• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ve bugünkü listem çıktı ortaya dünü telafi edermi yorum yaparsanız sevinirim

Sabah
3 badem 6leblebi, 5findik
1 yumurta. 4zeytin
Maydanoz, biber

Ara
Yeşil cay
Çeyrek havuç
2leblebi

Öğle
2 parca tavuk Göğsü
Yogurtlu karalahana salatası

Ara
10 badem, 5 leblebi
Yeşil çay

Ara
3dilim armut

Aksam
6 kaşık kozlenmis patlıcan salatası
27 gr (1 dilim) ekmek
Salata

Ara
1bardak tarçınlı süt

Ne demek canım rica ederim. Kahvaltının üstüne yatıyorum tekrar deyince ilginç geldi. Maşallah küçüğün henüz 4 aylıkmış. Neden diyet yapıyorsun? Emiyor mu bu arada? Eğer emiyorsa asla ve asla diyet yapma derim. Sadece sağlıklı beslenmen yeter. Kendiliğinden gider kilolar.

Emiyor canım katı diyet yapmıyorum zaten bebiş Kıyamam sadece tatlı ve hamur işin i çıkardım. Düzenli ve sağlıklı beslenmeye başladımdiyelim. EEmzirince de kendiliğindengidiyor.
Birazdan menümü yazarım bakarsın.

Kızlar maşallahı var topiğinizin oldukça çok kaynatıyorsunuz. Diyet konusunda kendimi oldukça deneyimli görüyorum. Topiğin başlığını okuyup birazcık göz gezdirince dikkatimi çektiniz. Ben iki defa ilkinde 85 ten 61 e ikincisinde 83 ten 60 a inmiş ve şuanda verdiği kiloları korumaya çalışan biri olarak yardımcı olmak isterim size. Cuma zayıflama yarışmalarında 13. takım kaptanıyım. Canınız sıkıldığında merak ettiğiniz olduğunda bizim takıma da uğrayabilirsiniz. İnşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız. Yapılamayacak hiç bişey yok yeter ki gerçekten isteyin. :KK68:

Ben ce kilo vermek isteyince oluyor ve kolay ama önemli olan onu koruyabilmek diye düşünüyorum

Merhaba kızlar. Ben dünyalar tatlısı bir kızın annesiyim. Bu topiğe katılan diğer arkadaşlar gibi kilo sorunu çekiyorum. Boyum 162 cm, kilom 97 civarında. Doğumdan sonra 78 kiloydum, ondan sonra dur durak bilmeden aldım kilo :KK43: kurtulma istiyorum. Çok denedim, ama bir neticeye varamada pes ettim. Artık cesaretim bile kalmadı. Ben de size katılmak istiyorum, desteğiniz ve deneyimleriniz sayesinde bunu başarabilmek istiyorum. İnşallah 1 yıl sonra kendimi fıstık gibi görmek istiyorum. Zahmet olmazsa bana kısaca kuralları anlatabilirmisiniz?

Canim öncelikle hosgeldin biz bu gurupta 15 kisiyiz ve bu sayida kalip birbirimizi takip etmek istiyoruz. O yüzden de uzun zamandır kimseyi almıyoruz. Ama sanki guruba yakın gibi geldin. Sanki seni aramızda gormek iyi gelicek.
Kurallara gelince hergun yediklerimize dikkat ediyoruz, topikte aktif olmaya ozen gösteriyoruz pazartesi günü tarti bildirimi yapıyoruz şimdilik böyle;)

Sabah
1 yumurta. 4zeytin
Maydanoz, biber

Ara
Yeşil cay
Çeyrek havuç
2leblebi

Öğle
2 parca tavuk Göğsü

Ara
10 badem, 5 leblebi
Yeşil çay

Ara
3dilim armut

Aksam
27 gr (1 dilim) ekmek
Salata

Ara
1bardak tarçınlı süt

gayet güzel dengelemişsin canım :KK9::KK49:

Ben ce kilo vermek isteyince oluyor ve kolay ama önemli olan onu koruyabilmek diye düşünüyorum
kesinlikle canım bir şekilde kilo veriyoruz ben bunu defalarca yaptım sayısını hatırlamıyorum bile ama muhafaza edemedim verdiklerimi bu sefer kararlıım verincede almayı düşünmüyorum inş...
canım resimdeki bebiş senin bebişinmi...:KK68:

Sabah
1 kk az peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 sivri biber
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin

ara
4 tane kuru kayısı
3-4 kaşık yoğurt tarçın

öğlen
1 patlıcan dolması
yarımbiber ddolması
salata
1 kase yoğurt
1 küçük dilim ekmeğin üstüne Saralle sürdum yedim:KK23:
ama bunu kacamak olarak gormuyorum

ara
2 hurma
3 ceviz ici

aksam
5-6 kasik yesil fasulye
3-4 kasik bulgur pilavi
normalde aksam yemegini yerdim ama bugun eşimı beklemek istiyorum o yuzden 19.30 da yerim :KK60:

son ara
yesilcay ve kayisi

kesinlikle canım bir şekilde kilo veriyoruz ben bunu defalarca yaptım sayısını hatırlamıyorum bile ama muhafaza edemedim verdiklerimi bu sefer kararlıım verincede almayı düşünmüyorum inş...
canım resimdeki bebiş senin bebişinmi...:KK68:

Evet canim benim bebeğim:KK46:
ben hic zayif olmadigim icin merak ediyorum.:KK70:Zayif bir bayan olamyi

Sabah
1 kk az peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 sivri biber
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin

ara
4 tane kuru kayısı
3-4 kaşık yoğurt tarçın

öğlen
1 patlıcan dolması
yarımbiber ddolması
salata
1 kase yoğurt
1 küçük dilim ekmeğin üstüne Saralle sürdum yedim:KK23:
ama bunu kacamak olarak gormuyorum

ara
2 hurma
3 ceviz ici

aksam
5-6 kasik yesil fasulye
3-4 kasik bulgur pilavi
normalde aksam yemegini yerdim ama bugun eşimı beklemek istiyorum o yuzden 19.30 da yerim :KK60:

son ara
yesilcay ve kayisi

Menün harika. O ufacık sarelle de kaçamaktan sayılmaz. Bol bol su tüket. Öğünlerin saatleri de önemli. Onları da yazarsan yorumlar daha iyi olur. Bu arada şuan kaç kilosun ve boyun kaç cm?

Canim öncelikle hosgeldin biz bu gurupta 15 kisiyiz ve bu sayida kalip birbirimizi takip etmek istiyoruz. O yüzden de uzun zamandır kimseyi almıyoruz. Ama sanki guruba yakın gibi geldin. Sanki seni aramızda gormek iyi gelicek.
Kurallara gelince hergun yediklerimize dikkat ediyoruz, topikte aktif olmaya ozen gösteriyoruz pazartesi günü tarti bildirimi yapıyoruz şimdilik böyle:KK66:
Harikasınız kızlar. Teşekkürler :KK19:

Buraz evvel nefertiti diye bir arkadasin günlüğüne bakiyordum aldigim bir notu gördüm ve biran baska sayfada oldugumu unutup suzlerle paylaşayım derken farkettim ki oraya yazmışım :KK48:
Neyse bundada vardir bir Hayır diyelim. E artik bunadim falan demiyim dimi:):KK14:
Deme deme

ben hamileliğimin 40. haftasına girmiştim artık aşaği baskılar sıkıntı olmuştu doktorum gün verdi suni sancı takarız olmassa sezeryan yaparız dedi gidiş hazırlıklarımı yaptım ama sabah olmadan gece sancılarım başladı geceden gittik ebeler suni sancı taktı 2 cm açılma vardı suni sancı berbat bişeymiş ..epidural takılcaktı bana 4 cm açıklık olunca ama doktorum sabah gelene kadar beni muayene eden olmadı doktor geldiğindede 7cm açıklık olmuş epidural olmaz dedi bende enerji zaten bitmiş sonra kısa zamanda 9 cm açıldı ama benim canım fazla tatlıymış acıya dayanamadım kesin naparsanız yapın çıkarın bebeği dedim çıkmıcak bu diye diye sezeryana gittim:KK45:
dogum hikayelerimizde benziyo ama ben catir catir dogurdum hemde 98 kiloydum anamm 9 aylik hamile halimden bilem daha sismanim ya :(

Fatma nasıl basardim bilmiyorum ama alintinin icinde verdim ssorunun cevabıni:)
bende oluyo hatta simdi bole oldu duzenliyorum

Sabah
1 yumurta. 4zeytin
Maydanoz, biber

Ara
Yeşil cay
Çeyrek havuç
2leblebi

Öğle
2 parca tavuk Göğsü

Ara
10 badem, 5 leblebi
Yeşil çay

Ara
3dilim armut

Aksam
27 gr (1 dilim) ekmek
Salata

Ara
1bardak tarçınlı süt
super menu tartimi aldin

bence butun sism#nlar kilo vemeyi cok iyi biliyo sorun koruma

Evet canim benim bebeğim:KK46:
ben hic zayif olmadigim icin merak ediyorum.:KK70:Zayif bir bayan olamyi
bende zayif anne olmayi cocuklarla parkta kaydiraktan kaymayi salincakta sallanmayi cok merak ediyorum gerci 115 kiloluk halimlede kaymisligim var ama kaydiraktakiler deprem o.uyo zannettiler :) gulerim aglanacak halime iste

Menün harika. O ufacık sarelle de kaçamaktan sayılmaz. Bol bol su tüket. Öğünlerin saatleri de önemli. Onları da yazarsan yorumlar daha iyi olur. Bu arada şuan kaç kilosun ve boyun kaç cm?

Son düzenleme:
Bugünki menüm;
Kahvaltı:
Tavada Yarım patatesle bir yumurta
7 zeytin
Biraz peynir
2 dilim ekmek
2 çay kaşığı bal

Ara: 1 Nescafé
3 kuru Kayısı
Azıcık kraker

Ara: çay
Yanına 2 küçük Bisküvi ve kraker

Akşam: Fırında balık ve salata

Destina bende 96 kilo ile suni sancı alarak normal doğum Yaptım canım.. Kilolar yakınmış senin Bebeğin kaç aylık?

En az 2 lt içiyorum genelde 3 lt oluyor
saatlerini aksatmıyorum.
Sabah 7-8 arası
ara 10-10.30
öğlen 1-2 arası
ara 16-16.30
Akşam 18-18.30
Ara 8 gibi
gece uzun olunca bazen 1 ara daha yapıyorum ama 10 dan sonra yemiyorum.
canım 4 gündür bu şekilde istikrarlı olarak bozmadan saatleri geçmeden yiyorum.
92.2 ile 12 ekim de başladım. Al ver al ver şeklin de en son 89.3 oldum. Pazartesi günü ama şimdi 87 leri gördüm. :nazar:
biz pazaryesileri tartiliyoruz. Ama ben hergun aç karna tartilinca daha motive oluyorum. Boyum 170 cm

Sabah
1 yumurta. 4zeytin
Maydanoz, biber

Ara
Yeşil cay
Çeyrek havuç
2leblebi

Öğle
2 parca tavuk Göğsü

Ara
10 badem, 5 leblebi
Yeşil çay

Ara
3dilim armut

Aksam
27 gr (1 dilim) ekmek
Salata

Ara
1bardak tarçınlı süt
Fazla falza telafi etmişsin canım tebrik ediyorum seni süpersin..

Sabah
1 yumurta. 4zeytin
Maydanoz, biber

Ara
Yeşil cay
Çeyrek havuç
2leblebi

Öğle
2 parca tavuk Göğsü

Ara
10 badem, 5 leblebi
Yeşil çay

Ara
3dilim armut

Aksam
27 gr (1 dilim) ekmek
Salata

Ara
1bardak tarçınlı süt

Bende menümü yazayım sık sık elekrikler kesildi bugün giremedim
sabah
1 kuru incir
1 altın ekmek
1 k.k peynir71 kesme şeker/çay

ara
1 su bardağı süt

öğle
1 su bardağından yapılmış bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara
1 kesme şeker/çay

akşam
1 kase salata
müşterim salatayla bulgur pilavı getirmiş bulguru yemedim Allah günah yazmasın salatasını yedim..
eve gidince neler atarım ağzıma bimiyorum

Ahu bugün pek sesin çıkmadı canım Nerelerdesin.

Bu arada menüm e biraz haşlama et ekledim protein süt olsun inşallah....

iyi aksamlar canlar ozledim sizi dunden beri yogunum ancak rahatladim biraz bende uc tane dogum yaptim hepside normal nedense turkiyede sezeryan yaptiran cok kadin var avrupada oyle degil hic bir zaman sezeryan programlanmaz hep normal dogum uzerine gidilir son dakikaya kadar tabi ki en son care olarak sezeryan yapilir ben bunu gozlemledim
bugunku menume gelirsek
sabah: bir kase nesfit
ara: bir sada kahve be bir tane kucuk muz
ogle: canim cekti kiymali yumurta
ara: bir avuc findik
aksam: tavuk yogurt

Bende menümü yazayım sık sık elekrikler kesildi bugün giremedim
sabah
1 kuru incir
1 altın ekmek
1 k.k peynir71 kesme şeker/çay

ara
1 su bardağı süt

öğle
1 su bardağından yapılmış bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara
1 kesme şeker/çay

akşam
1 kase salata
müşterim salatayla bulgur pilavı getirmiş bulguru yemedim Allah günah yazmasın salatasını yedim..
eve gidince neler atarım ağzıma bimiyorum

Yani öğlen 1 şu bardağın dan yapılmış Bulgurun hepsini yedin mi eğer öyle ise çoook fazla bence

iyi aksamlar canlar ozledim sizi dunden beri yogunum ancak rahatladim biraz bende uc tane dogum yaptim hepside normal nedense turkiyede sezeryan yaptiran cok kadin var avrupada oyle degil hic bir zaman sezeryan programlanmaz hep normal dogum uzerine gidilir son dakikaya kadar tabi ki en son care olarak sezeryan yapilir ben bunu gozlemledim
bugunku menume gelirsek
sabah: bir kase nesfit
ara: bir sada kahve be bir tane kucuk muz
ogle: canim cekti kiymali yumurta
ara: bir avuc findik
aksam: tavuk yogurt

Bu menu ile 85 leri görürsün sen

Back
X