1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Evet tarti bildirimleri kilo takip günlüğüne yazilacak
Geçen hafta: ??
Guncel : ??
Fark : ??
Hedef : ?? şeklinde yazılacak
Orda baska paylaşım yazmazsak cok sevinirim. .

Birde tomurcugun yerine sadece gecen hafta ve bu hafta kilolarini ve farklarini yansitacak bir tablo yapabilecek gönüllü var mi arkadaslar

Sabah10.30
2dilim ekmek arasında beyaz peynirli maydanozlu yesil biberli sandviç

Ara 13.00
1kucuk elma

Ara 15.00
2grissini
1kase yoğurt

Aksam 18.00
1tabak ispanak (tavuklu) nehirin tarifi:)
1.5dilim ekmek
1kase yoğurt

Cok yorgunum genel ev temizliği yapıyorum halıları yikattim cam pencere temizligi falan suan ayaklarimda derman yok. Yürüyüş olmicak galiba

Sabah10.30
2dilim ekmek arasında beyaz peynirli maydanozlu yesil biberli sandviç

Ara 13.00
1kucuk elma

Ara 15.00
2grissini
1kase yoğurt

Aksam 18.00
1tabak ispanak (tavuklu) nehirin tarifi:)
1.5dilim ekmek
1kase yoğurt

Cok yorgunum genel ev temizliği yapıyorum halıları yikattim cam pencere temizligi falan suan ayaklarimda derman yok. Yürüyüş olmicak galiba

Öğle yemeği nerde miladcımm?
Onun dışında çok güzel olmuş :) Tavuklu ıspanağı beğendin mi? Ben de daha bıkana kadar yiyeceğim

Ben de bugün kayınvalidemin evini havalandırdım yarın gelecekleri için hazırlık yaptım. Kayınvalidemler de bize yakın ev aldı, annem, ben, kayınvalidem birkaç blok arayla oturuyoruz. Gerçi kayınvalidemler Rusya' da yaşıyor doğal olarak ama bizi görmeye geldiklerinde bizde kalmak istemediler böyle daha rahat oluyor herkes için.

Ben neler yemişim diyeceğim de dünkünden pek farkı yok, hatta neredeyse hiç yok :-) yazayım yine de düzen bozulmasın

Sabah:
1 dl çavdar ekmeği
1 kk light beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık

Ara:
1 kupa limonlu yeşil çay+6 adet çiğ fındık

Öğle:
1 kase form çorba
2 yk light yoğurt

Ara:
2 adet mandalina+250 ml light süt

Akşam:
1 tabak tavuklu ıspanak
1 dl çavdar ekmeği
3 yk light yoğurt
Salata yapmaya yine üşendim :KK33::KK33:

Ara:
Sade Türk Kahvesi+2 adet yabanmersini kurusu

Ara:
1 kupa limonlu yeşil çay+yarım çay bardağı beyaz leblebi

Iyi aksamlar kizlarr
Ogleden sonra cocuklarla parka cikyik yuruyusumu yaptim hava cok guzeldi bugun
Saat 3.30 gibi bir bardak sutle 2mandalina yedim
Aksam6 4kasik pilavüstü kavurma salata yedim
Birazdan yeşilçay...

Açık hava yürüyüşlerine ben de bayılırımm :KK68:
Meyveyi sütle yemek şeker emilim süresini uzatıyor, kan şekerinin bir anda yükselip düşmesini engelliyor, bu sayede daha geç acıkmayı sağlıyor.

Kızlar, çikolata ve şerbetli tatlı vs.yediğinizde de 1 çay bardağı da olsa süt için arkasından. Ben kendimi bildim bileli babam çikolatayla süt içirirdi bize

Açık hava yürüyüşlerine ben de bayılırımm :KK68:
Meyveyi sütle yemek şeker emilim süresini uzatıyor, kan şekerinin bir anda yükselip düşmesini engelliyor, bu sayede daha geç acıkmayı sağlıyor.

Kızlar, çikolata ve şerbetli tatlı vs.yediğinizde de 1 çay bardağı da olsa süt için arkasından. Ben kendimi bildim bileli babam çikolatayla süt içirirdi bize

CCanım bende yürüyüş yapmayi cok seviyorum firsat buldukca yürümeye çalışıyorum
Tatliyla sütü beraber hic duymamistim ve uygulamadim tabiii ama bundan sonra yapicam bildiklerini paylasmaya devam et canim lakin bilmedigim cok sey var:)

Öğle yemeği nerde miladcımm?
Onun dışında çok güzel olmuş :) Tavuklu ıspanağı beğendin mi? Ben de daha bıkana kadar yiyeceğim

Canim saatleri yazdım ki mazeretim belli olsun diye:) sabah gec uyaninca oglen yiyemedim açıkçası yemek yapmaya da vaktim olmadi.

Tavuklu ıspanak süperdi ben biraz diyetvari hafif bir yemek olur dedim ama bu baya kelli felli bir yemek oldu esim ve çocuklarda begendi.
Ben ıspanagi yumurtali yada Kıymalı yaparim genelde artik tavuklu da menüye girdi sayende tşkler :)

iyi aksamlar bende bugun temizlik yaptim milad gibi ama mis gibi oldu her taraf bana annem ve babamdan kalan bir titizlik var daganik ve kirli ortamlarda yapamiyorum bazen esim kiziyor birak sonra toplarsin diyor ama yapamiyorum neyse gelelim bugunku menume
sabah saat 11 gibi kavalti yaptik ailece biraz hamur isi agirlikli oldu haftasonu malum
ara: 1 yesil cay
aksam: biraz tavuklu bulgur pilavi ve cacik
bugun karbonhidrat cok oldu yarin belli olur artik

kızlar kızlar dun aksam yedıgım 2 adet gofret ve bugun yedıgım yıne 2 adet gofretle dıyetıme son dakıka golu attım yıne.
bu hafta dıkkat etmıstm halbukı yarın eksılerı goremezsem cok uzulcem artık 2 ılerı 1 gerı gıtmek ıstemıyorummm

Kizlar selam.yeni girebildim nete.muhtemelen bildirimler yapildi liste hazirlandi.kusura bakmayin.ucaktu oteldi kayitti derken yemek yedim ve ancak vakit bulabildim.burda yanlizim zaten.birazdan gecmisi okumaya koyulurum zaman gecer.ama oglumu cok ozledimmm simiden:KK61:

en son ben yazıyorum yedıklerimi
sabah
1 dilim yumurtalı, 1 dilim reçelli ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin yedım galıba
yarım k.k peynir, çay
ara
1 mandalina
ara
1 elma
ara
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım mandalına 1 yulaflı form
akşam
1 tabak barbunya, turşu
şimdilik bu kadar

Kizlar selam.yeni girebildim nete.muhtemelen bildirimler yapildi liste hazirlandi.kusura bakmayin.ucaktu oteldi kayitti derken yemek yedim ve ancak vakit bulabildim.burda yanlizim zaten.birazdan gecmisi okumaya koyulurum zaman gecer.ama oglumu cok ozledimmm simiden:KK61:
Ahh ah benim kafa cidden ambale olmus :KK45:
Bugunu pazartesi zannediyorum bildirimler yapilmistir diyorum.pazar oldugu gecmisi okurken aklima geldi.kendi kendime diyorum ki neden kimse bildirim yapmamis:KK70:
Yarin benim egitim sabah 9 da basliyor aksam 5 e kadar o yuzden bildirim yapamazsam izinli yazarsaniz sevinirim.bildirim yaparsam da eklersiniz.zaten onumuzdeki hafta ben hazirlarim nasip olursa

tomurcuğum yetişemez fırsat bulamazsa yardıw etmeye çalışırım canım
Canim yardimci olursaniz bu haftalik sevinirim.dedigim gibi egitim var ve 5 te bitiyor.sonra yemek falan derken baya saat gecer.kimseyi de bekletmeye gerek yok.
ben bildirim yapamazsam izinli yazarsin yada ben buraya gelmeden tartildim evde 90 kilo olarak girersin aklinda tutabilirsen.700 gram vermisim bu hafta.

Canim yardimci olursaniz bu haftalik sevinirim.dedigim gibi egitim var ve 5 te bitiyor.sonra yemek falan derken baya saat gecer.kimseyi de bekletmeye gerek yok.
ben bildirim yapamazsam izinli yazarsin yada ben buraya gelmeden tartildim evde 90 kilo olarak girersin aklinda tutabilirsen.700 gram vermisim bu hafta.

İlk bildirimimiz geldi desene guzel baslangic insallah yarin hiçbirimiz -500 ün altina düşmeyiz

CCanım bende yürüyüş yapmayi cok seviyorum firsat buldukca yürümeye çalışıyorum
Tatliyla sütü beraber hic duymamistim ve uygulamadim tabiii ama bundan sonra yapicam bildiklerini paylasmaya devam et canim lakin bilmedigim cok sey var:)

Tabii ki paylaşırım canım. Ben ailesinde hiç kilo problemi olmayan, doktor babanın bilim insanı kızıyım ama hala 90lı kilolardayım vah halime :mad::mad:
Ayrı eve çıkana kadar 65 kiloydum çok da sağlıklı beslenirdik, senelerce de spor yaptım ama ne zaman ayrı eve çıktım sonra evlilik hamilelik derken son durumum bu maleseff..

Canim saatleri yazdım ki mazeretim belli olsun diye:) sabah gec uyaninca oglen yiyemedim açıkçası yemek yapmaya da vaktim olmadi.

Tavuklu ıspanak süperdi ben biraz diyetvari hafif bir yemek olur dedim ama bu baya kelli felli bir yemek oldu esim ve çocuklarda begendi.
Ben ıspanagi yumurtali yada Kıymalı yaparim genelde artik tavuklu da menüye girdi sayende tşkler :)

Rica ederim canım, bu aslında diyetisyenimin verdiği bir tarif ancak çok lezzetli oldu vallahi favorim :KK68:

Canımm iyi eğlenceler hem de kolay gelsin :)

Benim moralim cok bozuk +900 görünüyor
DÜZENSİZ beslenmenin sonucu
pes etmek ıstemıyorum ama sizin de motivasyonunu zu düşürmek istemiyorum.
Ben bu kadar iradesi değildim. Emzirdiğim için mi böyleyim yaaa.
ama ne olursa olsun tatlı dan 1 çatal bile yok.
kocam versene yok. Yani ben bu hafta dikkat ettikçe sen Emziriyorsun diye ağzım a soktu hep. Offff offf ben böyle beklemiyordum ki
ayrıca hergün de tartilacam
birinci oldum hem de kınananlar listesin de:KK42:
Nehir sen Emziriyor musum

Back
X