğunu hissettir sorumluluklarini artir karsesininde onun icin degerli oldugunu hissettir kiskanclik mutlaka olacak buyukle ilgilenerek en aza indirebilirsin canim

Benden başka herkes uyuyor saatlerde alınınca vakit geçmiyor sanki bende güne nescafeyle başladım kahvaltiicin uyanmalarini bekliycem artik bende aksam yemeğimi yapayim barii:))

O bardakta ki yeşil çay tabiki ama ben aktarda alipta içiyorum.sallamalari sevmiyorum.
Bu arada ayaklarimiz çıkmış kizimla kusura bakmayın

Bugünkü menum
Sabah büyük bardak limonlu su nescafe klasikkahvalti 2 dilim ekmek
Ara yarım elma bir mandalina bir bardak ayran kahvaltiyi gec yapinca oglen yemedim
Aksam kiymali taze fasulye 2 kasik yoğurt salata 2 dilim ekmek yedim birazdan kavun ve süt düşünüyorum
Yanlız şimdi yazarken farkettimki ben bugün sadece 4 bardak su ictim su hic icmiyorum

Menunu beğendim ilkaycim ama bence gece ara ogunu mumkun oldugunca yapmamak gerekiyor.
Saat 7 den sonra cigneme işlemini bitirmek gerekiyor Ayça KAYA nin yalancısiyim valla:) o öyle söylüyor.
Sut diyette faydali gerçekten ama ben onu gece degilde gun icinde kahveyle kullaninca hem acikmiyorum hemde tatli istegim azaliyor.. bu da Ayça KAYA dan aldığım bir bilgi

Canım 1.74 boyum 90 91 arasi oynuyorkilom.yazin 86 kiloya düşmüştüm sonra 92ye ciktim malesef... yaşım 34 iki çocuk annesiyim bende sizleri taniyabirmiyim

Bende iki cocuk annesiyim canim yas 29

Sporada basladim pazartesi gunu haftada 2 gun 4ay guducem bakalim 15subatta bitecek o gune kadar bir 15 kilo versemmm

Hedef belirlemen cok onemli. Umarim hedefine ulaşırsin

Ara .10 findik 1 kucuk greyfurt

Kahvaltılar yapılmış ara ogune geçilmiş bravo fatmacim afiyet olsun. . Bende erken kalktım diyetten once uyanmakta güçlük cekerdim kalkınca da basim agrirdi.. ama iki gündür haftasonuna ragmen yatakta kalamiyorum ve cok rahatim bas ağrısı da yok..

T tatlitambak canim kahvaltıda yoğurt yemenin bir sebebi var mi yoksa sevdiğinden mi yiyorsun merak ettim pek yiyen olmaz sa

Kızlar ben artık bikana kadar peynir olarak lor peyniri tercih edeceğim.
Çünkü kalorisi çok düşük. 30 gr mi 37 kalori idi. Sabah ki yediğim lor peyniri idi.

günaydın arkadaşlar aslında kalkalı çok olduda anca yazmaya vakit buldum.. akşamları erken yattığım için akşam menümü sabah yazıorum dün akşamki yemeğim
200gr kıymalı bezelye
130gr pilav
yarım kase çorba(1 kepçe)
1 bardak ayran.. dün oruçluydum..yemekleri az yağlı diyetime uygun yapıyorum her zamanki gibi içine ne koyarsam tartıp kalori hesabı yapıyorum

sabah kahvaltım
30gr peynir
75gr ekmek
1 tavada yumurta
1 fincan çay....birazdan ara olarak 2 mandelina yiyicem
bu hafta listede ben sonuncu olcam sanırım regl dönemim gelmişti akşam başladı bir kaç gündür kilom sabit oynamıyor regl döneminden kaynaklanıyor sanırım çünki diyetimi bozmadım ama biraz moralim bozuluyor sürekli tartıda aynı rakkamı görmekten:110:

Başlangıç bir bardak maydanoz kuru

Sabah 1dilim uzerine kasar peynir ve pul biber serpip fırında yağsız kizarttigim ekmek
Salatalık domates 5 zeytin

Şimdi ara
1yesil elma

Bu arada fasulye yi soğuk yemeyi seviyorum.
Birazdan kizimla yürüyüş e çıkacağım. Eşim ise girmeden

Back
X