1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kilo vereceğimi sanmıyorum orda ama almadan dönersem şükredicem
bende bugun gece gidiyorum bende annemlerin yaninda verebilecegimi pek sanmiyorum :KK17:
bugunku kalan menumude paylasiyim
oglen 1 kase domates corbasi 5 kasik yogurtlu makarna
ara 1 muz
aksamda yemek kalmasin diye tost yapcam yaninada 1 meyve suyu alirim sanirim

benimde yarın annem ve ablam bana gelicekler kahvaltıya akşam yemeğindede bendeler.. benim annemde çok kilolu evlenmeden önce benle beraber diyet yapmıştı 15 kilo vermişti ama ben evden gidince kontrolde gitti ve oda çoğunu geri aldı şimdide ikna edemiyorum diyet yapmaya..ablama gelince hiç kilolu görmedim 50 kilo:KK49:yarına hazırlık yaptım tatlı felan ama ben yemeyi düşünmüyorum...En Büyük KK

Merhabalar nihayet gelebildim hastanelerde gecti bütün günüm cok yorgunum hastaneler diyorum gerçekten devlet hastanesi ile özel hastane arasında mekik dokudum

Menume gelelim
Sabah:
1kase yogurt
3kasik yulaf ezmesi
2ceviz
4kuru uzum 1mandalina

Oglen
1tabak patatesli tavuk yemeği (fırında)
Yoğurt

Ara
Bir kase yoğurt
2 grissini

Aksam
6 kaşık mantar sote
Bir bardak ayran
1 dilim ekmek

Spor kaldı bugün yapamicam ayaklarımda derman kalmadı

bu günkü kalan menümü yazayım
öğle 150 gr yoğurtla közlenmiş biber yedim

arada special k kraker yedim

akşam yemeği yemedim ama yemek belli
kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt ve 1 dilim ekmek.....

Bende yazayim menumu
Kahvalti klasikti 10.30
Ara 13.00 yeşilçay 2 mandalina
Öğlen 15.00 iki içli köfte kucuk kase meksika fasulyesi salatasi üç bardak çay
Ara yok aksama bir kase corba ve yoğurt düşünüyorum ekmeksiz
Bugun yürüyüş yapamadim ama cok iş yaptım
Su iki litre oldu 3e tamamlamam lazim

Merhabalar nihayet gelebildim hastanelerde gecti bütün günüm cok yorgunum hastaneler diyorum gerçekten devlet hastanesi ile özel hastane arasında mekik dokudum

Menume gelelim
Sabah:
1kase yogurt
3kasik yulaf ezmesi
2ceviz
4kuru uzum 1mandalina

Oglen
Yoğurt

Ara
Bir kase yoğurt
2 grissini

Aksam
6 kaşık mantar sote
Bir bardak ayran
1 dilim ekmek

Spor kaldı bugün yapamicam ayaklarımda derman kalmadı

Geçmiş olsun canim hayırdır ???

benimde yarın annem ve ablam bana gelicekler kahvaltıya akşam yemeğindede bendeler.. benim annemde çok kilolu evlenmeden önce benle beraber diyet yapmıştı 15 kilo vermişti ama ben evden gidince kontrolde gitti ve oda çoğunu geri aldı şimdide ikna edemiyorum diyet yapmaya..ablama gelince hiç kilolu görmedim 50 kilo:KK49:yarına hazırlık yaptım tatlı felan ama ben yemeyi düşünmüyorum...En Büyük KK

Oohhh ne guzel bu hafta aileler bulusuyor benimde bir ablam bir abim var hepimiz burdayiz cuma gunu bendeler onlarda görümcemlerde gelecek kucuk oglumun dogum gününü kutliycazzz:)

Geçmiş olsun canim hayırdır ???

Teşekkürler ilkaycim hem kayinvalidemi götürdüm hem oğlumu
Oğlumun burun kemiginde egrilik ve genuz eti var buda yetmezmiş gibi de sinüzit de eklenmis. zaten hydrosefali tanisida var offf yazarken bile kalbim yoruldu oyle işte yarinda röntgen sonucuna gore

Acil ameliyata gerek var mi ona bakacağız (önceki mesaj yarım kaldı)

Oohhh ne guzel bu hafta aileler bulusuyor benimde bir ablam bir abim var hepimiz burdayiz cuma gunu bendeler onlarda görümcemlerde geleecek kucuk oglumun dogum gününü kutliycazzz:)

Allah hayırlı uzun omurler versin oglusuna canim nice guzel yillari kutlarsiniz inşallah. .

Milad 2014 oncelikle cokk gecmis olsun oglunun rabbim sifasini versin canim ben seni takip ediyorum arada belki hatir sormak icin yazarim inaniyorumki sen iyi kilo vereceksin cok iyi gidiyor diyetin benim herhangi bir gunlugum yok bir arkadas birilerini toplamak icin yapiyor demis iki gun takilip akil verip gidiyorlar demis bu cokk kirici ben sizleri günlük acildigindan beri takip ediyorum sadece yazmiyorum satir satir okuyorum hepinizi teklifin icin teşekkür ederim cok incesin ama böyle iyi gibi arada yazarim tabiki kabul edersen :KK19:

Milad 2014 oncelikle cokk gecmis olsun oglunun rabbim sifasini versin canim ben seni takip ediyorum arada belki hatir sormak icin yazarim inaniyorumki sen iyi kilo vereceksin cok iyi gidiyor diyetin benim herhangi bir gunlugum yok bir arkadas birilerini toplamak icin yapiyor demis iki gun takilip akil verip gidiyorlar demis bu cokk kirici ben sizleri günlük acildigindan beri takip ediyorum sadece yazmiyorum satir satir okuyorum hepinizi teklifin icin teşekkür ederim cok incesin ama böyle iyi gibi arada yazarim tabiki kabul edersen :KK19:

Tesekkurler iyi dileklerin icin. Takip ettigini farkediyorum. Ahu onu senin için soylemedi baska yazanlar da oldu biraz yazıp kayboldular
yani genelleme yapti. sen nasil tercih edersen canim bir kisi dahs alabiliyoruz cunku ncm katılmıyor artik. Bende bu kadar takip eden biri olsun istedim
Cunku sanal bile burda bir arkadaslik ve yol arkadasligi kuruluyor ve birbirimize alisiyoruz. Birde bende algı var baslangicta yanlış anlama yasayan kişiler iyi anlasir diye düşünüyorum (tecrübeyle sabittir:))

Teşekkürler ilkaycim hem kayinvalidemi götürdüm hem oğlumu
Oğlumun burun kemiginde egrilik ve genuz eti var buda yetmezmiş gibi de sinüzit de eklenmis. zaten hydrosefali tanisida var offf yazarken bile kalbim yoruldu oyle işte yarinda röntgen sonucuna gore

Canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin insallah...

merhaba kızlarr,
sabahkı kahvaltım;
1 yumurta,
3 dilim ekmek,
bıraz bal,
penır,
ara;
1 adet sutlu kahve,
1 adet tadalle gofret(187kcal)
ara,
1 elma,
balık kraker,
aksam,
sadece corba ve salata yemegı dusunuyorum balık kraker ve cıkolatadan öturu.
yatmadan da sut ıcerım.
selam canım nasılsın
nasıl gidiyo kilo vermen

Menume gelelim
Sabah:
1kase yogurt
3kasik yulaf ezmesi
2ceviz
4kuru uzum 1mandalina

Oglen
Yoğurt

Ara
Bir kase yoğurt
2 grissini