- 13 Ekim 2014
- 503
- 1.023
- 208
Yedim valla yağsız haşladım domates kurusu ekledim içine. cidden çok mu oldu yaw eyvaaahhhh hemen bakayım kalorisineYani öğlen 1 şu bardağın dan yapılmış Bulgurun hepsini yedin mi eğer öyle ise çoook fazla bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedim valla yağsız haşladım domates kurusu ekledim içine. cidden çok mu oldu yaw eyvaaahhhh hemen bakayım kalorisineYani öğlen 1 şu bardağın dan yapılmış Bulgurun hepsini yedin mi eğer öyle ise çoook fazla bence
Kalori sini bizimle de Paylaş canım ama bana göre fazla yani..Yedim valla yağsız haşladım domates kurusu ekledim içine. cidden çok mu oldu yaw eyvaaahhhh hemen bakayım kalorisine
Bu menu ile 85 leri görürsün sen
85 de gozum yok 86lari gorim yeter bu hafta cok cabuk verip de geri alma hatasina dusmek istemiyorum bu sefer onun icin haftada 1 veya 1,5 kilo verim yeter bana az sonra da bisiklet yapicam 40 dakika insallah vucudum toparlansin biraz
baktım canım 650 kaloriymiş çok fazlaymış gerçekten. Bu ders olsun bana. Genel bi kalori toplamı yaparsam en fazla 1200 veya 1300 kalori almış oluyorum burdan kurtardım sanırımKalori sini bizimle de Paylaş canım ama bana göre fazla yani..
kan can olsun inşallah. Çok sık elektrik kesintisi yapıyolar bu ara cok gelemedim o yuzden canımAhu bugün pek sesin çıkmadı canım Nerelerdesin.
Bu arada menüm e biraz haşlama et ekledim protein süt olsun inşallah....
Ben de bebişi uyuttum şimdi bisiklete bineceğim. Isleri mi bile sonra yapıyorum önce spor dimi ama
Arkadaşlar bütün sayfaları okuyamıyorum aranızda tatlıtambak'tan başka emziren var mı? Merak ettim...
Ben de emziriyorum ama sütüm hep cok az oldugu icin kızım emmeyi hiç sevmedi artık sadece geceleri uyku arasında emiyor
Emzirmek çok güzel bir duygu kızım 2 sene emdi inşallah oğlum da emer. Hatta emzirmeden keserken çok üzülmüştüm...
Ahucum Allah ta seni gönlüne göre versin
Ve bugünkü listem çıktı ortaya dünü telafi edermi yorum yaparsanız sevinirim
Sabah
3 badem 6leblebi, 5findik
1 yumurta. 4zeytin
Maydanoz, biber
Ara
Yeşil cay
Çeyrek havuç
2leblebi
Öğle
2 parca tavuk Göğsü
Yogurtlu karalahana salatası
Ara
10 badem, 5 leblebi
Yeşil çay
Ara
3dilim armut
Aksam
6 kaşık kozlenmis patlıcan salatası
27 gr (1 dilim) ekmek
Salata
Ara
1bardak tarçınlı süt
Canım ben de çok uğraştım sütüm olsun diye ama yok malesef hiçbir şekilde artmadı. Kızım da hiç sevmedi hep zorla emzirdim, şimdi de uyku arasında kandırıyorum gündüz mümkün değil almıyor
Kacamaksiz bir gun daha geçti şükür
Sabah
Tere maydanoz
1kk peynir
1 dilim ekmek
7 zeytin
Ara kahve
Öğle
1 tavuk baget ızgarada
Salata yağsız tuzsuz
1 kase yoğurt
1dilim ekmek
Ara 2 galeta 1k labne
Akşam
6k ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Bir saat spor güzel bir gündü canlar umarım sizinki de öyle geçmiştir![]()
Ne kadar uğraşsakta kısmeti ne kadara o kadar emiyor. Gece de olsa alıyor ya o da yeter...
Menün de çok abartılı değil . Bu cumartesi günü diyetisyen geliyor mu