1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Yesilcayin yanina bir avuc leblebi yedim bugünluk bu kadarrr....
Suyumda 3 litre oldu
Ben bugün karbonatli suya basladim kizlar deneyen varmi aranizda
alkali sudan mı bahsediyosun canım. Onuda denedim hayattan soğudum resmen böqq. Sana başarılar canım :)

Yesilcayin yanina bir avuc leblebi yedim bugünluk bbeslenm..
Suyumda 3 litre oldu
İlkaycim deneme derim oyle seyler insani diyetten sogutuyor bos ver ic mis gibi suyunu yap saglikli beslenmeni ..burda bi arkadasim 25 kilo verdi alkali suyla ama hala iciyor icmedigim zaman hemen almaya basliyorum diyor og gelmis ama napsin mecbur gibi bisey iste

Gününüz aydın olsun hanımlar..
sabah 6 buçuk 1 kuru incir 1 büyük bardak limonlu su
saat 8
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta beyazı (sarısı çiğ kalmış öyy yiyemedim)
6 zeytin
1 k.k peynir
1 kesme şeker, çay
:KK51:

Yesilcayin yanina bir avuc leblebi yedim bugünluk bu kadarrr....
Suyumda 3 litre oldu
Canım dün tebrik edemedim akşamda telefondan girdim çıktı aklımdan. bu hafta sen kazandın tebrik ederim daha çook kilolar verir beni geçersin inşallah :KK68:

T tatlitambak ve B BEGONYALAR kızlar bence bu sabah tartılsaydık kınanmazdık sanki o_O:eek:

Bence de canım ama ben bu hafta ana ve ara ogunlerime veee eşimin ye ye demeleri ne daha dikkatli davranıyorum. Hatta eşim anlamadım diye dayanamıyorum bıraktım diyeti dedim.. bizim ilk 3 te olmamız. Lazım buhafta. Sana dikkat ettim de bence akşam yemeginin gec olmasi dezavantaj senin icin

Gunaydinlar hanımlar
Bugün çocukların çıkmasına 15 dk kala uyanabildim daha doğrusu oğlum uyandırdı yoksa ben hala uyuyor olurdum heralde.. çok tuhaf başladı bugün ama güzel devam edecek insallah

Ayy benim de annemin yemekleriyle imtihanım vardı bugün. Kayınvalidem ve görümcem geldi Rusya' dan annem yemeğe aldı, onlar yerken ben oturup beyaz leblemi kemirdim yeşil çayla :-) İkisi de şok oldu beni görünce, iltifat üstüne iltifat ettiler :KK71: Sonra başka departmandan iki arkadaş geldi bizim departmana uzun süredir görmüyorlardı beni onlar da şaşırdı falan benim en büyük motivasyon kaynağım bu sanırım :KK71:

Ben zaten eşimin ailesini çok ama çok severim, özellikle görümcemi kız kardeşimden ayırmam, çok mutluyum geldikleri için :KK68: Şimdi evlerine geçtiler biz de evimize geldik. Başarıyla atlattım yine :D
gözün aydın canım.
nehircim zaten sayfada ki herkes senin iradene hayran böyle bir aile yemeğinde beyaz leblebi yemek... çelik gibi irade ister:KK9::KK73::KK9::KK9:

Gunaydin kizlarrr bugun esimi geciriptekrar yatmistim bir uyandim saat 10 her yerim aağrıyor dun spordan sanirim simdi klasik kahvaltimi yapicam...

Bence de canım ama ben bu hafta ana ve ara ogunlerime veee eşimin ye ye demeleri ne daha dikkatli davranıyorum. Hatta eşim anlamadım diye dayanamıyorum bıraktım diyeti dedim.. bizim ilk 3 te olmamız. Lazım buhafta. Sana dikkat ettim de bence akşam yemeginin gec olmasi dezavantaj senin icin
Evet bu hafta ilk 3 te biz olucaz. işten çıkıp eve girip yemek yemem saat 9 oluyo. evde olsan da diyet zor çalışsan da diyet zor beni kliniğe kapatıp zayıflatmaları lazım :KK70:

Güler yüzle aç kapını,
Küstürme günü.
Bırak dün de kalsın yaşadıkların.
Toplayıp getirme bugüne.
Yeni bir sayfa sana.
Nimettendir,
Güzel bir şiir yaz bugün ona.
Bir çocuğu sevindir mesela.
Bir kediye süt ver.
Bir yaşlının duasını al.
Gitmek istediğin sokaklardan geç.
Hatırını sor dostların.
Yaşadığını fark etsin Dünya..

hoşuma gitti paylaşmak istedim..

Kizlar biraz once televizyonda bir cift izledim 115 kilodan 65e dusmus bayan onlar tup mide ameliyTi olmuslar gerci sonucta yaptiklari az yemek bizde yapabiliriz neden olmasin

Aynen öyle ilkaycim saglikli olmanin da zayif fit hos görünmenin de, genc kalmanin formülü de bu AZ YEMEK hep beraber öğreneceğiz bunu inşallah. .

benim uzaktan bir akrabam yaptırdı bu mide ameliyatını bence hiç te hoş değil ömür boyu kullanman gereken 2 vitamin veriyorlar biri b12 diğerini hatırlamıyorum. hiç bana göre değil ben grip ilacını zorla içiyorum..

Bizim de uzaktan bir akraba oldu:)
Şimdi de cok sıkıntı cekiyor. Doktoru fazla yersen dikislerin zarar gorur ve sen komay agirersin dediği icin yemesi gereken olcunun cok altinda yemiş. Simdi cok sıkıntı cekiyor

Velhasıl insanoğlunun kendine yaptigi kötülüğü hiç kimse yapamiyor..
Cok yiyerek genislettigimiz midemizi burde ameliyatla küçültüyoruz.
Diger taraftan da acliktan olen insanlar var:(

Herkese merhaba dun sehirler arasi yolculuktaoldugumdan giremedim kizlar burayi birakmadim yoksa :KK43: ancak 100 gr vermisim cok sapitmadim daha ama anne yemeklerini buldugu dan dayanamiyorum normal yiyorum:KK43: gelmisken bugunku kahvaltimida yaziyim
6 zeytin 2 dilim kasar 1 yumurta domates 2 dilim ekmek

[QUOTE="nilfer_pdr, post: 37844569, member: 469m uzaktan bir akrabam yaptırdı bu mide ameliyatını bence hiç te hoş değil ömür boyu kullanman gereken 2 vitamin veriyorlar biri b12 diğerini hatırlamıyorum. hiç bana göre değil ben grip ilacını zorla içiyorum..[/QUOTE]

Canim mutlaka zorluklari var zaten artik caresi kalmayan başvuruyor boyle şeylere biz oyle degiliz şükür yapacagimiz sey yediklerimizi azatmak ve biraz daha fazla hareket bol su diyorumya birde uygulayabilsem:):):) ama gecen hafta az yiyince midem kuculdu sanki:):);)

Back
X