1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Benim menüm de bu kızlar ve misafirin vardı. XÇok yorgunum ama yine de spor yapacam
Sabah 7 de
3 yk lor( dereotu ve çörek otu)
Ara
1 elma
1 çay bardağı süt
öğlen
kavurmali yumurta
roka
1 kase yoğurt

ara
misafirlere beraber
2 kaşık pilav
3 yk haşlanmış et

akşam
2 yk pilav
Az haşlama et yani ara ve aksami toplasan 1 ana öğün anca eder
Yarın daha güzel bir gün olmasını istiyorum.
Şimdi de leslie deneyeceğim.

Miladcım çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin oğluna ve kayinvalidene

Milad 2014 oncelikle cokk gecmis olsun oglunun rabbim sifasini versin canim ben seni takip ediyorum arada belki hatir sormak icin yazarim inaniyorumki sen iyi kilo vereceksin cok iyi gidiyor diyetin benim herhangi bir gunlugum yok bir arkadas birilerini toplamak icin yapiyor demis iki gun takilip akil verip gidiyorlar demis bu cokk kirici ben sizleri günlük acildigindan beri takip ediyorum sadece yazmiyorum satir satir okuyorum hepinizi teklifin icin teşekkür ederim cok incesin ama böyle iyi gibi arada yazarim tabiki kabul edersen :KK19:

Milad 2014 oncelikle cokk gecmis olsun oglunun rabbim sifasini versin canim ben seni takip ediyorum arada belki hatir sormak icin yazarim inaniyorumki sen iyi kilo vereceksin cok iyi gidiyor diyetin benim herhangi bir gunlugum yok bir arkadas birilerini toplamak icin yapiyor demis iki gun takilip akil verip gidiyorlar demis bu cokk kirici ben sizleri günlük acildigindan beri takip ediyorum sadece yazmiyorum satir satir okuyorum hepinizi teklifin icin teşekkür ederim cok incesin ama böyle iyi gibi arada yazarim tabiki kabul edersen :KK19:
senin için bu tarz yorum yapan bendim canım üzdüysem özür dilerim. Açık sözlüyüm biraz, sen de kırıcı bi yorum yapmıştın ona istinaden saydırdım biraz ama hakikatten bahsettiğim tarzda insanlar var. Aramıza katılırsan seviniriz tekrar özür dilerim..

iyi aksamlar hanımlar bu gungu listem
sabah
1 kuru incir
3 kaşık yogurt
1 k.k peynır
2 dılım kepek ekmek
1 yumurta
sütlü nescafe
ara
2 lokma simit 1 fıncan yesilcay
öğle
1 cigkofte durum
1 bardak ayran
ara
orta Türk kahvesi 2 kare bitter
ara
3 kaşık aşure
akşam
2 kepçe mercimek yemeği
2 kornişon turşu
1 kuru incir
yine açım yine açım..

Teşekkürler ilkaycim hem kayinvalidemi götürdüm hem oğlumu
Oğlumun burun kemiginde egrilik ve genuz eti var buda yetmezmiş gibi de sinüzit de eklenmis. zaten hydrosefali tanisida var offf yazarken bile kalbim yoruldu oyle işte yarinda röntgen sonucuna gore

Canım çok geçmiş olsun oğluna da kayınvalidene de

iyi aksamlar hanımlar bu gungu listem
sabah
1 kuru incir
3 kaşık yogurt
1 k.k peynır
2 dılım kepek ekmek
1 yumurta
sütlü nescafe
ara
2 lokma simit 1 fıncan yesilcay
öğle
1 cigkofte durum
1 bardak ayran
ara
orta Türk kahvesi 2 kare bitter
ara
3 kaşık aşure
akşam
2 kepçe mercimek yemeği
2 kornişon turşu
1 kuru incir
yine açım yine açım..

Sabret canim sabret hemen bir yesilcay iç iyi geliyor verecegin kilolari düşün:):)

Sabret canim sabret hemen bir yesilcay iç iyi geliyor verecegin kilolari düşün:):)
bu hafta kim kazanıcak bakalım. Sıra sende İlkaycım 1 hafta sen 1 hafta ben. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin bu kadar yememe rağmen başım çatlıyo normal çay demledim bi de ağrıkesici alıcam oyh

@milad2014 , yine çok yoğunum yetiştirmem gereken çok işim var ve yine midem bir şey almamaya başladı. Zorla akşam yemeğimi yedim, ara öğünü canım hiç istemiyor ancak şimdi yapacağım. Söz verdim sana da kendime de stresimin yeme düzenimi etkilemeyeceğine dair, bir şeyi yapacağım dersem yaparım :) :)

Bu günkü menüm sabah bir domates 3 kasik lor peyniri 2 dilim tam bugday ekmeyi ara bir patlican dolma saat 15 de 3 4 kasik pilav haşlanmış et2 tane balparmak tatlisi simdide yesil cay icecem karsi komsumla:KK19:

Oğlumun burun kemiginde egrilik ve genuz eti var buda yetmezmiş gibi de sinüzit de eklenmis. zaten hydrosefali tanisida var offf yazarken bile kalbim yoruldu oyle işte yarinda röntgen sonucuna gore
Canım cok geçmiş olsun hidrosefali beynin su toplaması degil miydi yanlış mı biliyorum?

Canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin insallah...

Geçmiş olsun canim allahim acil şifalar versin

Benim menüm de bu kızlar ve misafirin vardı. XÇok yorgunum ama yine de spor yapacam
Sabah 7 de
3 yk lor( dereotu ve çörek otu)
Ara
1 elma
1 çay bardağı süt
öğlen
kavurmali yumurta
roka
1 kase yoğurt

ara
misafirlere beraber
2 kaşık pilav
3 yk haşlanmış et

akşam
2 yk pilav
Az haşlama et yani ara ve aksami toplasan 1 ana öğün anca eder
Yarın daha güzel bir gün olmasını istiyorum.
Şimdi de leslie deneyeceğim.

Miladcım çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin oğluna ve kayinvalidene

Canım çok geçmiş olsun oğluna da kayınvalidene de

Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin

@milad2014 , yine çok yoğunum yetiştirmem gereken çok işim var ve yine midem bir şey almamaya başladı. Zorla akşam yemeğimi yedim, ara öğünü canım hiç istemiyor ancak şimdi yapacağım. Söz verdim sana da kendime de stresimin yeme düzenimi etkilemeyeceğine dair, bir şeyi yapacağım dersem yaparım :) :)
Z

Ben sana ininanıyorum zaten birde kendime inanabilsem:( yaslandimmi ben ya huzli kilo veririm diye ovunurdum bide bu diyette ne oldu bilmem:(
Canım cok geçmiş olsun hidrosefali beynin su toplaması degil miydi yanlış mı biliyorum?
dogru biliyorsun canım cok şükür ki durmus vaziyette ilerleme yok ama gerilemede yok malesef.. senede bir kontrol seklinde devam ediyorduk devamli gittiğimiz prof. Artik tomografi ye tada emara gerek duymayin dedi tek olcu bizim için dersleri simdi.cok basarili ve eger aallah korusun duserse o zaman ciddi bursey var demektir. Benim de en ufak seyde yüreğim çıkacak gibi oluyor:( simdide sinüzit eklendi dr enfeksiyon kapmamasina dikkat etmek gerek diyor.

Ahuelazehra Özür nedemek lütfen yanlis anlasildik karsilikli bizler ayni kulvarda omuz omuza savasan kadinlariz yani hepimiz bir amac için burdayiz kirmak istemem kimseyi senide kirdiysam sende kusura bakma :KK54:

İyi aksamlar hanimlar gecmise bakamadim tum gun migrenden istifradan kivrandim birazdaha rahatim size haber vereyim dedim yarin bi norologa gidecegim artik o ne derse onu yapacagim bu agrilar beni mahvetti bi haftadir

Gözün aydın canım.
Benim de bir kız kardeşim var. New York' ta üniversite okuyor. Nasıl özledim anlatamam.
1 ay sonra o da tatile gelecek. Gün sayıyorum resmen.
Allah kavustursun seni de kardesine.kardeslik bambaska bir duygu iyi ki varlar.ama 2. Cocugu dusunmeyerek kendimle celisiyorum bende zaman gosterecek artik belki yapariz 1 tane daha kismet :)

benimde yarın annem ve ablam bana gelicekler kahvaltıya akşam yemeğindede bendeler.. benim annemde çok kilolu evlenmeden önce benle beraber diyet yapmıştı 15 kilo vermişti ama ben evden gidince kontrolde gitti ve oda çoğunu geri aldı şimdide ikna edemiyorum diyet yapmaya..ablama gelince hiç kilolu görmedim 50 kilo:KK49:yarına hazırlık yaptım tatlı felan ama ben yemeyi düşünmüyorum...En Büyük KK
Bu kilo isi bizde genetik canim.baksana anneler kilolu hep.insallah bizim evlatlarimizda olmaz kilo problemi

Merhabalar nihayet gelebildim hastanelerde gecti bütün günüm cok yorgunum hastaneler diyorum gerçekten devlet hastanesi ile özel hastane arasında mekik dokudum

Menume gelelim
Sabah:
1kase yogurt
3kasik yulaf ezmesi
2ceviz
4kuru uzum 1mandalina

Oglen
1tabak patatesli tavuk yemeği (fırında)
Yoğurt

Ara
Bir kase yoğurt
2 grissini

Aksam
6 kaşık mantar sote
Bir bardak ayran
1 dilim ekmek

Spor kaldı bugün yapamicam ayaklarımda derman kalmadı
Fistik gecmis olsun yavruna ve kv'ne.acil sifalar diliyorum.bu arada menunu cok begendim.bu sekilde gidersen bu hafta derecedesin kesin ;)

Oohhh ne guzel bu hafta aileler bulusuyor benimde bir ablam bir abim var hepimiz burdayiz cuma gunu bendeler onlarda görümcemlerde gelecek kucuk oglumun dogum gününü kutliycazzz:)
Simdiden mutlu yillar delikanliya.sizlerle birlikte saglikli hayirli nice basarili senelere insallah

umarim acil ameliyat olacak kadar sorun cikmaz canim.dualarimiz sizinle ...

İyi aksamlar hanimlar gecmise bakamadim tum gun migrenden istifradan kivrandim birazdaha rahatim size haber vereyim dedim yarin bi norologa gidecegim artik o ne derse onu yapacagim bu agrilar beni mahvetti bi haftadir
Cok gecmis olsun destina...

Geçmiş olsun fatmacim allah şifalar versin iyi yaparsın erteleme dr git belki bilmediğin bir sebebi vardır neden boyle azdıki birden

ben de mıde agrısından öluyorum 2 gundur,mıladcım cok gecmıs olsun oglusuna,destınacım sana da cok gecmıs olsun,
kızlar bı de ben sıze bırsey soracaktım.
dogumdan ya da hızlı kılo alıp vermekten sızde catlaklar olustu mu?
ben daha cocuk dogurmamama ragmen gobegmde catlaklar var malsef:KK43:
ona ne yapabılırz bır fıkrı olan ?

Back
X