Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi konuda fikrinizi almak istiyorum kızlar. çikolata kistim var doktor doğum kontrol hapı vermişti küçülmesi için çok mide bulantısı yaptı 1 ay kullanıp bıraktım. ağrılarım başladı yine kulanmaya başlıcam sanırım. kilo yaparmı bi fikri olan varmı?
Tamam o zaman pazartesiye kadar daha dikkat edelim bakalim ne kadar gidecekyarışalım tabiki çok sevinirim arkadaşım
bi konuda fikrinizi almak istiyorum kızlar. çikolata kistim var doktor doğum kontrol hapı vermişti küçülmesi için çok mide bulantısı yaptı 1 ay kullanıp bıraktım. ağrılarım başladı yine kulanmaya başlıcam sanırım. kilo yaparmı bi fikri olan varmı?
Günaydın hanımlar hayirli sabahlar,
Dun gece 40 dk yuruyus yaptimm tabi arada kosuya dönüştü:) 10 b titreşimli kemerle sonlandi birkaç gündur hergun yürüyüş iyi gelirdi de ust uste yapınca vücudumda idem hissettim bugun o yüzden yarin yapıcam.. bu gün ara verirsem belki toparlar vucut
Vildan80 ve
Saheste birlikten kuvvet doğar hadi bakalım kolay gelsin
Saheste bence başlamak için de devam etmek için de dr.a gitmelisin kilo problemine gelince diyetisyenden yardim alabilirsin ons göre bi liste uygularsin
ay inş canım hep beraber verelim inşş....Cok az yemissin gerçekten bu gidişle cok rahat verirsin 10 kiloyu ..
bence çok rahat ulaşırsın hedefine...Benim kızım da 14 Nisan doğumlu, 1. yaş gününde hedefime ulaşır mıyım acaba? 5.5 ay var daha bakalım![]()
benimde eşim her 5 kiloda yarım altın alıcakmış söz verdi bende onları hedefime ulaşınca kıyafet almak için kullanıcamAyyy bende 17 nisan doğdum. O yüzden hedefime ulaşmaya çalışıyorum 68-69 olmak kızlar.... eşimden de hediye alaçam 69 da
1 saat ve yüzük istiyorum. Yenilenecek kıyafetleri bile saymıyorum.
Ayyy ne hırslandım be
ben hamur işi tatlı herrr şeyi severimm..Bende hamur işi aramam tatlılar dan da Şerbetli tatlı....
o sütlaç yenmezmi yahu ben yemek yemez onu yerdim harika gözüküyor...Eki Görüntüle 1286570
Bu da benim yaptigim ama maalesef yemedıgım fırın sütlaç çok severim yaaaa
bence çok rahat verirsin senle yarışalım biz canımm...tamam canım ozaman benimde ilk hedefim yılbaşında yani doğum günümde en az 99 u görmek yani bi 7 kilocuk daha veririm herhalde daha iki ay var bayada var
kızımla beraber kutlarız senin doğum gününü parti yaparız burdane tevafuk benimde doğum günüm aralığın 24 ü![]()
Günaydın herkeseGünaydın hanımlar hayirli sabahlar,
Dun gece 40 dk yuruyus yaptimm tabi arada kosuya dönüştü:) 10 dk da titreşimli kemerle sonlandi birkaç gündur hergun yürüyüş iyi gelirdi de ust uste yapınca vücudumda idem hissettim bugun o yüzden yarin yapıcam.. bu gün ara verirsem belki toparlar vucut
Vildan80 ve
Saheste bence başlamak için de devam etmek için de dr.a gitmelisin kilo problemine gelince diyetisyenden yardim alabilirsin ons göre bi liste uygularsin
Hic denemedim ben...Günaydın herkese
Spor bende de şişkinlik yapıyor. Özellikle yürüyüş sonrası ellerimi sallamaktan ellerim şişiyor. Pasif jimnastik nasıl?? Dqeneyen varmı?? Diyetisyenim 10 kilo verirsem deneyebileceğimi söyledi.
Butun esler mi AllahimAyyy bende 17 nisan doğdum. O yüzden hedefime ulaşmaya çalışıyorum 68-69 olmak kızlar.... eşimden de hediye alaçam 69 da
1 saat ve yüzük istiyorum. Yenilenecek kıyafetleri bile saymıyorum.
Ayyy ne hırslandım be
Havuc kalici kilo yapar hanımlar. Salatalariniza eklemeyin.bende cok severim havuc salatasini ama yemiyorumO zaman stresli olduğunda alışkanlığını değiştirmelisin.
Yürüyüş yapmak
şu içmek
CÇikolata yerine salatalık havuç falan olabilir
B
Butun esler mi Allahimbenim esimde beni parayla kandiriyor.117 kilodan 103 kiloya indim diye annemde mart ayinda umreye goturecek oglusumla beni.
bi 15 kilo daha vereydim gitmeden iyiydi
![]()
Canım acaba sen ne iş yapıyorsun. Seni hep masa başında çalışan memur olarak düşünüyorum nedense
tamam o vakit kaç kilosun canım listeyi bulamadım çok geride kalmışTamam o zaman pazartesiye kadar daha dikkat edelim bakalim ne kadar gidecek
Sabah bir sekersiz sütlü nescafe
Kahvalti yapmadim daha canim istemedi dun akşam menumu yazmamistim
Dun aksam 2kepce mercimek corbasi etli pilav 4kasik salata 2kasik taze fasulye yanliz tatlida yedim yarim revani
Daha eritemedim yani:))
doktora gittim tatlım doktor reçetesiyle kullanıyorum daha öncede mide bulantımı belirttim değiştirmişti zaten. diyetisyene gidecek vaktim inanki yok tek başına çalışıyorum 1 ay denicem bakalım kilo vermemi etkilicekmi.Günaydın hanımlar hayirli sabahlar,
Dun gece 40 dk yuruyus yaptimm tabi arada kosuya dönüştü:) 10 dk da titreşimli kemerle sonlandi birkaç gündur hergun yürüyüş iyi gelirdi de ust uste yapınca vücudumda idem hissettim bugun o yüzden yarin yapıcam.. bu gün ara verirsem belki toparlar vucut
Vildan80 ve
B
Butun esler mi Allahimbenim esimde beni parayla kandiriyor.117 kilodan 103 kiloya indim diye annemde mart ayinda umreye goturecek oglusumla beni.
![]()
Ay ne guzel keske benide umreye goturen biri olsa cok sanslisin ne yap ne et git canimB
![]()
kiz havuc pisince kilo yapar icindeki seker aciga cikar diye biliyorum benim salatalarim genelde havuc ve turptanHavuc kalici kilo yapar hanımlar. Salatalariniza eklemeyin.bende cok severim havuc salatasini ama yemiyorum