1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Benim moralim cok bozuk +900 görünüyor
DÜZENSİZ beslenmenin sonucu
pes etmek ıstemıyorum ama sizin de motivasyonunu zu düşürmek istemiyorum.
Ben bu kadar iradesi değildim. Emzirdiğim için mi böyleyim yaaa.
ama ne olursa olsun tatlı dan 1 çatal bile yok.
kocam versene yok. Yani ben bu hafta dikkat ettikçe sen Emziriyorsun diye ağzım a soktu hep. Offff offf ben böyle beklemiyordum ki
ayrıca hergün de tartilacam
birinci oldum hem de kınananlar listesin de:KK42:
Nehir sen Emziriyor musum
Yalnız değilsin canım...

Günaydın hanımlarrr
Bildirimimi yaptim 88.8 geldim 88i ucundan bile görmek cok mutlu etti beni:KK49::KK76: ki bu hafta kacamaklarim vardi demek hic yapmasam daha cok verecektim
inanin bu sonuc sizin sayenizde :KK19:
bende tam bir ay once 92.5la basladim bir ayda 3.7 kilo verebildim az ama olsun bu ayki hedefim 5kilo vermek
hadi bakalim
aralik 15i 83u görmeliyim.:):):)

Günaydın canlar
Bu sabah moral bozukluğu ile başladım gune. Sabaha karsi oğlum rüyasında korktugunu söyleyip yatagimiza geldi.bende onu babasi ile yatırıp onun yatağına geçtim. . O saatten sonra da benim için kabus basladi. Bütün gece yemek yedigimi gördüm:) Dun sabah tartildigim 92.1 gösteren tarti bugün 92.6 gosterdi yani dünden Bugüne+500 inanamadım dun yediklerimi paylastim sizce buna sebep var mi? Ama karnim da sislik hissettim. Neyse bunada şükür
Fark 1.2 nehir seni gecemedim bak yine:)

günaydııın kızlarr
bu sabah çoook mutlu oldum oğlumu doğurduğumdan beri 102kg hiç görmemiştim:) dün -300deydim dedim ki kınanlar listesindeyim sabah tartıya inanamadım iki kere tartıldım :) heralde düşünce gücü bu kınama listesi ben de etkisini gösterdi ya da wetunun dediği gibi "sen elinden geleni yap bir süre sonra yağların tıkır tıkır gideceğini göreceksin" .. hafta sonu çok hastaydım hala da kırgınlık var üzerimde diyet filan kalmamıştı gerçekten sonuç şaşırtıcı oldu benim için.
bir de ben aylık beden ölçümü yapıyorum oda çok sevindiriciydi bu gün çoook güzel benim için umarım her pazartesi böyle olur.
bildirimleri okuldan yapıyorum. okula bir geldim net yok hemen telden gireyim dedim teli evde unutmuşum. nasıl üzüldüm. sonra okulun modemine reset attım 2 kez yine gelmedi. bizim teknikçi arkadaşları aradım ben de de bir siviş var ona reset atmamı söylediler ona da attıum vee nihayet size ulaştımm:KK15::KK15::KK15:
miladcım sayande pazartesi sendromu diye bir şey kalmadı bende :) hepinizi öptüüüm kocaman..:KK15::KK15::KK15:

Hayırlı sabahlar bu gün maalesef güzel bir sonuç yazamayacağım ama sağlık olsun bu hafta telafi ederim diye düşünüyorum...:KK49:Diyet süreci uzun bir süreç o kadar kiloyu nasıl 1 ayda almadıysak 1 ayda da vermemiz beklenemez....o yüzden hem kendime hemde bu hafta güzel bir sonuç elde edemeyenlere diyorum ki sakın motivasyonunuz bozulmasın biz robot değiliz ki tıkır tıkır gidecek kilolar, insanız zayıf noktalarımız var .hastalanabiliyoruz moralimiz bozuk olabiliyor yada moralimiz çok güzel oluyor bir kutlama yapıyoruz...Ama bunlar telafisi mümkün şeyler ...Tecrübeyle sabit zamanında 50 kiloyu 1 senede tıkır tıkır her zaman tartıda eksiyi görerek vermedim. 2 eksi 1 artı 3 eksi 1 artı şeklinde gitti Ama Gitti o yüzden motivasyon yüksek enerjimiz bol gelecek günlere ümitle bakalım ....:KK68:

günaydın arkadaşlar
geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkürler
ben 2 gündür iyiyim çok şükür iki gündür diyetime dikkat edebiliyorum artık ..kızlar yemek yiyebilmek,su içebilmek ne kadar büyük bir nimet çok şükür etmek lazım .
kilom 104,4 çok şükür geçen haftaya göre -800 deyim
bu hafta inşallah akşam menü bildirimlerimi yaparım

Fatmacim gecmis olur ve bir daha aynı sıkıntıları yasamazsin inşallah
Bu arada fatma ve begonyalar bildirimleri birde bizim diger sayfaya (2015 fistiklarinin kilo takip gunlugu) ne yazarsaniz sevinirim

günaydın arkadaşlar
ben 2 gündür iyiyim çok şükür iki gündür diyetime dikkat edebiliyorum artık ..kızlar yemek yiyebilmek,su içebilmek ne kadar büyük bir nimet çok şükür etmek lazım .
çok geçmiş olsun canım seni aramızda görmek çok güzel ne de olsa senin sayfan benim ilk göz ağrım:KK5:

geçen hafta iki gün kaçamak yapmıştım birde hiç spor yapmadım buna rağmen sonuç bana göre iyi...
haftaya inş. İkili sayıları görmek istiyorum
bu sabah kahvaltı
bir yumurtalı Menemen
20 gr peynir
60 gr ekmek ve çay..

Liste amatorde olsa tamamdır kızlarrr bu haftalık böyle olsun
Ahucum tskler canım ugrastirdim seni bu haftalik benim yaptığım liste ile idare edelim canlarım
canım yaa hakkını helal et ben burda tablo yapmaya çalışırken sen halletmişsin bile. fotoğraf çekip atıcakttım artık. çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık

canım yaa hakkını helal et ben burda tablo yapmaya çalışırken sen halletmişsin bile. fotoğraf çekip atıcakttım artık. çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık

Sende helal tatlim bende sana tşk ederim gönüllü oldun ve uğraştın deminden beri:KK68:

sabah kahvaltımı yazayım çok işim var yazıcı bozuldu ona bakıcam
2 dilim çavdar ekmek
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şekerle 6 bardak çay
ara 1 küçük elma

Benim moralim cok bozuk +900 görünüyor
DÜZENSİZ beslenmenin sonucu
pes etmek ıstemıyorum ama sizin de motivasyonunu zu düşürmek istemiyorum.
Ben bu kadar iradesi değildim. Emzirdiğim için mi böyleyim yaaa.
ama ne olursa olsun tatlı dan 1 çatal bile yok.
kocam versene yok. Yani ben bu hafta dikkat ettikçe sen Emziriyorsun diye ağzım a soktu hep. Offff offf ben böyle beklemiyordum ki
ayrıca hergün de tartilacam
birinci oldum hem de kınananlar listesin de:KK42:
Nehir sen Emziriyor musum

Sadece geceleri uyku arasında emziriyorum canım gün içinde emmiyor

Günaydın canlar
Bu sabah moral bozukluğu ile başladım gune. Sabaha karsi oğlum rüyasında korktugunu söyleyip yatagimiza geldi.bende onu babasi ile yatırıp onun yatağına geçtim. . O saatten sonra da benim için kabus basladi. Bütün gece yemek yedigimi gördüm:) Dun sabah tartildigim 92.1 gösteren tarti bugün 92.6 gosterdi yani dünden Bugüne+500 inanamadım dun yediklerimi paylastim sizce buna sebep var mi? Ama karnim da sislik hissettim. Neyse bunada şükür
Fark 1.2 nehir seni gecemedim bak yine:)

Ben sana dedim bu hafta güzel bir sonuç alacaksın diye. Aynen böyle devam seni 68 kg yapacağım :KK68:

günaydın arkadaşlar

Fatmacım hoşgeldiiin,
Çok sevindim seni gördüğüme ve iyi olduğuna :KK68::KK68:

Back
X