• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Biraz gec oldu ama menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 yk kabak
2 yk lor peynir
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

Ara
1 dilim ekmek

Ara
5 kaşık yogurt
Mandalina

Ara
Kucuk bir dilim salcali ekmek

Aksam
2 tavuk baget
1 kepce tarhana çorbası
Salata

Ara
Yesilcay
Turk kahvesi

Ben eczaneden ingiliz karbonati aldim bu hafta deniycem bakalim oyle icilmeyecek gibi degil canim yaaa
ingiliz karbonatı da aynı bi fark yok. insanın su içesi gelmiyo. Bir de eczanelerde şişede olanları var damlalıkla suyuna bi kaç damla damlatıyosun diye hatırlıyorum o nu da araştır istersen illaki içicem dersen daha rahat olur

Iki ay öncesine kadar bende de vardı fatmacim. Hatta öyle bir hal aldiki bir gun çarpıntı ile ağlama krizine girdim acile götürdüler apar topar. Tansiyon Yüksekliği olmus ilac yazdılar. Kalp krizi riskini azaltır yazıyordu Endikasyonlarında.. cok demli cay iciyordum ondan sonra olduğunu farkefince csyi azalttim ve acik içiyorum artik.. yinede doktora gitmeyi ihmal etme derim

Cok tsk ederim canimcim. Yureklendiriyorsun beni
gunaydin hanimlar
Miladcim ben mayis ayinda ayni sikayetle yine gittim doktor cayi cok mu iciyosun dedi evet deyince icme gecer dedi :KK48:Cayi kestim ve gecmisti ama bu sene sadece 2 fincan yesilcay iciyorum oda 2 fincanlik suya 1 cay kasigi atiyorum kafeini az aliyorumdur diye dusunuyodum ama kahveyi hesaba katmamistim .bu hafta kahve icmeyeyim diyorum gecmesse haftaya giderim bi doktora saol canim

Günaydın hanımlar dün akşam giremedim evde
dünkü menüm

2 dilim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 k.k peynir
5-6 zeytin hatırlamıyorum dün sabahı

ara
1 mandalina

öğlen

1 simit
1 ayran

ara
1 mandalina
1 kare bitter
1 kesme şeker çay

akşam
1 tabak pırasa yemeği

Günaydın hanımlar dün akşam giremedim evde
dünkü menüm

2 dilim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 k.k peynir
5-6 zeytin hatırlamıyorum dün sabahı

ara
1 mandalina

öğlen

1 simit
1 ayran

ara
1 mandalina
1 kare bitter
1 kesme şeker çay

akşam
1 tabak pırasa yemeği

Ahu canım cok güzel bir liste seni tebrik ederim sadece akşam pırasa yemeginin yanına yoğurt ve ara ogunlerine yogurt yada sut eklesenydin super olucakti canim bu hafta senin haftan olsun;)

Günaydın
ingiliz karbonatı da aynı bi fark yok. insanın su içesi gelmiyo. Bir de eczanelerde şişede olanları var damlalıkla suyuna bi kaç damla damlatıyosun diye hatırlıyorum o nu da araştır istersen illaki içicem dersen daha rahat olur

Canim benim benim açımdan gercekten bir sıkıntı yok icebiliyorum yani tiksindirmedi beni genede sağol beni düşündüğün icin:):):)

Gunaydinlar

Bugün elimden geldiğince az yemeye çalışacağım ama bunun yanında suyuma ve Yeşil cayima dikkat edemeyeceğim bir gün malesef. Düğün var benimde gitme isteğim yok açıkçası. . Yani evde oturmayi tercih ederdim. Pek istekli olmadigim icinde hazırlanmak zor geliyor :)
Neyse Allah daha beterinden korusun dimi:) opuldunuz kızlar hayirla kalin:KK54:

Gunaydinlar

Bugün elimden geldiğince az yemeye çalışacağım ama bunun yanında suyuma ve Yeşil cayima dikkat edemeyeceğim bir gün malesef. Düğün var benimde gitme isteğim yok açıkçası. . Yani evde oturmayi tercih ederdim. Pek istekli olmadigim icinde hazırlanmak zor geliyor :)
Neyse Allah daha beterinden korusun dimi:) opuldunuz kızlar hayirla kalin:KK54:

bU hafta bizimde dugun var yarin kina gecesi cumartesi dugun ve ne giyicem bilmiyorum daha...

Ahu canım cok güzel bir liste seni tebrik ederim sadece akşam pırasa yemeginin yanına yoğurt ve ara ogunlerine yogurt yada sut eklesenydin super olucakti canim bu hafta senin haftan olsun:KK66:
inşallah canım bu hafta hepimizin olsun. mayısta kızkardeşimin düğünü var mayısa kadar bitmesi lazım kiloların, ve sanırım ben evde kaldım o_O

Back
X