1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bi konuda fikrinizi almak istiyorum kızlar. çikolata kistim var doktor doğum kontrol hapı vermişti küçülmesi için çok mide bulantısı yaptı 1 ay kullanıp bıraktım. ağrılarım başladı yine kulanmaya başlıcam sanırım. kilo yaparmı bi fikri olan varmı?

bi konuda fikrinizi almak istiyorum kızlar. çikolata kistim var doktor doğum kontrol hapı vermişti küçülmesi için çok mide bulantısı yaptı 1 ay kullanıp bıraktım. ağrılarım başladı yine kulanmaya başlıcam sanırım. kilo yaparmı bi fikri olan varmı?

gunaydin canim dogum kontrol hapi kullaniyorum bende iki senedir ve bende istah aciyor daha cok yemek yiyesim geliyor cogu kullananlar boyle soyluyo ama baska carem yok kullanmak zorundayim malesef

Günaydın hanımlar hayirli sabahlar,
Dun gece 40 dk yuruyus yaptimm tabi arada kosuya dönüştü:) 10 dk da titreşimli kemerle sonlandi birkaç gündur hergun yürüyüş iyi gelirdi de ust uste yapınca vücudumda idem hissettim bugun o yüzden yarin yapıcam.. bu gün ara verirsem belki toparlar vucut

Vildan80 Vildan80 ve Saheste Saheste birlikten kuvvet doğar hadi bakalım kolay gelsin

Saheste Saheste bence başlamak için de devam etmek için de dr.a gitmelisin kilo problemine gelince diyetisyenden yardim alabilirsin ons göre bi liste uygularsin

yarışalım tabiki çok sevinirim arkadaşım
Tamam o zaman pazartesiye kadar daha dikkat edelim bakalim ne kadar gidecek
Sabah bir sekersiz sütlü nescafe
Kahvalti yapmadim daha canim istemedi dun akşam menumu yazmamistim
Dun aksam 2kepce mercimek corbasi etli pilav 4kasik salata 2kasik taze fasulye yanliz tatlida yedim yarim revani
Daha eritemedim yani:))

Canım bende istah açıyor diye biliyorum ama kisiden kisiye değişir ama sen bulanti yaptı demissin bencede baslamadan doktora görün belki ilaci değiştirir

Dun gece 40 dk yuruyus yaptimm tabi arada kosuya dönüştü:) 10 b titreşimli kemerle sonlandi birkaç gündur hergun yürüyüş iyi gelirdi de ust uste yapınca vücudumda idem hissettim bugun o yüzden yarin yapıcam.. bu gün ara verirsem belki toparlar vucut

Vildan80 Vildan80 ve Saheste Saheste birlikten kuvvet doğar hadi bakalım kolay gelsin

Saheste Saheste bence başlamak için de devam etmek için de dr.a gitmelisin kilo problemine gelince diyetisyenden yardim alabilirsin ons göre bi liste uygularsin

canim spor ödem yaparmi hic duymamistim bende 2gündür cok şişim diyorum spor yapıyorum neden boyleyim diye dun yapmadim bende ama dün daha şiştim baska birseyden oldu sanirim ama bulamadim...

Ilkaycim e et yapar o yuzden spor salonlari hafta 3 yada 4 gun olarak ayarlanır birgun dinlenince vücut toparlar denir hep..ama ben 30-40 dk yaptığım icin sorun olmaz diyordum sanırım arada durmak lazim çünkü agirlastigimi farkettim

Cok az yemissin gerçekten bu gidişle cok rahat verirsin 10 kiloyu ..
ay inş canım hep beraber verelim inşş....
Benim kızım da 14 Nisan doğumlu, 1. yaş gününde hedefime ulaşır mıyım acaba? 5.5 ay var daha bakalım :KK73:
bence çok rahat ulaşırsın hedefine...
Ayyy bende 17 nisan doğdum. O yüzden hedefime ulaşmaya çalışıyorum 68-69 olmak kızlar.... eşimden de hediye alaçam 69 da
1 saat ve yüzük istiyorum. Yenilenecek kıyafetleri bile saymıyorum.
Ayyy ne hırslandım be
benimde eşim her 5 kiloda yarım altın alıcakmış söz verdi bende onları hedefime ulaşınca kıyafet almak için kullanıcam:KK45:
Bende hamur işi aramam tatlılar dan da Şerbetli tatlı....
ben hamur işi tatlı herrr şeyi severimm..
Eki Görüntüle 1286570
Bu da benim yaptigim ama maalesef yemedıgım fırın sütlaç çok severim yaaaa
o sütlaç yenmezmi yahu ben yemek yemez onu yerdim harika gözüküyor...
tamam canım ozaman benimde ilk hedefim yılbaşında yani doğum günümde en az 99 u görmek yani bi 7 kilocuk daha veririm herhalde daha iki ay var bayada var
bence çok rahat verirsin senle yarışalım biz canımm...
ne tevafuk benimde doğum günüm aralığın 24 ü:D
kızımla beraber kutlarız senin doğum gününü parti yaparız burda:KK45:

Dun gece 40 dk yuruyus yaptimm tabi arada kosuya dönüştü:) 10 dk da titreşimli kemerle sonlandi birkaç gündur hergun yürüyüş iyi gelirdi de ust uste yapınca vücudumda idem hissettim bugun o yüzden yarin yapıcam.. bu gün ara verirsem belki toparlar vucut

Günaydın herkese
Spor bende de şişkinlik yapıyor. Özellikle yürüyüş sonrası ellerimi sallamaktan ellerim şişiyor. Pasif jimnastik nasıl?? Deneyen varmı?? Diyetisyenim 10 kilo verirsem deneyebileceğimi söyledi.

Günaydın herkese
Spor bende de şişkinlik yapıyor. Özellikle yürüyüş sonrası ellerimi sallamaktan ellerim şişiyor. Pasif jimnastik nasıl?? Dqeneyen varmı?? Diyetisyenim 10 kilo verirsem deneyebileceğimi söyledi.
Hic denemedim ben...
Bugün gene spor gunum 2 saat yapiyoruz artik tartiya yansisin istiyorummmm

B
Ayyy bende 17 nisan doğdum. O yüzden hedefime ulaşmaya çalışıyorum 68-69 olmak kızlar.... eşimden de hediye alaçam 69 da
1 saat ve yüzük istiyorum. Yenilenecek kıyafetleri bile saymıyorum.
Ayyy ne hırslandım be
Butun esler mi Allahim:KK48:benim esimde beni parayla kandiriyor.117 kilodan 103 kiloya indim diye annemde mart ayinda umreye goturecek oglusumla beni.:KK53:bi 15 kilo daha vereydim gitmeden iyiydi:KK68:

B

Butun esler mi Allahim:KK48:benim esimde beni parayla kandiriyor.117 kilodan 103 kiloya indim diye annemde mart ayinda umreye goturecek oglusumla beni.:KK53:bi 15 kilo daha vereydim gitmeden iyiydi:KK68:

Valla benim esimde tik yok bu konuda eskiden brn söylerdim ne alırsın zayiflarsam diye oda oyle vaatte bulunurdu ben olgunlastim galiba hic öyle bir talebim olmuyor oda bıktı galiba benim zayıflama maceralarimdan sadece kilo vermissin iyi görünüyorsun diye motive ediyor sagolsun :KK14: buda bana yetiyor valla :KK76:hem oda nasiplendi diyet yapıyo sayemde iyi kilo verdi

Canım acaba sen ne iş yapıyorsun. Seni hep masa başında çalışan memur olarak düşünüyorum nedense

Canım ben Ziraat Mühendisiyim.Zira ilaç bayiinde çalışıyorum.Bayii sertifikası benim üzerime ama sahibi başkası.Yani özel sektör diyelim.Yine masa başındayım tabi.İş olmadığında akşama kadar bilgisayar başındayım.Şimdi sezon da bitti sebze meyve üretimi kalmadı.Full oturuştayız.İşe geliş-gidiş saatlerim de esnek sabah 9,30-10 arası akşam 4-4,30 arası.En geç 5 te çıkıyorum artık saatler de alındı diye.

Bu arada 16 kasım-21 kasım tarihleri arasında yokum.Antalya'da işimle ilgili bi eğitime katılıp sertifika alıcam.O tarihler arası liste işini birine devredeyim ya da gitmeden önce veya gelince hazırlayayım.

Bende salı akşamını hafif atlattım 1 kase tarhana çorbası ve 2 adet kabak dolması ile,
Ama dün evde olunca birazcık ama fazla değil kaçamak yaptım.Pilav yedim 3 kaşık.Aylardır yemiyorum.Özlemişim :oops:
Ablamı çağırdım kahvaltıya.Hamile o da uğraşmasın dedim yorulmasın.Kahvaltıda domates,salatalık,beyaz peynir,kıymalı yumurta,1 çatal patates kızartması ve 1 adet tam buğday unundan yapılmış poğaça yedim.
Arada yarım elma yedim,akşama da 3 yemek kaşığı barbunya,3 yemek kaşığı kavurma,3 kaşık pilav.

Sonra biraz vicdan azabı oldu.Temizlik falan da yapmıştım yorulmuştum ama oğlumu uyuttuktan sonra 3 mil leslie yaptım.45 dakika sürdü.Bayağı rahatlattı beni keyif de aldım.
Ve sabah tartı yüzüme güldü.Eksilerdeyim çok şükür. :)

Tamam o zaman pazartesiye kadar daha dikkat edelim bakalim ne kadar gidecek
Sabah bir sekersiz sütlü nescafe
Kahvalti yapmadim daha canim istemedi dun akşam menumu yazmamistim
Dun aksam 2kepce mercimek corbasi etli pilav 4kasik salata 2kasik taze fasulye yanliz tatlida yedim yarim revani
Daha eritemedim yani:))
tamam o vakit kaç kilosun canım listeyi bulamadım çok geride kalmış

doktora gittim tatlım doktor reçetesiyle kullanıyorum daha öncede mide bulantımı belirttim değiştirmişti zaten. diyetisyene gidecek vaktim inanki yok tek başına çalışıyorum 1 ay denicem bakalım kilo vermemi etkilicekmi.

B

Ay ne guzel keske benide umreye goturen biri olsa cok sanslisin ne yap ne et git canim

Havuc kalici kilo yapar hanımlar. Salatalariniza eklemeyin.bende cok severim havuc salatasini ama yemiyorum
kiz havuc pisince kilo yapar icindeki seker aciga cikar diye biliyorum benim salatalarim genelde havuc ve turptan

Back
X