- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende oldu.dogumdan oncede vardi ama kilo alip vermekten kaynaklaniyor o.deri kiloluyken genisliyor catliyor zayiflayinca buzusuyor tuhaf bir gorumun aliyor.bebe yaglariyla nemlendirip masaj yapabilirsin hergun.doktorum demisti bana.bi de catlak kremleri oluyor bazi kozmetik firmalarinin karin toparlayici falan.ne derece etkikidir bilemiyorum kullanmadim hicben de mıde agrısından öluyorum 2 gundur,mıladcım cok gecmıs olsun oglusuna,destınaım sana da cok gecmıs olsun,
kızlar bı de ben sıze bırsey soracaktım.
dogumdan ya da hızlı kılo alıp vermekten sızde catlaklar olustumu?
ben daha cocuk ogurmama ragmen gobegmde catlaklar var malsef
ona ne yapabılırz bır fıkrı olan ?
Bende menumu paylasayim oglusu uyuttum yatarim belki birazdan...
sabah:
1 muz,7 badem ,7 findik
ara:
1 fincan turk kahvesi
7 badem
oglen:
Kepekli tost,baharatli ayran
aksam:
7-8 adet çinekop
kivircik salata
1 dilim kepekli ekmek
birazdan pul biberli yogurt...
o kremlerı bende duydum fakat hem pahalı hemde pek ıse yaramıyormus
göbegum fay hattı gıbı sankı kedı tırmalamıs ya az da deılkı benm
sımdı kılo verınce yıne olurmuu kı
Malesef olustu bende canim ve malesef tamamen yok olmuyor diyorlar benimkiler baya eski yanliz iki hafta önce oglum icin ciltciye gitmistik bir krem verdi okudum vücut catlaklari icinde kullaniliyormus ben goguslerimde denemeye basladim fark var sanki ama henuz yok olmadilar siliklestiler gibi bakalim denemeye devam...ben de mıde agrısından öluyorum 2 gundok gecmıs olsun o bı de ben sıze bırsey soracaktım.
dogumdan ya da hızlı kılo alıp vermekten sızde catlaklar olustu mu?
ben daha cocuk dogurmamama ragmen gobegmde catlaklar var malsef
ona ne yapabılırz bır fıkrı olan ?
/QUOTE]Seninde menun fena değilmiş guzelim:) cok istikrarli gidiyorsun valla kiskaniyorum hafiften
Teşekkür ederim kuzuuumBen de sadece bir ara öğün yapıyorum ama sen istikrarlı gidiyorsun oyle abartili kacamaklarin yok o yüzden çok beğeniyorum listelerini
canım benim umarım hayırlı güzel haberlerle dönersin..evlat kokusu cennet kokusu imiş rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin...hayırlı sabahlar
Bugün güzel bir gün olsun diliyorum
Hastaneler beni bekler sonuclari alip dr göstermem gerekecek öğleden sonra.
Su cocuklar hayatımıza katilinca herseyin rengi biranda nasıl değişiyor degil mi? Anneler çocukları dünyaya geldikten sonra en cok onlar icin endiseleniyor. O cocuklar buyuyunce onlarinda encok kendisi için endiselendigi yine kendi evlatlari olacak.. su evlat sevgisi nasil birsey Rabbim karşılık ve menfaat beklemeden sunulan tek sevgi..
Teşekkür ederiz canım.NEHİR'e bende bayılıyorum.Ben onun kadar değilim.Hatta uzun zamandır nerdeyse kacamagin yok dimi insansin sen de hic mi canın çekmiyor NEHIR de böyle iradenize hayranim
Omlet fikri bana uyar.En kısa zamanda denerim.Bir de şu Nesfitlerden,K-flexlerden mi alsam diyorum.Çalıştığım için detaylı kahvaltı hazırlama şansım olmuyor.Süte koyup yerim hemenNilfercim teşekkür ederim amin bu duyguyu tatmayan kadin kalmasin inşallah..
Tomurcugum bence yulaf ezmesi yogurt ve kuru meyvelerle gayet güzel ve pratik bir kahvaltı yapabilirsin.
Mantarli yada maydanoza 2 yumurtayı ekleyip gayet güzel bur omlet yiyebilirsin ekmeksiz buna ben pul biber ekliyorum buda hem zevkli yememi sağlıyor hem de az yesem de tatmin olup doyuyorum
Bir dilim ekmek uzerine yumurtaya bulayip uzerine hafif kasar ve pul biber ekleyip firinda kizartiyorum buda gayet güzel
Simdilik aklima gelenler bunlar
Omlet fikri bana uyar.En kısa zamanda denerim.Bir de şu Nesfitlerden,K-flexlerden mi alsam diyorum.Çalıştığım için detaylı kahvaltı hazırlama şansım olmuyor.Süte koyup yerim hemen