1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Teyzeleri, Zeynep Alina emekliyooor :KK68::KK68: Bu akşamüstü yemek yaparken oyun halısına bırakmıştım, bir arkamı döndüm bana bakan iki çift göz var :KK48: Emekleye emekleye gelmiş yanıma.

Ben de menümü yazayım.

Sabah:
1 kk light beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 dl çavdar ekmeği
Domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara:
Sütlü şekersiz nescafe

Ara:
Sütlü şekersiz nescafe+6 adet çiğ fındık
(Ayılamadım bugün)

Öğle:
1 dolu kase şehriyeli tavuk suyu çorbası

Ara:
2 adet mandalina+200 ml light süt

Akşam:
1 büyük tabak tavuklu ıspanak (acıkmıştımm:eek:)
3 yk light yoğurt

Ara:
2 kupa yeşil çay+yarım çay bardağı beyaz leblebi
gözünüzaydın canım yerim ben o fıstığı :nazar:

Herkes kilo verenleri tebrik ediyor. Bende kendimi dışlanmış hissediyorum. :mad:
hayir dislama soz konusu bile olamaz. Ama liste konusuna gelirsek bunu yasaman gerekiyordu. Bu hafta daha hırslı olacağına eminim. bugün yediklerini cok beğendim bi sekilde devam edersen 1. Bile olabilirsin

Tabii ki canım, her zaman yanındayım :)

Çok güzel olmuş , afiyet olsun tatlım , böyle devam edersen bu hafta çok iyi bir sonuç alırsın :)

Eti Karam Gurme' yi okuyunca gözüm döndü, 1 haftadır çikolata diye ölüyorum :KK43: :KK43:
Canım sorma biz de alış veristeydik iki mağazadan almadan çıktım ama ucuncu de dayanamadım artık :kk77::kk77:

Teyzeleri, Zeynep Alina emekliyooor :KK68::KK68: Bu akşamüstü yemek yaparken oyun halısına bırakmıştım, bir arkamı döndüm bana bakan iki çift göz var :KK48: Emekleye emekleye gelmiş yanıma.

Ben de menümü yazayım.

Sabah:
1 kk light beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 dl çavdar ekmeği
Domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara:
Sütlü şekersiz nescafe

Ara:
Sütlü şekersiz nescafe+6 adet çiğ fındık
(Ayılamadım bugün)

Öğle:
1 dolu kase şehriyeli tavuk suyu çorbası

Ara:
2 adet mandalina+200 ml light süt

Akşam:
1 büyük tabak tavuklu ıspanak (acıkmıştımm:eek:)
3 yk light yoğurt

Ara:
2 kupa yeşil çay+yarım çay bardağı beyaz leblebi
Gözün aydın artık işin daha da zor ve daha da güzel :KK68:

slm kızlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlarımda inş. Bu hafta güzel sonuçlar alacaklar. .
Bu günkü menü
sabah
bir yumurtalı Menemen
20 gr peynir
60 gr ekmek
ve çay

ara
bir bardak mandelina suyu
5 badem

öğlen
150 gr aşure

ara
bir küçük muz

akşam
bir kase çorba
Yoğurtlu kabak salatası
bir çiğ köfte...

hu hu kızlar benide alın aranıza bende varım
91 le başladım dün 87 kilo idim :KK49::KK49:
10 aylık bi kızım var teyzeleri emmeyi bıraktı malasef bnde diyete başladım

Herkes kilo verenleri tebrik ediyor. Bende kendimi dışlanmış hissediyorum. :mad:

Hic olurmu oyle dislanmak falan burda hepimiz ayni amac icin buradayiz mutlaka ekside oldugumuz artida oldugumuz zamanlar olacak ve hepsini birbirimizin destegiyle atlatacagiz sende dikkat ettiginde cok guzel veriyorsun hepimizin zaaaflari var ve bazen yenik düşüyoruz bunlarida aştığımızda tikir tikir gidecek kilocuklar:):):)

Canım ya kıyamam... Ama sen zaten bayaa vermiştin.. Emziriyorsun çok sıkı diyet yapamazsın zaten... Duraklama olmuştur şuan.. Yine vereceğinden hatta en iyi kilo veren olacağından eminim

kilo veren arkadaşları tebrik ederim :KK19:
bu günkü menüm
kahvaltı
1 yumurta 1 yemek kasığı un ve az sütle hazırlanmış omlet
yarım dilim peynir
1 çay kaşığı recel

Ara
ülker form domatesli fesleğenli kraker
1 neckafe 3 ü bir arada

Ara 1 kase aşure komsu getirmiş malesef:eek:
Akşam
1,5 cantık(kıymalı pidenin küçüğü bursada cantık deniyor)

ARA
3 mandalin

Teşekkür ederim kızlar kendıme olan inancim geldi yine yaaa.... biran pes etmek istedim.
Akşam eşim yemekten sonra halka tatli yedi. Canım o kadar istedi ki anlatamam yemedim Afedersiniz ama ucundan yalanı yani:KK70:

bu hafta duzenli beslenecegim

hayir dislama soz konusu bile olamaz. Ama liste konusuna gelirsek bunu yasaman gerekiyordu. Bu hafta daha hırslı olacağına eminim. bugün yediklerini cok beğendim bi sekilde devam edersen 1. Bile olabilirsin
Teşekkür ederim kızlar kendıme olan inancim geldi yine yaaa.... biran pes etmek istedim.
Akşam eşim yemekten sonra halka tatli yedi. Canım o kadar istedi ki anlatamam yemedim Afedersiniz ama ucundan yalanı yani:KK70:

bu hafta duzenli beslenecegim

Pes etmek yok tambakcim bu yola birlikte başladık, hedefimize de beraber varicaz.

ask olsun canim hissetme oyle ben gecen hafta rekor kirmistim ya ama cok sukur kendime geldim bundan sonra onumuze bakalim kiz bu arada cahilligimi bagisla tambak ne demek merak ettim birden

Olduğumuz şehir de çok önceleri tatlı cı tambak diye bir dükkan vardı eşimle aramızda espiri konusu oldu işte bana tatlıtambak derdi hep. Ondan öyle yazdım işte saçma belki de:oops:

Ayy benim de annemin yemekleriyle imtihanım vardı bugün. Kayınvalidem ve görümcem geldi Rusya' dan annem yemeğe aldı, onlar yerken ben oturup beyaz leblemi kemirdim yeşil çayla :-) İkisi de şok oldu beni görünce, iltifat üstüne iltifat ettiler :KK71: Sonra başka departmandan iki arkadaş geldi bizim departmana uzun süredir görmüyorlardı beni onlar da şaşırdı falan benim en büyük motivasyon kaynağım bu sanırım :KK71:

Ben zaten eşimin ailesini çok ama çok severim, özellikle görümcemi kız kardeşimden ayırmam, çok mutluyum geldikleri için :KK68: Şimdi evlerine geçtiler biz de evimize geldik. Başarıyla atlattım yine :D

Yesilcayin yanina bir avuc leblebi yedim bugünluk bu kadarrr....
Suyumda 3 litre oldu
Ben bugün karbonatli suya basladim kizlar deneyen varmi aranizda

hayırlı akşamlar kızlar öğünlerim
sabah
2 dilim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
4 zeytin
1 kesme şeker 6 çay
ara
1 kucuk elma
ara