Tambakcim Anne sutunun verimliliği açısından da, aile huzurun icinde stres yapmadan kilo vermen onemli. O zaman da bakış açısını degistirmek devreye girmeli bence.. DIYET degil SAGLIKLI YAŞAM ben ilk oglumu tecrubesizligim yüzünden sadece 3 ay emzirdim. Ikinci cocugumda bunu yapmamak için ne olursa olsun emziricem dedim ve sanki yiyerek sutumu cogaltabilekmisim gibi yedim de yedim halbuki şimdi yediklerimlede o zaman emzirebilirdim. Oglum 6. Ayini doldurunca ek besinlere gectik bende nasılsa artik ek gida da alıyor diyerek dikkat ettim bur ayda 5 kilo verdim sonra bir durum gelisti ailevi ve ben diyeti falan unutup cok yoğun gunler gecirdim bu arada herkes cok zayoflamissin dedi ama bana nedense hic öyle gelmedi bir gun merak edip çıktım tartiya gözlerime inanamadim 15 kilo vermisim 2 ayda.. Şimdi sebebini düşünüyorum diyet yapmadım. Ama bur aylik diyet bana az yemeyi öğretmis eskisi kadar cok yemeyince ve de oglum da güzel emince kendiliğinden gitmiş kilolar. Keşke oyle kalabilseydim

Sana söyleyeceğim özetle şu:
Sen şuan zaten cok yemiyorsun. Yemegin olcusunu kararını artik eskisine gore daha dikkatli verdigine eminim. Burda bizimle kalarak motivasyonunu yüksek tut. Herseyin yaglisindan ve fazlasindan uzak dur tartidan uzak yaşamaya alıştır kendini bu yeterli inan kendiliğinden gidecek kilolar. Emzirme cok büyük bir nimet bunu değerlendir. Hedef koyma. Burda bizim icin gecerli olan baxi seyler senin için mecburi degil. Cunku durumun özel. Bırak kilolar habersizce ceksin gitsin:)